Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

ya ben de nişanlıyım evleniyoruz ya biz mi aptaldık bizim ailemiz mi saftı ne bu istek arsızlığı sizin ailenizdeki?

ben nişanlımın işi dolayısıyla ağlaya ağlaya düğünümü erteledim. ailem bana dedi ki ya kızım manyak mısın her şerde bir hayır vardır, bak ne güzel bir süre daha bizimlesin dediler. yok gecikmesin kötü olur demediler ki 2 yıldır birlikteyiz biz.

tüm mobilyaları kendimiz aldık, ailelerimizin durumu iyi olduğu halde. bir çay kaşığı istemedik.

nedir bu anlamadım sizinki altından mı? tek kıymetli kız evlat sizin ananızınki mi?

çocuk iyi yapmış valla basmış gitmiş.

bir de bu tipler hemşire oluyor ey gidiiii

Adam haklı, daha 1 aydır tanıdıgın kısıye altın konusunda saka yapman cok yersiz ve gereksız olmus illa mesaj atmak istiyorsan yanlıs anlasıldım kusura bakmayın diyerek bir mesaj atabılırsınız

Biz yüzük secerken vitrinde altindan taç vardi. Ona bakarken kuyumcu "Isterseniz cikartiyim, deneyebilirsiniz." Dedi..bende "yok o ince, o kalin altin kemer olabilir" diye güldük. Ama esimde saka yaptigimi biliyordu, cünkü kaba takilari sevmedigimi bilir. Konu sahibinin tanistigi kisi onun o durumda saka oldugunu ayirt edebilecek kadar konu sahibini tanimiyordur bile. Üstüne aileler arasindaki konular eklenince sanirim hic komik bulmadi

Hem fabrikatör hem de müteahhit çok görücüm geldi Allah’a şükür mesleğim var ailemin maddiyatı gayet iyi tanınan bir aileyiz. 1.78 boyunda sarışın mavi gözlü bir kızım kapiş
fake konu tespiti. kendi ağzıyla itiraf etti.

claudia schaffer aramızdaymış kızlar dağılalım. yine bir ekşici geldi burada eğlenmek istedi ya da kendi ezikliğini kapatmak için manken bedene büründü soru sahibi.

şikayet edelim bakalım

Hem fabrikatör hem de müteahhit çok görücüm geldi Allah’a şükür mesleğim var ailemin maddiyatı gayet iyi tanınan bir aileyiz. 1.78 boyunda sarışın mavi gözlü bir kızım kapiş
O zaman neden görücüyle uğraşıyorsun? Kusura bakma dediğin nitelikte kadın kendi eşini eşle dostla aramaz kendi bulur. Kapiş

Ne yapacaktı mesela? Neden anlayışsız olan karşı taraf oldu? Neden alıngan? Neden her istediğini yapsın? Özellikle bu devirde ev altın vs istekleri hemencecik kabul eden var mı?
Neden saçmalıyorsunuz? Neden birazda karşı tarafla empati yapmıyorsunuz? Neden? Neden? Neden?

Gurur yapma söyle eğer kabul ederse bana saygısı biter mi çok havalanır istediği zaman beni terk eder CEPTE görür mü korkusu

Annenizin lafları bunlar değil mi?

Kusura bakmayın çok aile etkisinde kalıyorsunuz.
Bugün ortalama bir aile (ticaret yapanların batma riski var, hele ki bugünkü Dünya krizinde) neyi alabilir, bellidir.

Ona göre isteklerinizi kendiniz oluşturacaksınız.
Yoksa en son beyaz eşya alışverişine 5 yıl önce çıkmış aile büyüklerine bakarsanız işiniz iş.

Şu anda daha aylık krediyi hesaplamadan ev isterim demeler çok lüks. Alacağınız bohça ve nişan parası taleplerinizin yanında bir hiç kusura bakmayın.

Bohça/nişanı siz de rahatça ödersiniz onlar da.

