Nişanımda Rezil Oldum

Bende bir ara hipertansiyon çıkmıştı. Sonra ilaç kullanmak zorunda kalmıştım

Sen istersen dunyanin en mukemmel nisanni dugununu yap, insanlar dedikodu yapacak dalga gececek bir konu mutlaka bulur. Kafana takma kendini hirpalama. Benim kinamda esimin kuzeni benle dalga geciyor “baksana suna nasil oynuyor” diye. Ki baya alkolluydum kamera cekimine gitmis sesi butun akrabalarina videonun o kismini atip sizinki de ne giybet yapmis bee diye ben onla dalga gectim

Halbuki bi tek atsan ne tansiyon ne baş dönmesi gayet keyifli geçerdi nerden bilsin

Bende bir ara hipertansiyon çıkmıştı. Sonra ilaç kullanmak zorunda kalmıştım

Aşırı stres ve heyecan nedeniyle, tansiyon yüksekliği yaşamış ve fenalaşmış olma ihtimaliniz de var bu durumda. Doktora gidip bir muayene olmaktan zarar gelmez.Geçmiş olsun.

O kadın "alkol almıştır" dediğinde; ona "olur mu öyle şey, ne diyorsun sen ?" demeyen insanları da unutmayın.

Öyle tiplere, kendisinde öyle oluyorsa demekli ilk aklına o gelmiş diyin geöin. Hatta ben olsam çok içmeyeydim iyiydi bile derdim hacıyım ama yine de derdim gereksiz bir laf. Ancak cidden o kişi normalde alkol alan biri ise cidden bunu kötü bir ima olarak söylememiş de olabilir. Ben de kullanmam ama bir Çok insan için normal sıradan bir durum. Ortamınızı bilmiyorım tabi. Ama negatif anlamda imalı bit şekilde söylemişse de hiç dikkae almayın kimseyi ilgilendirmez siz mutlu naların tadını, çıkarın derim.. Mutlulukşar bu arada

Ahahahaa süper.

Ben nişanımda üzerime çaydanlık devirdim, ne rezillikler oluyor öyle zamanlarda bu densiz yüzünden kendini üzdüğüne değmez. "onun çocukları ya da kendisi nişandan önce içmiş herhalde ki bana bunu yakıştırmış terbiyesiz" diye gönderin cevabını. Herkes heyecandan olabileceğini anlamıştır. Boşa üzmeyin kendinizi

Düğün günü olmazsa gideceğim doktora ona göre bir şey verirler diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. Sonradan konuşmuş arkamdan cevabını vermişler kadına. Bir de sık sık olmasa da arada muhabbet ettiğimiz kadın.

Yapmadığım şey için yaptı demelerine içerledim. Gerçi kişinin zikri neyse fikri de odur.

Ay Allah aşkına şu millet ne dedi derdinden bir kurtulun, he diyin geçin ne olacak yani.

Bir insanın tansiyonu düşünce rezilmi oluyor saçmalamayın bence

Takmayın dügüne nişana cenazeye gelenler dedikodu yapmaya geliyor zaten

Düğüne çağırma onu alsın mesajını

İnsanlar hep konuşacak.
Şunu unutmayın aklı başında, iyi niyetli olan insanlar; densiz insanların söylemlerinden etkilenmez.
Düğünde başıma böyle olur mu diye çekinmeyin. O gün bir şeyler atıştırın ama heyecanımızı da bastırır emin olun mutluluklar diliyorum

İnsanlar hep konuşur heppp. He bırak alkol almış sansın, kendi nişanında o içmeyiversin bıraksın milletin nişanını içkisini. Bi damat vardı düğünde böyle put gibiydi, sonra bi boşluk oldu gitti geldi adam halay başına geçip yönü falan evirdi aha çekti geldi dedik güldük boşver milleti sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…