Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

Adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak genel gözlemlediğim hemşire mesleğin olanların eş konusunda yanlış ve uyumsuz eş seçmeleri mutlu aile tablosu çizen hiç rastlamadım,vardır elbette ama bana dek gelmedi hep saçma sapan adamlarla evlenip mutsuz olduklarını beyan etmeleri
Kafanıza silah dayanmıyor illa bu tip ile evlen diye görüş açınızı ve çevrenizi geniş tutun ki size uyumlu olanlar denk gelsin,paranızı mesleğinize göz dikenler değil,

Tamamen bana ters bir konuya neden davet aldım bilmiyorum da.
Evliliği kar amacı güden bir kurum olarak görüp apır sapır evlilikler yapıyorsunuz.
Sonra da kocam ilgisiz, ev kredimin peşinatına parmak banan kaynanam, görümcem de bana kuçu kuçu dedi diye tuhaf tuhaf dertleriniz oluyor.
1 ayda neyin sevgisi bu böyle batıya tayinin mi.
Görücünün aklında maddiyatçı bir imaj çizmişsiniz.
Ne yazıcaksın mesajda ben geri vites attım altın kemer olmasa da olur yeter ki batıda yaşayayım mı diceksin nedir yani olayınız.

Gurur yapma söyle eğer kabul ederse bana saygısı biter mi çok havalanır istediği zaman beni terk eder CEPTE görür mü korkusu
Bu saatten sonra devam etmeyin. Aramıza saçma sapan konular girmiş ve bunlar hiç bir zaman unutulmayacak. Bitmesi ikiniz için de hayırlısı olmuş

Bu saatten sonra yazarsanız bence biraz kendinizi kötü gösterirsiniz. Maalesef böyle seyler dilden dile dolanıyor siz zaten cok büyük ayıp etmişssiniz. Bari iyice mesaj atıp konuyu büyütmeyin kapansın. Belli ki çevrenizden başka görücüler gelecek. En azından bu konu kapanmış başkaları duymamış olur.

Ne sevmesi,1 ayda nasil bir sevgi bu? sagmak icin inek bulmus gibi davranmislar.. olsa olsa para aski olabilir
Ne para aşkı adam çok zengin mi sanki fabrikatör iş adamı mı durumumu zaten gördük tek istediğimiz yuvamızda olayım memleketime döneyim yaşım küçük değil ki 3-4 sene maddiyat bekleyeyim

Verilmiş sadakalari varmış.

Ne para aşkı adam çok zengin mi sanki fabrikatör iş adamı mı durumumu zaten gördük tek istediğimiz yuvamızda olayım memleketime döneyim yaşım küçük değil ki 3-4 sene maddiyat bekleyeyim
fabrikator sana mi bakacak
Ee sende ne var abla maddiyat olarak kac kez sordum solemedin

Allahim agzinizin tadini bozmasın insallah
Bizim gibi dusunenler cogaldikca gelecegimiz daha guzel olacak inaniyorum cunku dunyayi iyilik hosgoru anlayis kurtaracak

Aileniz de siz de çok tuhaf davranmissiniz.Sadece tayin olsun diye evlilik yapmak çok yanlış bir karar.Bence çalıştığınız yerde çok fazla insan olmadığı için siz de bir arayışa girmiş ama yanlış yerlerdesiniz.1ay önce tanıdığınız biri için bu kadar uzulmeniz de normal değil.Silkelenin ve kendinize gelin.

