Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

Altına imza kaşe mühür hepsini basıyorum. 😂 kız vermek ne demek ya siz kız veriyorsanız onlarda ogullarini veriyor yani 😄 bir evlendikten sonra yillarca borc odemek var bide rahat rahat balayini yapip borcsuz keyfini cikarmak birbirni tanimak var ki evlilik cok enteresan bir kurum sen ne kadar evlenecegim kisiyi tanidim desende o oyle olmuyo ayni eve girince hersey degisiyor ki buna borc streside eklenince kavga gurultu eksik olmuyo cok gordum etrafimda da burda da 🤷‍♀️ Allah akil fikir versin dedigin gibi dini boyutuna girmiyorum bile girsek cok zararli cikarlar

Burda zaten sevgi evliligi yok. Aileler o ilk bulusmalarin ne kadar önemli oldugunu anlamadan hemen "ticari" kismina gecip isin icinden cikamiyorlar sonra. Sonra gel dikis tuttur tutturabiliyorsan o evlilikte. Tüm maddi istekler jemen yerine getirilse hemen nisan yapilirdi, ama nerden biliyorsun adamin veya ailesinin deli olmadigini? Yani bilmiyorum ben bu riske de giremezdim sanirim

Canım hata değil bu toplum yapisi lütfen üzme kendini ayni durumu bende yaşadım gelenek göreneklerimiz var eskiden gelen yani hatta söz bile var dul avrat gibi gidilmez her kiz çocuğu değerlidir ev istiyolarki kirada sürünme diye haklilar ailen ama seviyorsan ailenle eşinle arasini yapmaya çalış ben öyle yaparak evlendim şuan rabbime bin şükür mutluyum
Canım daha bizim aramız iyi değil ki 20 gün oldu ayrıyız biz nasıl düzelicez

ben şakasına dedim altın halat severim alacak mısınız Şaka olduğunu söyledim ama inanmadı
Tamam deseydi ve alsalardı şaka yapmıştım istemiyorum geri verin mi diyecektiniz? Aileniz ve siz evden girip altından çıkmış devamlı maddiyat konuşmuşsunuz. Nişanlılık 1 sene sürsün, normal değil mi bu? Karşı taraf gayet makul hazır değiliz demişler, 1 sene içinde yavaş yavaş yaparız demişler ama anneniz ev yoksa kız da yok demiş sanki mal satıyor.

Güven kırılmış bir kere, ben olsam arayamazdım ya da mesaj atamazdım. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı mı diyeceksiniz? Barışılsa bile sizin ailede sorun var.

Ateşe yürüyorsun. Sırf batıya gelmek için altı ayda evlenilmez..hayırlısı olmuş
Ayrıca aile görücü ailesi. Yani aşık olup birini getirseniz neyse ama madem görücü ailenizin istekleri olabilir. Bunlar muhtemelen sırf siz memursunuz diye sizi tercih ettiler. Bir de hemşire gelin çok sevilir, bizde de var. Kaynana hasta olunca evde serum takıyor 😅😅 yani hiç vermeden almak istemişler . Maddi olarak karlı bulmuslar ondan terch etmişler sizi .
Aşk , sevgi sözleri...muhtemelen hiç ilişki deneyiminiz yok. İlk günler bunlar bol keseden atılır. Adamın sizi gerçekten sevdiği falan yok. Belli ki hoşlanmış, ikna olun diye suyunuza gitmis. Ama sizin düşündüğü kadar kârli seçim olmadığınızı görünce de vazgecmis. Ona memur mu yok? Daha iyisini, hazır şehrine atanmisini bulur.
Mesaj atman sadece adamın g.tünü kaldirmaya yarar.
Ha sizde hiç mi suc yok? Cook suç var. Aileniz resmen sizi yamamaya çalışmış. Sanki kusurlu malmissiniz gibi millete kakalamaya çalışmış. Hangi anne der daha altı ayda ille de evlenin diye.
Kendilerini rezil etmişler,sizin de değerinizi dusurmusler.
Uyarın da bari diğer goruculere böyle davranmasınlar. Adama da sakın yazmayın.
Sen ne akıllı ve olay okuyucu bir tipsin ya, aklımdan geçen ne varsa benim yerime yazmışsın.

