Nişanlılık ve Aileler, Evlenince Düzelir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düne kadar küstü, sevmiyordu gerçekten düne kadar. Bugün merhameti tuttu. Çünkü ailesi sürekli iki kardeşsiniz biz ölünce diyor. Ona ne kadar zarar verse de.
Ailesi manipüle ediyor ve evlenince bu durum kat be kat artacaktır, gerçekten değerse devam ettir ama bence bir evlilik huzur için yapılmalı, huzur yoksa diğer şeyler göze gelmiyor maalesef , evli biri olarak söylüyorm kimse için kendini yıpratma, değer görmüyorsan nişanlın arkanda değilse, ha bire abisinin ailesinin arkasını topluyorsa bu öylece devam eder gider , nişanlılık yaşanacak şeylerin fragmanı niteliğindedir, yaşayacağın şeyler aşağı yukarı bellidir .. Nisanliyken herşey daha örtülüdür daha gizlidir evlenince açığa çıkar genelde , ama sizin durum şimdiden vahim evlenince çok daha zorlaşır, iyi düşün derim ..

Keşke nişan attığınızda barışmadaydınız
. Çok hatalısınız. Ayrıca ne nişanlınızda hayır var ne de onun ailesinde tek hayırlı insan var. Nişanlınız bile abim evlensin de kurtulayım diyor olabilir. LÜTFEN EV-LEN-ME-YİN

Benim garpsedipim şeylerden biri bu. Hiç örtmüyorlar. Sana haksızlık ettik suratıma, senden şunu isticez suratıma, hep ver ama sana yok suratıma, e benimki de yok öyle olmaz. Lazımsa giderim yoksa gitmem deyince dürüst mü acaba ondan mı örtülmüyor diyordum ben de..

Evet, evlensin de ailem onun serseriliğinden kurtulsun modunda. Ya o 3 yıl yalan mıydı yani ya da şu anki anlamalar falan..

Olmaz bu iş düğünü erteleyelim diyebilirsin
Kendin söylüyorsun daha evlenmeden 20 kilo vermişsin 4 aydır terapiye gidiyormuşsun. Durduk yere olmadı herhalde bunlar.
Sakın sakın evlendikten sonra birşeylerin oturmasını beklememelisin önce oturtup sonra evlenmelisin
On gün kalmış evliliğinin ilk gunlerini bu psikolojiyle mi geçireceksin inan hiç tadı olmaz
Ben de kendim aldım gelinliğimi takımı eşyamı dugunumu kına gecelik almadım bile onlar anlasınlar diye
Lafını bile etmedim eşime görünen köy yüzüne vurup mahçup etmiyeyim dedim bildi mi değer bilmedi bosaniyorum

Benim meselem para değil ki. Muamele.

Sana derdin para demedim. Sakince oku yazilanlari. Bak böyle bir ailede yetismissin diğer aile soldurur seni. Nişanlın da hala annesini tutuyor ne icin yipratacaksin kendini?

Yapmasaydın derler

Sana derdin para demedim. Sakince oku yazilanlari. Bak böyle bir ailede yetismissin diğer aile soldurur seni. Nişanlın da hala annesini tutuyor ne icin yipratacaksin kendini?
Askın gozu kara kulagı sagırdır.

Aa çok geçmiş olsun. Sorun aile miydi?

Şuan görmediğin gösteremedikleri şeyler de var emin ol , sana tek diyeceğim asla hakkını yedirme , susma , değer vermeyene sende değer verme , nişanlını korkut gerekirse çağır deki gel yüzüğünü al ben sizle uğraşamam, ( nisanliyken bazı sorunlar yaşamıştım aynen böyle yaptım, hepsi tutuşmuştu ama ben ciddiydim blöf yapmadım ) sonra herşey kendiliğinden düzeldi aileler köşesine çekildi, eşimle bende her alışverişi birçok şeyi sorunsuz hallettik, bazen ayağa kalkıp herkese napiyonuz siz demek lazım , bizim kızlar aman ha nişanlım elden gider diye korktukları için genelde susmayi tercih ederler tüm haksızlıklara rağmen, bence siz sakın böyle olmayın bırakın giden gitsin, eğer bu kafayla senle evlenmeyi düşünüyorsa bence nişanlını öylece bırak anlasın ailesi ona ne büyük bir kötülük ve çifte standart yapıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…