Nişanımda Rezil Oldum

Niye takıyorsun diyenler bile var niye takmayayım ki beni yapmadığım için şey için dedikodumu yapan birini. Çok haklısınız valla sessiz kalınca insanın tepesine çıkıyorlar.
Ay sen de sanki kadın adam öldürmekle itham etmiş gibi tepki veriyorsun. He teyze he içtim, şerefine biraz daha içeceğim şimdi derdim ben olsam.

Yok artık. Onlara neymiş ki.
Eee işte işi gücü milleti diline dolamak olan boş insanlar “banane” diyebilecek kapasitede değiller ne yazık ki. Keşke cevabı yapıştırsaydınız “Siz herhalde çok içip o duruma düştünüz de oradan biliyorsunuz ama tecrübelerimiz farklı.” diye. çünkü böyleleri bundan anlıyor.ti’ye alıp geçin.

Gelinlerin büyük bir kısmı rahat etmek için ortopedik ayakkabı tercih ediyor. Topuklu ne bileyim. Bana pek mantıklı gelmiyor anca ayak ağrısı. Vermeyeceğim.

Bir kadeh de sen içeydin teyze ne dediğini bilmemenin bir zemini olurdu en azından teyze de geç.
Ben de bir şey oldu sandım.

Dugune davet etmeyin, size bunu anlatanlar muhtemelen sizin dediginize de gidip ona iletir, 'aaa ne guzel , davetli listesinden bir kisi daha eksildi o zaman' diye haber gonderin siz de

S.tir et. O salak salak konusanlari da hayatindan cikar

hiç takılma. böyle günlerde illaki birileri bişey söyler. Bir tanıdığım kına gecemde ay çok az kişi gelmiş çok üzüldüm senin adına demişti. Allah rahmet eylesin kendi öldü cenazesini kaldıracak adam yoktu.

Ama siz rezil olmadiniz ki, hayatımızı 3. Kişilerin söylediklerine göre sekillendiremeyiz. Bende öyleydim çok zaman aldı bu şekilde düşünmem.
Benimde 14 yıl önce kinamda önden hemen gittim diye amma meraklı buda dedi biri. Bosverin :)

Kendinizi niye suçlu ve rezil oldu hissettiniz? Madem kendini bilmez diyeceğiniz bir kadın o kişi, neden nişana çağırdınız?

benimde dügunumde salona cikmadan once tansiyonum düşmüstü çunkü, aşırı yorgundum ve topuklu ayakkabidan ayaklarim daha salona cikmadan efsane sekilde acimaya baslamisti.
hic rezil oldugumu düsunmedim olabilir boyle şeyler insaniz sonucta.

Ya sarhoş olsan nolacak? Düşsen nolacak? Bence ancak bir insanın kötülük yaparsa yüzü kızarmalı. Düşmek gülmek bi şey dökmek pırt yapmak kusmak ne bileyim… bu dediklerimi hayatında yaşamamış biri var mı? Herkesin yaşadığı bir şeyden niye utanalım ya düğünümde ben gelinliğimin her yerini yırttım güllere takıldı ancak videolarımı izleyen herkes görür, yırta yırta dansıma devam ettim arkadandan da çok konuşulmuş ancak bana anlatmaya çalışanı susturdum çünkü arkasından konuşulmayan gelin olmaz. Bu da hiççç umrumda değil, ben çok eğlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…