Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

Kesinlikle katılıyorum bizde eşimle herşeyi kendimiz alıp kendimiz yaptık hala borçlarını ödüyoruz ama çok şükür mutluyuz. Ki hiç Bi beklentimiz de olmadı birbirimizden ve ailelerimizden
En guzeli tırnağın varsa kendi basışını kendin kaşı atalarımız güzel söylemiş fazla beklenti insani herzaman kotu duruma düşürür gerek yok

hemşire oldugunuza eminmisiniz sizz ya ? bu ne cahillik böyle diyorum başkada bir şey yazmıyorum.
İçinde Yetişilen zihniyeti eğitim kolay kolay değiştiremiyor. Farkındalık önemli.

Aile toptancı damat bulmuş kıza ne kadar koparırsak kâr kafasında, ekonomiden haberleri yok. Bizim yörede (ki ben çok batıdayım) bile altın mutlaka istenir ama insaflı davranılması gereken bir konudur. Gücü olmayandan ev falan istenmez, gençler altınlarının üzerine birikim yapsın kendi alsın evini denilir. Bu ekonomide toptancı damadı zengin zanneden kayın aile de sömürme derdinde.

Bence abla, durma. Yaz. İstemezsede sitemez. Sonuc sen bir adim atmis olacaksin. İcinde pismanlik kalmayacak. Yapilmis bir hata. Kimse hatasiz degil. Keske demek istemitorsan yaz, hemde su an yaz. Kaldi ki, 3 cu kisiler hep var, hep bir ortayi tencere kepce misali karistiriyorlar. İnsan her daum icine isinani bulamamz. Hatani biliyorsun. Ve ozur diliyorsun. Aynisi sana yapilsa, sen beklemezmiydin ozur, pismanlik. Bu yuzden ben kadinim, ben ezilmem moduna girme. Gurur hep hakli deglildir. Sen mesajini yaz, zaten gorusmeyi kabul ederde sansin vardir. Yok istemezse gidersin.

Teşekkürler canım valla bu forumda kadınlar birbirini kırmak için yazıyor mu ne anlamadım ben hatamı anlamışım olan olmuş bir kere yardım edeceklerine tuz basıyorlar Allah’a havale ediyorum
Yoo hicte birbirini kırmak için yazmiyoruz ortada yanlis olan bir dusunce yapisi var ve o dusunceyi degistirmek istiyoruz onun icinde ses cikarmamiz lazim bunlari duyacaginizi bildiginiz halde konuyu aciyosunuz sonra da laf laf laf.. keske bize gosterdiginiz tavri aileniz ev sorarkende gosterbilseydiniz ama isinize gelmedi sanirim altin halat isteyen bi dusunceye gore

Ne bu acele yangından mal kaçırır gbi. Erkeğin acele etmesi gerekirken kız tarafı acele etmiş...maddiyat çok dillendirilirse ayıp olur tabi .
İçinde kalmasın bence de görüşelim yaz...gitmeden görüşmek istediğini söyle..mutlaka gitmeden yap telefonda olmaz.bulusursa oda barışmak istiyordur zaten. Konuşursunuz bir orta yol bulursunuz. Hayırlıysa olsun inşallah

Üzüldüğümü bildikleri için kabul ettiler barışma isteğimi. Ama nasıl bir mesaj atmalıyım?

Biz size mesaji söyle yaz böyle yaz desek mesajinizin samimiyetsiz gözükmesi cok büyük ihtimal. O yüzden icinizden geceni kisa yazin yaziyim derseniz. Ama hayir duymaya da hazirlikli olun.

Aslımda haklısınız gerçek sevgi bu düşüncelerle yürümez hatasını kabul eden yazmalı düzeltmeli düzelmiyorsa demekki karşıda sevgi yoktur deyip çekilmem lazım

Ya tamam da ben hatamı biliyorum ki zaten kabullendim sizden yardım istedim hatamı tekrar söyleyin demedim ki

Teşekkürler canım valla bu forumda kadınlar birbirini kırmak için yazıyor mu ne anlamadım ben hatamı anlamışım olan olmuş bir kere yardım edeceklerine tuz basıyorlar Allah’a havale ediyorum
Forumu begendiremedik sana zaar simdide bu moda istemediginiz yorumlar gelince.. ayh bu forumdada zart zurt ama burdan akil almaya gelmissin degil mi? Gayet yapici yorumlar var ve isinize gelmeyen yorum
Olunca beddua etmeyi birakin artik

En guzeli tırnağın varsa kendi basışını kendin kaşı atalarımız güzel söylemiş fazla beklenti insani herzaman kotu duruma düşürür gerek yok
Aynen öyle. Bu hayatta maddiyattan daha önemli şeyler var sağlık mutluluk huzur sevgi gibi.
Bu arkadaş da artık yazsa barışsalar bile ailelerin sıkıntısı bitmez sürekli kavga olur diye düşünüyorum

Kendine maddi güveni olamadığı için gurur yapıp yazmaz gibime geliyor
Ya tamam da ben hatamı biliyorum ki zaten kabullendim sizden yardım istedim hatamı tekrar söyleyin demedim ki
Valla hatanizi anladiginizida dusunmuyorum daha 10 dk once yukaridaki cumleyi kurmussunuz.. yinede hakkinizda hayrlisi olsun ne diyeyim.insallah bu yasadiklarinizdan ders cikarmissinizdir siz ve aileniz

Aynen öyle. Bu hayatta maddiyattan daha önemli şeyler var sağlık mutluluk huzur sevgi gibi.
Bu arkadaş da artık yazsa barışsalar bile ailelerin sıkıntısı bitmez sürekli kavga olur diye düşünüyorum
Tabiki balik baştan kokmuş iste..

Ya işte hep çevremizde denk olan insanlar evleniyor Kızlar hep 6 ay içinde en geç evleniyor evi de oluyor ne bileyim sanırım çevre kültür karmaşası oldu
Mesajlarınıza bakılırsa siz evlenmek için evlenenlerdensiniz gibi görünüyor. O yüzden sürekli maddiyat konuşulmuş. Arada aşk ya da sevgi olduğuna inanmıyorum. Hazır hayırlı bir kısmet buldum kaçırmayayım diye bu kadar uğraşıyorsunuz.
Madem kirada oturmak istemiyorsunuz ve çalışıyorsunuz şimdiden bir ev alın kendinize ve onun borcunu ödemeye başlayın.

maalesef öyle ben karadenizliyim eşim trakyalı,ne takarsanız takın fark etmez dedim,ona göre taktılar herşeyimizi kendimiz yaptık,çalışsınlar yapsınlar ,espri yapabilirsin altınla ilğili, ama henüz tanımıyorsun bile neyin esprisi bu ben olsan asla görüşmem

Bir ayda gördün sevdin birde maddi şeyler istemeye başladınız bravo bende arkama bakmadan kaçar giderim. Aileniz ayrı bir acayip kız evi evlilik için müsaade ister zaman verin düşünelim der sizinkiler seni başından atmaya mı çalışıyor tam anlamadım.
Sözdü nişandı derken 1 seneyi bulur zaten evlilik. ama sizin yangından adeta mal kaçırır gibi evlenmek istemeniz de ayrı bir itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…