- 12 Aralık 2022
- 569
- 598
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
Hayır, çok yakın değilİçki içmek kötü bir şey değil, yani bunu hakaret olarak algılamak da saçma ama kadın o niyetle söylediyse kötü. Nişan sizin nişanınız, o kadının ne düşündüğünden kime ne? Her kimse düğününüze çağırmazsınız mesela? Çok mu yakın birisi ki?
Bende bir ara hipertansiyon çıkmıştı. Sonra ilaç kullanmak zorunda kalmıştımÜzmeyin kendinizi. Normal şartlarda bir ortamda biri fenalaşınca, en fazla tansiyon sorunu veya bir hastalığı var mı diye endişe edilir. Konuyu alkole bağlaması kendi ayıbı. Ne diyorsun sen, diyen olmamış mı ?
Siz de bu duruma üzülmek yerine , hastaneye giderek kan tahlillerinizi yaptırın; bir eksiklik varsa gereğini yaparsınız böylece.
Halbuki bi tek atsan ne tansiyon ne baş dönmesi gayet keyifli geçerdi nerden bilsinHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Bende bir ara hipertansiyon çıkmıştı. Sonra ilaç kullanmak zorunda kalmıştım
Öyle tiplere, kendisinde öyle oluyorsa demekli ilk aklına o gelmiş diyin geöin. Hatta ben olsam çok içmeyeydim iyiydi bile derdim hacıyım ama yine de derdimHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Ahahahaa süper.Sen istersen dunyanin en mukemmel nisanni dugununu yap, insanlar dedikodu yapacak dalga gececek bir konu mutlaka bulur. Kafana takma kendini hirpalama. Benim kinamda esimin kuzeni benle dalga geciyor “baksana suna nasil oynuyor” diye. Ki baya alkolluydumkamera cekimine gitmis sesi butun akrabalarina videonun o kismini atip sizinki de ne giybet yapmis bee diye ben onla dalga gectim
Nazar çıkmıştırya beni eşim gibi gelinliğin kuyruğuna basıp aynı anda beraber paldır küldür düşseniz ne derlerdi acaba ?
Ben nişanımda üzerime çaydanlık devirdim, ne rezillikler oluyor öyle zamanlarda bu densiz yüzünden kendini üzdüğüne değmez. "onun çocukları ya da kendisi nişandan önce içmiş herhalde ki bana bunu yakıştırmış terbiyesiz" diye gönderin cevabını. Herkes heyecandan olabileceğini anlamıştır. Boşa üzmeyin kendiniziHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Düğün günü olmazsa gideceğim doktora ona göre bir şey verirler diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. Sonradan konuşmuş arkamdan cevabını vermişler kadına. Bir de sık sık olmasa da arada muhabbet ettiğimiz kadın.Aşırı stres ve heyecan nedeniyle, tansiyon yüksekliği yaşamış ve fenalaşmış olma ihtimaliniz de var bu durumda. Doktora gidip bir muayene olmaktan zarar gelmez.Geçmiş olsun.
O kadın "alkol almıştır" dediğinde; ona "olur mu öyle şey, ne diyorsun sen ?" demeyen insanları da unutmayın.
Yapmadığım şey için yaptı demelerine içerledim. Gerçi kişinin zikri neyse fikri de odur.Ben nişanımda üzerime çaydanlık devirdim, ne rezillikler oluyor öyle zamanlarda bu densiz yüzünden kendini üzdüğüne değmez. "onun çocukları ya da kendisi nişandan önce içmiş herhalde ki bana bunu yakıştırmış terbiyesiz" diye gönderin cevabını. Herkes heyecandan olabileceğini anlamıştır. Boşa üzmeyin kendinizi
Ay Allah aşkına şu millet ne dedi derdinden bir kurtulun, he diyin geçin ne olacak yani.Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Bir insanın tansiyonu düşünce rezilmi oluyor saçmalamayın benceHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Anlıyorum seni. Ama belli ki fesat ve kıskanç bir insan, kendini üzdüğüne değmezYapmadığım şey için yaptı demelerine içerledim. Gerçi kişinin zikri neyse fikri de odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?