Siz biraz daha ekonomiyi tanıyın, hesap kitap yapın öyle ilerleyin, şu noktada ilişkiyi kurtarabilme şansınız olduğunu düşünmüyorum, halen durumun farkında değilsiniz.

Senin için katkıda bulunabilirsem eğer sana bir faydam olursa ne mutlu bana hiç öyle bir şey var asla Aşkın Gururu olmaz diye düşünüyorum Tabii ailelerin girmesi biraz sorun yaşatmış Fakat bu yuvayı kuracak olan sizlersiniz sizin kararlarınız Yani senin ve nişanlının kararı çok önemli bence çağırıp bir görüşmen lazım görüşmeden konuşmadan sonuç alınmaz biteceği varsa da zaten konuşarak bitsin ki En azından yarın bir gün neden yapmadım neden Gururum Aklımın önüne geçti diye düşünmek zorunda kalmazsın bir şeyleri istiyorsak çabalamadan sarf etmeden istediğin şey elde edemezsin bekleyerek o kişi de sana döneceğini düşünme senin bekleyişin onu kaybedişin olabilir seviyorsan Aşkın gururundan önce gelmeli son kez de olsa şansını denemelisin

O zaman siz adama altın kemer takıp ev alsaydınız

6 ay sonra düğün yapamayacak olan insanlara ev alma durumunuz var mı diye sorulması yersiz olmuş

Önünde ki maçlara bak
Su bir kere bulandı eskisi gibi olmaz. Şimdi barışasanız bile hep diken üstünde olacaksın yanlış anlamasın diye. En ufak şeyde paragöz damgası yiyeceksin. Bu stresi yaşamaya değer mi?
Dünyada adam kalmadı her halta katlanırım diyorsan buyur devam et

Ve bu olaydan dersini al. Bir daha başkasıyla evlilik yoluna girersen aileleri yüz göz etmemeye dikkat et .

bulmaması çok normal tanımıyorsun bile,espri yeteneği varmı,yokmu onu bile bilmiyorsun düşünsene:)

Hem çalışıp eve para getiren gelin olsun ama kendileri hazır olmadan kız aramaya çıksın. O konuda sizi haklı buluyorum.
Ama ailenin dile getirmesi neyse de sizin maddi şeyleri dile getirmeniz çok hoş olmamış. Önce birbirinizi tanımaya çalışıp sonra bunlar konuşulabilirdi.
Bu devirde ev kurmak çok zor ama çalışan gelin alıp kurnazlık yapan erkek tarafına da iyi niyetli bakamıyorum.

Abv kız inşallah evde kalırsın soru sahibi.

1 yıl ideal bir süreymiş.
Ancak bence şu an bitmesi size kötü gibi geliyor olsa da siz de hazır değilmişsiniz.
Öncelikle evlilikte ilk konuşulacak şeyler para, pul, düğün şekli değildir.
İkincisi de dolduruşa gelen erkek olunca ömür boyu böyle olur deyip yol veriyoruz. E size de aynısı yapılmış.
Belki evlilik yolunda biraz olgunlaşmanız gerekiyordur.

Merhaba kötü bir durum yaşamışsınız ama bundan sonraki durumlar için aklınızda bulunsun maddiyat çok önemli değil başınızı sokucak bir yuvanız iki tabak yemek yapacak tencerenizde olsa yeter ama malesef şuan ekonomi çok kötü 1 sene önce bin liraya alınacak şeyler bile 10bin olmuş durumda. Karşı tarafıda anlamak gerek. Nişan durumu oluşmadan önce bunlar konuşulmalı. Malesef artık yuva kurmakta çok zor.

Birbirinizi tanımadan hemen evlenmemenizdi zaten doğru olan. Bir yıl normal bir süreymiş aileniz boşuna acele etmiş.
Onun haricinde maddi durumları yoksa ne diye görücü ile kız arıyorlar bu da ayrı saçmalık. Siz bir adım atmayın doğru olmaz,bence bu iş de olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…