Plan yapmis ayrilikben de öyle düşünüyorum ama kendisi birbirimizi sevdik dedi diye öyle belirttim özellikle
Bu saatten sonra devam etmeyin. Aramıza saçma sapan konular girmiş ve bunlar hiç bir zaman unutulmayacak. Bitmesi ikiniz için de hayırlısı olmuşGurur yapma söyle eğer kabul ederse bana saygısı biter mi çok havalanır istediği zaman beni terk eder CEPTE görür mü korkusu
Ne para aşkı adam çok zengin mi sanki fabrikatör iş adamı mı durumumu zaten gördük tek istediğimiz yuvamızda olayım memleketime döneyim yaşım küçük değil ki 3-4 sene maddiyat bekleyeyimNe sevmesi,1 ayda nasil bir sevgi bu? sagmak icin inek bulmus gibi davranmislar.. olsa olsa para aski olabilir
Verilmiş sadakalari varmış.Kızlar Merhaba
Lütfen mesajımı gören bir yardım için fikir belirtirse çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.
Ben hayatım boyunca kolay kolay kimseyi sevmedim ve evlilik için ısınmadım 1 ay önce bir görücü geldi. Ve karşılıklı birbirimize çok ısındık. Sevdik hep de söyledik bunu. Allah'ım tamam işte buldum derken bir sürü sıkıntı çıktı. Ben doğuda kırsal yerde zor şartlarda hemşireyim şubatta tayin olup gelmem için evlenmem lazım 6 ay bir tanışma süreci olucak. Görüştüğüm kişiye ailem de bende böyle istiyorum evlenip geleyim dedim. Biz maddi olarak hazır değiliz 1 sene sonraya maddi olarak hazırız diyince ailem öyle olmaz 1 sene çok uzun uzaktan nasıl yürütücen dediler. Bir kriz orda yaşadık.
Sonra annem ev alma durumunuz var mı olsa isterim diyince yok dediler çocuk buna çok kızdı bizi mahcup düşürdünüz dedi. Annem ev olmazsa kızımı vermem demedi. Sonra aileler konuşunca maddi şeyler döndü. Çocuk dedi hep maddiyat konuşuluyor dedi ben şakasına dedim altın halat severim alacak mısınız Şaka olduğunu söyledim ama inanmadı ki ondan önce ben altın gücünüzün yettiği kadar mobilya yemekli dügün istemem de dedim ama yine de bu kız beni maddiyat için mi seviyor demiş en son tartışmada ben biraz düşüneceğim geleceğimizi bu maddi şeylerden dolayı mutlu görmüyorum diyince bende sinirlenip ayrılık mesajı yazdım tamam dedi. Ama sonrasında çok pişman oldum. Çünkü maddi şeyler konuşulması hoş olmadı bunun farkındayım. Hazır değiliz dediler saygı duyulmalıydı. Ailemin ve benim tavrım hoş değildi ama bende dolduruşa geldim arada derede kaldım suan aklım basıma geldi asla maddiyat önemli değil insan önemli olan sevmeli konuşmalı anlaşmalı şuan ona içimde özür mesajı yazmak geliyor ama gururuma yedirtmiyorum.
Birkaç güne gideceğim gitmeden görüşelim yazsam masada tekrar birleşmek istediğimi söylesem bana yok dese yerin dibine girer çok kötü olurum gibime geliyor acaba diyorum görev yaptığım yere gidince yazsam 3. Kişilerin etkisi ve arada kaldım yalnız kalınca düşündüm hatamı anladım gibisinden sizce hangisini yapayım?
