Nişanımda Rezil Oldum

Açlık susuzluktan bayılacak kadar niye aç bıraktınız kendinizi ya. Çok telaşlı geçiyor evet bu kadarda değil ya hu. Düğün günümde bile sabah saçım yapılırken kahvaltı yapmıştım açlığa dayanamam
İnsanın başı dönüp bayılacak gibi olunca rezil olmaz bi kere çıkarın bunu aklınızdan. O kadında ne rezil bi insan ki, arkanızdan laf ediyor, boşverin. Etrafımız böyle insanlarla dolu zaten, konuşurlarsa konuşurlar amaaan. Size bu lafı getiren kişi inşallah cevabını vermiştir kadına.

Çok teşekkür ederim

Alkol almadığım gün yok ama bugün fazla kaçmış deseydin . Kız bana neler derler ne ithamlarda bulunmuşlar nisanliyken gobusum vardı hamile demişler yeni mi öğrendiğiniz dedim onlara şaştı kaldılar halbuki evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım elinin ağzı torba mi bırak konuşsunlar

Amannnn hic takma , dert ettiğin şeye bak , mutluluğuna bak , kıskanan sevmeyen insan kadının üstünde gözün var diye bile dedikodunu yapabilir

Ben olsam bende üzülürdüm
Çünkü böyle hadsiz , karaktersiz insanlardan illa ki herkesin çevresinde vardır.
Bu tarz insanları gormemezlige gelmek de iyi birsey değil bence çünkü yaptığı şeyi doğru zannedip yapmaya devam ediyor .
Ben olsam gördüğüm ilk yerde rezil ederdim o kadını
Ancak öyle rahatlarsıniz ve kesinlikle düğününüze çağırmayın.

Takılma boşver, bende Nişan gecemde bayılmısım, cok yorgundum ondandı

Benimde nisanimla düğün arasında tam bir ay vardı. Nişanim doğum günümde olsun diye o tarihte yaptık daha sonra düğün de yaza girmeden ilkbaharda olsun istedik ,aralarında tam bir ay vardı yani .
Benim içinde kesin hamile nişanla düğünü üst üste yaptı demişler
Duyunca hem çok sinirlenmiş hemde çok üzülmüştüm.
Hamileligimde düğünden 7 ay sonra oldu

Milletin ağzı torba değil ne yazık ki, dedikodu aranan kulpçu insanlar her yerde var…Kayınvalidemlerin evine yatılı gittiğimiz haftada mahallenin mobeseleri bizi görmüş, kayınvalideme “Sizin gelin kaçtı mı” diye sormuş. Hayır kaçmışta olabilirim sanane yani…Rezil olacak bir şey yok kafanıza bile takmayın.

Niye takıyorsun diyenler bile var niye takmayayım ki beni yapmadığım için şey için dedikodumu yapan birini. Çok haklısınız valla sessiz kalınca insanın tepesine çıkıyorlar.

Yok artık. Onlara neymiş ki.

Rezil olacağınız bir durum olmamış. Düşecek gibi olmussunuz ama düşmemişsiniz. Insanlık hali herşey olabilir de. Alkol konusunda da ben de almıyorum da varsayalım ki aldınız ne var yani nişan gününde almış olmanız gayet doğal bişey.

Derdiniz çok komikmiş güle güle kullanin

Bizde de düğün tarihi sonra konuşulacak. Ailem fazla uzatma taraftarı değil ben de değilim. Böyle kısa süreli nişanlılar için de kesin hamiledir diye düşünüyorlardır. Kırmızı kurdele takmak istemiyorum, bakire de değilim nişanlıma da üstü kapalı bir şekilde tavrımı koyarak söyledim. O da zaten bakir değilmiş sorun olmadı. Kırmızı kurdelenin anlamını okuduğumda yok artık demiştim. Takmasam bu sefer adettir, neden takmadı diyecekler. Kaldı ki hamile de olabilirsiniz sevabı, günahı sadece sizi bağlar.

Çok haklısınız ama o kadar kötü kalpli insanlar var ki ...
Yani olmayan biseyi nasıl rahatlıkla söyleyebiliyorlar, nasıl vicdanları var hep sorguladım ama sonra düşündüm ve dedim ki ,
Onlar da lazım, iyilerin belli olması için kötülerde lazım.

Her zaman konuşan densizler olacaktır. Benim düğünümden sonra bana ne diyen oldu biliyo musun, düğünün son 1 saati kopmaca zamanında beyaz sketchers giydim zaten gelinliğim uzun olduğundan görünen eden yok. Hanımablanın teki millete diyo ki “benim kızım topuklusunu hiç çıkartmadı bak gizemliaslıya gitmiş spor ayakkabı giymiş dayanamamış hahaha” . Salak düpedüz salak yani ne desem boş Tavsiyem böyle insanlara düğün için davetiye yollama, ve kim neye ne derse desin duyma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…