Nişanım son anda iptal oldu...?

Kendi pırlanta gibi ailenizi bırakıp bu insanların yanına gidecekseniz vayy halinize derim.
Sizde ki kaynana gerçek anlamda kaynana,her duruma bir lafı var hep art niyet.
Bir yerden sonra çekilmez olur,dayanamazsınız bence.

Bu sureclerde anneci olan damat adayi evlendikten sonra annesi ne yaparsa yapsin dibinden ayrilmiyor bekarken eve girmeyen adam evlenince anasinin evine gitmek icin bahane uretiyor. Fark varsa sıkıntı damatta bu farkliliga ayak uydurup orta yolu bulamiyorsa kendinden fedakarlik etmek zorunda kalanilirsin

Annem de öyle diyor... Ben baş edemiyorum sen sessiz sakin halinle hiç baş edemezsin diyor.

Bitirmeniz hayriniza okur. Iki tarafin annesi de fazla iliskinin icinde. Evlenseniz bile cok calkantili bir evlilik olur muhtemelen.

Ayni benim kaynanam. Tanismada istemede nisanda hep ayni tavirlar sozler. Vala canim burda is erkek arkadasina dusuyor. O cok isterse yapar yaptirir. Ailenin sozunden cikma her seyde once. Ve olurun birak.

C
canım sakın sakın sakın uzak dur yol yakınken. Ailen aklı basında kültürlü bilinçli insanlarmış. Ömür boyu bu gerginlik bu idare etmeye çalışmak seni çok çok yorar. Erkek arkadaşının da kendi evim olunca karıştırmam dediğine bakma. Daha evler ayrıyken el kızıyken karıştırıyor aileye girince hiç başedemez işine geliyorsa der çekilir. Bırak kendi dengine bak aile istemiyorsa vardır birşey ben buna inanırım şahsen ki mantıklı sebepleri var.

Ailen haklı bence. Sen o kv ile yapamazsın, seni ezmeye çalışır. Dengesiz bir kadına benziyor. Önce çocuklar bilir çocuklar bilir diyor, kendini geri çekiyor, sonrada çemkirmeye başlıyor. Sen aileni dinle, onlara sırt çevirme.

Destan gibi inan zorlandım ama okudukça seni haklı buldum aieni dinle bnce şimdiden söz sahibi olsn bu kişi yarın yediğinden tut giydiğin kıyafete kadar karışır evliliğinde sorunlu olur iyi bir ölç tar derim

Bitirmeniz hayriniza okur. Iki tarafin annesi de fazla iliskinin icinde. Evlenseniz bile cok calkantili bir evlilik olur muhtemelen.
Doğru, benim annem de bazen işin işine çok girdi ama o dur dendiği zaman duracak yerini, zamanını bilen bir insan. Ama kv adayında öyle bir durum yok ona göre hep en haklı kendisi hep kendi dediği olmalı.

Sonuna kadar okudum. Benim ve esimi arasinda ki olaylarin hemen hemen aynisi sizde var . Hatta biz de bir tık ilerisi olarak onlarda asiri mutaasip biz de aşırı relax olma hali de vardi. Biz bir sekilde orta yolu bulduk. Cok erken evlendik. Birlikte buyuduk. Ben üniversiteyi evliyken okudum gibi gibi detaylar. Hastalik saglik cenaze vs olmamissa 18 yilda 10 kere benim ailem ve onun ailesi gorusmemislerdir. Yok hani olmuyor. Para pul degilde kültür farki bitiriyor insani malesef.

Ben okurken daraldım. Söylemesi kolay biliyorum ama bence ayrılmalısın.
Hayatını cehenneme çevirir o kadın.
Ayrıca erkek arkadaşın da normal biri değil bana göre.
Et pişirdiniz diye annem haklı siz bizi fakir mi sandınız demek nasıl bir mantık..
Üzgünüm ama sevmek yetmiyor.
Erkek arkadaşınızdan iyi bir eş olmayacak kabak gibi ortada.

Doğru, benim annem de bazen işin işine çok girdi ama o dur dendiği zaman duracak yerini, zamanını bilen bir insan. Ama kv adayında öyle bir durum yok ona göre hep en haklı kendisi hep kendi dediği olmalı.

Siz bilirsiniz tabi ama bu isi uzatmamak en hayirlisi gibi gorunuyor. Balik bastan kokar. Isin icine bu kadar huzursuzluk girdi mi o isten cok hayir beklememek gerekir. Cunku evlendiginiz zaman bunlar surekli onunuze gelir. Evlendik gecmiste kaldi diye bir sey pek olmaz malesef. Ayrica kacmayi felan dusunmeyin hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…