Nişanlılık ve Aileler, Evlenince Düzelir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıldık bir defa, yine de anlamadı. Ben takmamalıydım çünkü..

Dugune 10 gun kalmıs sımdı okudum
Keske 10 ay once yazaydınız

Ayrıldık dersmı oldu
Sız arkanıza bakmadan kacın
Hadı sızı gectım
O anacıgınıza babacıgınıza yazık
Bu surecler devam ettıkce yıpranıcaklar
O duruma çok üzülüyorum gerçekten. Olayların çeyreğini biliyorlar ve istemiyorlar aslında şu an.

Dugune 10 gun kalmıs sımdı okudum
Keske 10 ay once yazaydınız
O zaman nişan yoktu ki. Kaldı ki ben böyle bi insan hayatımda ilk kez görüyorum. Çoğu şeyi de çok sonradan anladım ya da ortaya çıktı. Benim sabrım bitti konuşöaya başladım patladım, sorun çıktı. Yalan söylediğini bile 3 ay sonra anladım.

O duruma çok üzülüyorum gerçekten. Olayların çeyreğini biliyorlar ve istemiyorlar aslında şu an.
Yazık gunah aılene sana yapılan saygısızlıklar
Kendını bırak onları dusun
Vallahı bıllahı degmez
Sonun baslangıcı
Neler olacak dusunmek dahı ıstemıyorum
17 yıllık evlı bırı olarak

Demiyorum. Benim ya da ailemin nişan atma takıntısı yok. Babam hemen at istiyorsan ben evi boşaltırım sen tatile git dedi. Ben sadece ilişki süresince aramızdaki diyalogdan bugün sadece o da arada kaldı haksızlık mı ediyorum, ben mi çok taktım diye düşünüyorum.

Evlenince düzelmez daha beter olur , çifte standart var ve eşin aileci, evlenince o beğenmediği abisi bile kıymete binecek ...

Sızın aılenızle onnun aılesı tamamen zıt
Hem haksız olacaklar hem yıne egıöen sız olacaksınız neden
Bukadarmı kıymetlı nısanlınız her seyı kenara atacak kadarmı

Yani tam şöyle aslında ben olgunum, akilim abim vasıfsız tabii ki sorun çözme yetisi bende gibi bakıyor. Tamam bu gerçekte de böyle ama anlamadığı şey şu, bu vasfın var diye sonsuz kullanılmak zorunda değilsin. O da kendini geliştirebilr. Evde sanki annenin eşi o, abi sorunlu şımarık çocuk gibi..

Sızın aılenızle onnun aılesı tamamen zıt
Hem haksız olacaklar hem yıne egıöen sız olacaksınız neden
Bukadarmı kıymetlı nısanlınız her seyı kenara atacak kadarmı
Nişana kadar hiç böyle değildi. Nasıl yöneteceğini bilemedi mi acaba diyorum sadece.. Aileler tamamen zıt, evet.

Evlenince düzelmez daha beter olur , çifte standart var ve eşin aileci, evlenince o beğenmediği abisi bile kıymete binecek ...
Düne kadar küstü, sevmiyordu gerçekten düne kadar. Bugün merhameti tuttu. Çünkü ailesi sürekli iki kardeşsiniz biz ölünce diyor. Ona ne kadar zarar verse de.

Nişana kadar hiç böyle değildi. Nasıl yöneteceğini bilemedi mi acaba diyorum sadece.. Aileler tamamen zıt, evet.
Hak terazısıne koyarım..aılemıde ayak altı yapmam
Sızınkılere saygısızlık yapılmıs olay bu kadar net

Yazık gunah aılene sana yapılan saygısızlıklar
Kendını bırak onları dusun
Vallahı bıllahı degmez
Sonun baslangıcı
Neler olacak dusunmek dahı ıstemıyorum
17 yıllık evlı bırı olarak
Ben deli değilim di mi.. Ailene saygısızlık değil boşboğazlık diyor. Sana kötülük yapmıyor, ötekine iyilik yapıyor diyor. Diyorum ben mi fesatım..

Hak terazısıne koyarım..aılemıde ayak altı yapmam
Sızınkılere saygısızlık yapılmıs olay bu kadar net
Ben yapmadım annem yaptı, benim ne suçum var diyor. Annemle konuştum, kavga ettim durmuyor benim bireysel yanlışım olmadı diyor. Bilmiyorum..

Ben yapmadım annem yaptı, benim ne suçum var diyor. Annemle konuştum, kavga ettim durmuyor benim bireysel yanlışım olmadı diyor. Bilmiyorum..
Malesef evlenince aile ile daha içli dişli oluyorsun hatayı annesi yapmış da olsa devamı gelecek ve sen hep kötü gelin olacaksın diğerinin yaşı küçük birşey bilmiyor diyecek

Ben deli değilim di mi.. Ailene saygısızlık değil boşboğazlık diyor. Sana kötülük yapmıyor, ötekine iyilik yapıyor diyor. Diyorum ben mi fesatım..
Iste ısıne geldıgı gıbı konusuyor
O ınsanlar onun aılesı
Yarın 100 de bın sen haklı ol
Dıyecekkı aılemle aramı bozdun
Aynı catı altında yasamadınız
Evlılık sorumluluk almak demek burda sız yuku sırtlamıs goturuyorsunuz tek basınıza
Yazık

Bızım ulkemızde 40 yıl aramadıkları ogul kıymete bıner
Oglanda aılesı oldugunu hatırlar ne hıkmetse

Düştü birkaç defa, üç gün sonra aynı. Ben de ağlıyorum aslında. Dedim hatta bi sefer, dur önce ben ağlayayım diye.. Gururlu durmak en büyük sorunumuz, çok gururlusun aşağı çok gururlusun yukarı. E napayım? Ay sanki olayları benle yaşadınız. Aynı şeyi mi yaşadık ya? Nolur detaylı konuşalım...

Galiba haklısınız.. Sahiden sağol sen kendin bunca şeyi yaptın diyen de olmadı.

Sımdılık gururlusunuz
Ama bu aıle sızı asagıya cekecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…