fabrikator sana mi bakacakNe para aşkı adam çok zengin mi sanki fabrikatör iş adamı mı durumumu zaten gördük tek istediğimiz yuvamızda olayım memleketime döneyim yaşım küçük değil ki 3-4 sene maddiyat bekleyeyim
Allahim agzinizin tadini bozmasın insallahBu konuda o kadar haklısınız ki biz hiç altın para pul isteyen bir aile olmadık eşimle severek evlendik bir kere karşılarına geçip ben bunu istiyorum demiş insan değilim dememiş olmama rağmen ellerinden ne geldiyse yaptılar bana illa ki eksikler oluyor onlar da tuzu biberi hala daha istenmediği halde birsürü şey yapılır iki aile de bize destek oldukça çok mutlu oluyorlar belki kendileri de istemeseydi ellerinden gelenin en güzeli olacaktı hadi güzel olmasın ağızlarının tadı bir olsa da yeterliydi huzur mutluluk herşeye bedel
Kendine maddi güveni olamadığı için gurur yapıp yazmaz gibime geliyorKendine güvenmiyorsa o zaman görücü göndermeselermiş şaka gibiler evlilik düşünüyorsa tabi ki elini cebine atacak şu devirde maddiyat çok önemli. Mesaj atmayın derim biraz kendi başına kalsın düşünmesine fırsat verin oda tartsın baksın zaten yazmak isterse yazar.
Canım hata değil bu toplum yapisi lütfen üzme kendini ayni durumu bende yaşadım gelenek göreneklerimiz var eskiden gelen yani hatta söz bile var dul avrat gibi gidilmez her kiz çocuğu değerlidir ev istiyolarki kirada sürünme diye haklilar ailen ama seviyorsan ailenle eşinle arasini yapmaya çalış ben öyle yaparak evlendim şuan rabbime bin şükür mutluyumHaklısınız ama her insan hata yapar nasıl düzeltecek diye yardım istedim
İnanır mısınız aynen öyle ben takılarımı bir kere taktım çok genç evlendim ben 20 yaşında gelin oldum bu zamanda yok mu takıda hevesi olan birsürü tabii ki sözüm yok herkes istediği şekilde yaşayabilir ben o bir kere taktığım takılarımı götürüp yatırıma verdim hiç de pişman değilim altın halatın dahi olsa bir şekilde elinden kayıp gidecek bunlar dünyalık işler ahiretimiz temiz olsun sevdiğimiz eş diye bildiğimiz insanla bir olsunAllahim agzinizin tadini bozmasın insallah
Bizim gibi dusunenler cogaldikca gelecegimiz daha guzel olacak inaniyorum cunku dunyayi iyilik hosgoru anlayis kurtaracak
Hem fabrikatör hem de müteahhit çok görücüm geldi Allah’a şükür mesleğim var ailemin maddiyatı gayet iyi tanınan bir aileyiz. 1.78 boyunda sarışın mavi gözlü bir kızım kapişfabrikator sana mi bakacak
Ee sende ne var abla maddiyat olarak kac kez sordum solemedin
Canım çok kırıldı ya yazmaz gibime geliyorÖncelikle ikinizin adınada hayırlısı olsun inş hayırlıysa bir yuvanız olsun hayırsızsa her ikiniz içinde uzak olsun. Aileler bu şekilde araya girdiyse maddi olarak uzlaşmanız zor olacaktır birleşseniz illaki istekler olacak karşılanamayacak falan tekrar problemler çıkacak. Mantık yönünden gitmeni tavsiye ederim Ailen doğal olarak senin rahat etmeni istiyor ama fakat ekonomik olarak o kadar zor ki artık istekleri karşılamak her iki ailede haklı yani. O yüzden ondan adım bekle eğer adım atarsa olur atmazsada sen yoluna bak derim çünkü birşeyleri unutmaz sürekli gündemde tutarlarsa üzülen sen ve eş adayın olur.
Dul erkek gibi gidilmez asılCanım hata değil bu toplum yapisi lütfen üzme kendini ayni durumu bende yaşadım gelenek göreneklerimiz var eskiden gelen yani hatta söz bile var dul avrat gibi gidilmez her kiz çocuğu değerlidir ev istiyolarki kirada sürünme diye haklilar ailen ama seviyorsan ailenle eşinle arasini yapmaya çalış ben öyle yaparak evlendim şuan rabbime bin şükür mutluyum