- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
Ay sen de sanki kadın adam öldürmekle itham etmiş gibi tepki veriyorsun. He teyze he içtim, şerefine biraz daha içeceğim şimdi derdim ben olsam.Niye takıyorsun diyenler bile var niye takmayayım ki beni yapmadığım için şey için dedikodumu yapan birini. Çok haklısınız valla sessiz kalınca insanın tepesine çıkıyorlar.
Eee işte işi gücü milleti diline dolamak olan boş insanlar “banane” diyebilecek kapasitede değiller ne yazık ki. Keşke cevabı yapıştırsaydınız “Siz herhalde çok içip o duruma düştünüz de oradan biliyorsunuz ama tecrübelerimiz farklı.” diye.Yok artık. Onlara neymiş ki.
Gelinlerin büyük bir kısmı rahat etmek için ortopedik ayakkabı tercih ediyor. Topuklu ne bileyim. Bana pek mantıklı gelmiyor anca ayak ağrısı. Vermeyeceğim.Her zaman konuşan densizler olacaktır. Benim düğünümden sonra bana ne diyen oldu biliyo musun, düğünün son 1 saati kopmaca zamanında beyaz sketchers giydim zaten gelinliğim uzun olduğundan görünen eden yok. Hanımablanın teki millete diyo ki “benim kızım topuklusunu hiç çıkartmadı bak gizemliaslıya gitmiş spor ayakkabı giymiş dayanamamış hahaha” . Salak düpedüz salak yani ne desem boşTavsiyem böyle insanlara düğün için davetiye yollama, ve kim neye ne derse desin duyma.
Ay yok artıkSen daha simdiden bu kadar sacma bi lafı kafaya takip stres yapiyosan boyle dugunde kalpten bile gidebilirsin. Sağlığın icin evlenmekten vazgec bence
S.tir et. O salak salak konusanlari da hayatindan cikarHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Ama siz rezil olmadiniz ki, hayatımızı 3. Kişilerin söylediklerine göre sekillendiremeyiz. Bende öyleydim çok zaman aldı bu şekilde düşünmem.Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Kendinizi niye suçlu ve rezil oldu hissettiniz? Madem kendini bilmez diyeceğiniz bir kadın o kişi, neden nişana çağırdınız?Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Ya sarhoş olsan nolacak? Düşsen nolacak? Bence ancak bir insanın kötülük yaparsa yüzü kızarmalı. Düşmek gülmek bi şey dökmek pırt yapmak kusmak ne bileyim… bu dediklerimi hayatında yaşamamış biri var mı? Herkesin yaşadığı bir şeyden niye utanalım yaHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?