Kendine maddi güveni olamadığı için gurur yapıp yazmaz gibime geliyor

Sen yanlış yapmışsın bacim kusura bakma ..altin halat isterimin şakası olmaz cocuk korkmuş şimdi bunu diyen kimbilir düğünde ne ister diye

Ayrıca benim düşünceme göre tabi....kiz tarafi altin talep etmemeli oğlan tarafı bizim oğlumuz evleniyor diye kendi ânını şânını göstermek için imkanlari dahilinde takı yapmalı

Haklısınız ama her insan hata yapar nasıl düzeltecek diye yardım istedim
Canım hata değil bu toplum yapisi lütfen üzme kendini ayni durumu bende yaşadım gelenek göreneklerimiz var eskiden gelen yani hatta söz bile var dul avrat gibi gidilmez her kiz çocuğu değerlidir ev istiyolarki kirada sürünme diye haklilar ailen ama seviyorsan ailenle eşinle arasini yapmaya çalış ben öyle yaparak evlendim şuan rabbime bin şükür mutluyum

Aileniz düzelmez henüz 1 ay tanıdığınız insanlara yiyecek gözüyle bakmışsınız. İstekleriniz olabilir ama makul ölçüde olduğu sürece. Altın kemer falan ev almak kolay mı yahu. Çalışıyorsunuz bir de. Çalışan insanların özellikle dilenci gibi olması ayrıca saçma değil mi? Çalışın bir senede eşyalarınızı tamamlayın daha ne? Yetemediginiz yerlerde muaitlerse aileler devreye girer

Öncelikle ikinizin adınada hayırlısı olsun inş hayırlıysa bir yuvanız olsun hayırsızsa her ikiniz içinde uzak olsun. Aileler bu şekilde araya girdiyse maddi olarak uzlaşmanız zor olacaktır birleşseniz illaki istekler olacak karşılanamayacak falan tekrar problemler çıkacak. Mantık yönünden gitmeni tavsiye ederim Ailen doğal olarak senin rahat etmeni istiyor ama fakat ekonomik olarak o kadar zor ki artık istekleri karşılamak her iki ailede haklı yani. O yüzden ondan adım bekle eğer adım atarsa olur atmazsada sen yoluna bak derim çünkü birşeyleri unutmaz sürekli gündemde tutarlarsa üzülen sen ve eş adayın olur.

Allahim agzinizin tadini bozmasın insallah
Bizim gibi dusunenler cogaldikca gelecegimiz daha guzel olacak inaniyorum cunku dunyayi iyilik hosgoru anlayis kurtaracak
İnanır mısınız aynen öyle ben takılarımı bir kere taktım çok genç evlendim ben 20 yaşında gelin oldum bu zamanda yok mu takıda hevesi olan birsürü tabii ki sözüm yok herkes istediği şekilde yaşayabilir ben o bir kere taktığım takılarımı götürüp yatırıma verdim hiç de pişman değilim altın halatın dahi olsa bir şekilde elinden kayıp gidecek bunlar dünyalık işler ahiretimiz temiz olsun sevdiğimiz eş diye bildiğimiz insanla bir olsun

Canım çok kırıldı ya yazmaz gibime geliyor

Dul erkek gibi gidilmez asıl dul avrat ne ya. Öf bitmeyecek bu düşünceler di mi?

Üslup biraz hoş olmamış. Aileniz demiş ya durumları yoksa seneye de olmaz diye bu zamanda borçsuz evlenen yok seneye de evlensen evet belki borçlu olacak ama kafalarda ki düşünce bence şudur bir sene en azından ne koyabilirsek kenara iyi yani ne kadar az borç o kadar iyi buda gayet normal bir düşünce bence. Ev alabilir misiniz demek de tuhaf olmuş yani sanki karşıdaki insanları deniyormuş gibi birçoğumuzun anneleri de vaktinde zorluk çekti vaktinde kirada oturdu kim bir anda ev sahibi oldu kaldı ki böyle zamanda. Sizin sakaniza gelecek olursak daha tanışalı bir ay olmuş şakalasma falan güzel şeyler ama daha birbirinizin şaka mı yaptigindan yoksa ciddi bişey mi dediginden daha emin degilseniz buda birbirinizi yeterince tanımadığınız anlamına geliyor. Bence ilerde de sorunlar çıkabilir vicdanen rahat etmek için mesaj atacaksınız bilemem ama bence barışmak için gerek yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…