- 21 Eylül 2021
- 3.629
- 10.587
- 158
- 30
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
Sen daha simdiden bu kadar sacma bi lafı kafaya takip stres yapiyosan boyle dugunde kalpten bile gidebilirsin. Sağlığın icin evlenmekten vazgec bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimİnsanlar hep konuşacak.
Şunu unutmayın aklı başında, iyi niyetli olan insanlar; densiz insanların söylemlerinden etkilenmez.
Düğünde başıma böyle olur mu diye çekinmeyin. O gün bir şeyler atıştırın ama heyecanımızı da bastırır emin olunmutluluklar diliyorum
Alkol almadığım gün yok ama bugün fazla kaçmış deseydin . Kız bana neler derler ne ithamlarda bulunmuşlar nisanliyken gobusum vardı hamile demişlerHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Amannnn hic takma , dert ettiğin şeye bak , mutluluğuna bak , kıskanan sevmeyen insan kadının üstünde gözün var diye bile dedikodunu yapabilirHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Takılma boşver, bende Nişan gecemde bayılmısım, cok yorgundum ondandıHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Benimde nisanimla düğün arasında tam bir ay vardı. Nişanim doğum günümde olsun diye o tarihte yaptık daha sonra düğün de yaza girmeden ilkbaharda olsun istedik ,aralarında tam bir ay vardı yani .Alkol almadığım gün yok ama bugün fazla kaçmış deseydin . Kız bana neler derler ne ithamlarda bulunmuşlar nisanliyken gobusum vardı hamile demişleryeni mi öğrendiğiniz dedim onlara şaştı kaldılar halbuki evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım elinin ağzı torba mi bırak konuşsunlar
![]()
Niye takıyorsun diyenler bile var niye takmayayım ki beni yapmadığım için şey için dedikodumu yapan birini. Çok haklısınız valla sessiz kalınca insanın tepesine çıkıyorlar.Ben olsam bende üzülürdüm
Çünkü böyle hadsiz , karaktersiz insanlardan illa ki herkesin çevresinde vardır.
Bu tarz insanları gormemezlige gelmek de iyi birsey değil bence çünkü yaptığı şeyi doğru zannedip yapmaya devam ediyor .
Ben olsam gördüğüm ilk yerde rezil ederdim o kadını
Ancak öyle rahatlarsıniz ve kesinlikle düğününüze çağırmayın.
Yok artık. Onlara neymiş ki.Milletin ağzı torba değil ne yazık ki, dedikodu aranan kulpçu insanlar her yerde var…Kayınvalidemlerin evine yatılı gittiğimiz haftada mahallenin mobeseleri bizi görmüş, kayınvalideme “Sizin gelin kaçtı mı” diye sormuş. Hayır kaçmışta olabilirim sanane yani…Rezil olacak bir şey yok kafanıza bile takmayın.
Rezil olacağınız bir durum olmamış. Düşecek gibi olmussunuz ama düşmemişsiniz. Insanlık hali herşey olabilir de. Alkol konusunda da ben de almıyorum da varsayalım ki aldınız ne var yani nişan gününde almış olmanız gayet doğal bişey.Herkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Derdiniz çok komikmiş güle güle kullaninHerkese merhaba, yeni üyeyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. 1 hafta önce nişanım oldu ancak tansiyonum düşmüş, başım gözüm döndü düşmekten son anda kurtuldum. Sonra duydum ki kendini bilmez kadının biri alkol almıştır demiş. Halbuki alkol kullanmıyorum. O gün hazırlıklar ile uğraşmaktan yemek yiyememiş, su içememiştim. Belki de bunun etkisi oldu bilmiyorum. Yapmadığım bir şey için suçlanmak ya da birilerinin dedikodu malzemesi olmak aşırı derecede canımı sıktı. Düğünde de aynı şey olursa diye düşünüyorum. O gün özel gününde rezil olan tek kadın gibi düşündüm kendimi.
Bizde de düğün tarihi sonra konuşulacak. Ailem fazla uzatma taraftarı değil ben de değilim. Böyle kısa süreli nişanlılar için de kesin hamiledir diye düşünüyorlardır. Kırmızı kurdele takmak istemiyorum, bakire de değilim nişanlıma da üstü kapalı bir şekilde tavrımı koyarak söyledim. O da zaten bakir değilmiş sorun olmadı. Kırmızı kurdelenin anlamını okuduğumda yok artık demiştim. Takmasam bu sefer adettir, neden takmadı diyecekler. Kaldı ki hamile de olabilirsiniz sevabı, günahı sadece sizi bağlar.Benimde nisanimla düğün arasında tam bir ay vardı. Nişanim doğum günümde olsun diye o tarihte yaptık daha sonra düğün de yaza girmeden ilkbaharda olsun istedik ,aralarında tam bir ay vardı yani .
Benim içinde kesin hamile nişanla düğünü üst üste yaptı demişler
Duyunca hem çok sinirlenmiş hemde çok üzülmüştüm.
Hamileligimde düğünden 7 ay sonra oldu
Demek olabiliyor böyle şeyler. Size de çok geçmiş olsunTakılma boşver, bende Nişan gecemde bayılmısım, cok yorgundum ondandı
Tsk ederim,evet yorulunca ve yemek yemessen oluyor malesefDemek olabiliyor böyle şeyler. Size de çok geçmiş olsun
Çok haklısınız ama o kadar kötü kalpli insanlar var ki ...Bizde de düğün tarihi sonra konuşulacak. Ailem fazla uzatma taraftarı değil ben de değilim. Böyle kısa süreli nişanlılar için de kesin hamiledir diye düşünüyorlardır. Kırmızı kurdele takmak istemiyorum, bakire de değilim nişanlıma da üstü kapalı bir şekilde tavrımı koyarak söyledim. O da zaten bakir değilmiş sorun olmadı. Kırmızı kurdelenin anlamını okuduğumda yok artık demiştim. Takmasam bu sefer adettir, neden takmadı diyecekler. Kaldı ki hamile de olabilirsiniz sevabı, günahı sadece sizi bağlar.