- 12 Aralık 2022
- 569
- 598
- 33
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
-
İçki içmek kötü bir şey değil, yani bunu hakaret olarak algılamak da saçma ama kadın o niyetle söylediyse kötü. Nişan sizin nişanınız, o kadının ne düşündüğünden kime ne? Her kimse düğününüze çağırmazsınız mesela? Çok mu yakın birisi ki?Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Herkesin başına gelebilir,o günlerin heyecanı bir başka oluyor.Kimse haddini bildirin ve moralinizi bozmayın,inanın değmez.Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Milletin demesi bitmez. Umursamayın. Sağlığınızdan önemli değil hiçbirşey Düğününüzde aç bırakmayın kendinizi.Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Vermişler.İnsanlar hep konuşur. Takılmayın bunlara. Herşey yolunda diye düşünseniz bile mutlaka laf eden çıkar. Önemli olan bu laf sana gelene kadar kimse cevabını vermemiş mi?
Çok doğru söylüyorsunuz. Normalde yemek yemeyi çok severim ama o gün unuttum nişanlım da ısrar etti istemiyorum yemek dedim.Şimdi hayatınızı nişan düğün anlarını yaşayabilmek için yaşarsanız evet çok rezilce gelecektir gözünüze. Ama çok normal bir şey yani tansiyon düşmesi. Asıl saçma olan yemek yememiş olmanız yani bu organizasyonları ööyle abartıyor ki bizim kızlar yemeyi içmeyi unutuyor her şey süper olacak diye canları çıkıyor. Sağlıktan önemli bir şey yok. Organizasyon illa ayarlanır ara ara aksaklıklar çıkar hepsinde bunlar olağan şeyler. Takmayın kafanıza
Yemeden organizasyon falan ayarlayamam valla aç ayı oynamazÇok doğru söylüyorsunuz. Normalde yemek yemeyi çok severim ama o gün unuttum nişanlım da ısrar etti istemiyorum yemek dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?