Hem fabrikatör hem de müteahhit çok görücüm geldi Allah’a şükür mesleğim var ailemin maddiyatı gayet iyi tanınan bir aileyiz. 1.78 boyunda sarışın mavi gözlü bir kızım kapiş😘
Yaw he, madem oyle onlardan biriyle evlenseydin😐😂ondan mi oyle adami yemeye kalktiniz, ailenin maddiyati olabilir ama belli ki
Sana zirnik
Koklatmayacaklar.. ben aile durumunu sormadim zaten seni sordum.. senin neyin var? 🙄 evin araban var mi?

Ayrica bi insan guzel olabilir herseyide olabilir ama ucuz basit kalitesiz davranirsa hepsini goturur -ki bana gore sozleriniz ve davranislariniz cok gorgusuzce. Sencede oyle degil mi?

Canım çok kırıldı ya yazmaz gibime geliyor
Zamana bırak hayırlısı neyse o olsun evlilik şans işi ama mantıkta içeriyor başta sizde birşeyler çıkmış belkide bu sana verilen bir mesajdır ama yinede kendin için en iyisini kendin bilirsin

Burda zaten sevgi evliligi yok. Aileler o ilk bulusmalarin ne kadar önemli oldugunu anlamadan hemen "ticari" kismina gecip isin icinden cikamiyorlar sonra. Sonra gel dikis tuttur tutturabiliyorsan o evlilikte. Tüm maddi istekler jemen yerine getirilse hemen nisan yapilirdi, ama nerden biliyorsun adamin veya ailesinin deli olmadigini? Yani bilmiyorum ben bu riske de giremezdim sanirim
Tabiki iste aile cok onemli... bir ev alabiliyor diyebkizini veriyo sonra kizinin cenazesini gidip o evden aliyor ne oldu simdi hangisi kazandi ? Hic o yuzden Rabbim karsimiza iyi insanlar cikarsin varsin ev alamasin altin halat alamasin kalbi guzel olsun😍

Yani ne dilenmesi ağır yorumlar yazmayin kiza ya başina gelmeyen bilmez işte sevdiğine iki şaka da yapamayacaksa ne diye beraber aman içiniz ölmüş sizin kusura bakmayin da
Teşekkürler canım valla bu forumda kadınlar birbirini kırmak için yazıyor mu ne anlamadım ben hatamı anlamışım olan olmuş bir kere yardım edeceklerine tuz basıyorlar Allah’a havale ediyorum

Tabiki iste aile cok onemli... bir ev alabiliyor diyebkizini veriyo sonra kizinin cenazesini gidip o evden aliyor ne oldu simdi hangisi kazandi ? Hic o yuzden Rabbim karsimiza iyi insanlar cikarsin varsin ev alamasin altin halat alamasin kalbi guzel olsun😍

Amin..Allah herkesin evladini hayirli eslerle karsilastirsin. 🌼

Gurur yapma söyle eğer kabul ederse bana saygısı biter mi çok havalanır istediği zaman beni terk eder CEPTE görür mü korkusu
Evlilik veya gerçek bir ilişki bu hesaplarla yürümez.
O yüreğe ulaşmanız için daha kırk fırın ekmek yemeniz lazım.
Bence evlenecek olgunlukta değilsiniz biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Allahim agzinizin tadini bozmasın insallah 😍
Bizim gibi dusunenler cogaldikca gelecegimiz daha guzel olacak inaniyorum cunku dunyayi iyilik hosgoru anlayis kurtaracak 💕
Kesinlikle katılıyorum bizde eşimle herşeyi kendimiz alıp kendimiz yaptık hala borçlarını ödüyoruz ama çok şükür mutluyuz. Ki hiç Bi beklentimiz de olmadı birbirimizden ve ailelerimizden

Ne para aşkı adam çok zengin mi sanki fabrikatör iş adamı mı durumumu zaten gördük tek istediğimiz yuvamızda olayım memleketime döneyim yaşım küçük değil ki 3-4 sene maddiyat bekleyeyim

Sizin neyiniz var mesela? Kocanıza mesela bir araba alsanız fena olmaz. Sonuçta arabasız evlilik olmaz. Onlar ev alacaksa babanız da damadına bir araba alsın

Teşekkürler canım valla bu forumda kadınlar birbirini kırmak için yazıyor mu ne anlamadım ben hatamı anlamışım olan olmuş bir kere yardım edeceklerine tuz basıyorlar Allah’a havale ediyorum

Bence hayiri duymak istiyorsan o mesaji at. Pisman oldum desen bile samimi görünmeyecek. Ailenizle tekrar barismak istediginizi konustunuz mu onlar ne diyor?

X