Nişanım son anda iptal oldu...?

Inanin benim okurken hissettiklerimi yazmışsınız.hatta konu sahibi icin degil de erkek tarafı icin ayrılmaları hayirli olur diye düşündüm.annem lerde annemler

Herseye ragmen seninle evlenirim nedir ya.ne olmuski.lütfen ailenizi bıkadar magdur etmeyin hemde hiçbir sucları yokken.ve o aileyle aynı sehirde yasamayın.cok karısacaklar cok bunaltacaklar ve erkek arkadasınız hep onları haklı görecek.bu işin oluru yok.gercekten cok seviyesi düşük bir kv adayınız var.ve inanın hiç huzurunuz olmaz.ailenizden gizlide bişey yapmayın.ilerde cok pişman olursunuz

Hala annesi kötü niyetli bir insan demiyorum demişsin bir de kız... bu kötü niyetli değilse kötü niyetli nasıl oluyo bilemedim ben. Aşktan galiba gözün kör olmuş mantıklı düşünemiyorsun. Kaç kurtar kendini. Ne nişanlından ne de anasından bir cacık olmaz. Kendine bunu yapma derim ben. Pes dedim... kıskançlıktan kudurmuş bir kaynana gördüm ben sadece. Fizana da gitsen bu kadın yer seni yer

Lutfen ailenizi dinleyin haklilar....bence uzak durun yeni baslangic yapin... bu kisi ve ailesi pek size gore uygun degiller... bile bile lades deme....

Kayınvalide ne kadar çekilmez olursa olsun iş nişanlınızda bitiyor bence. Annesinin dediklerini sana yetiştiren bir erkek güven vermiyor. Ailen geleceği görüyor canım. Kesinlikle barışma. Yoksa çok üzülürsün gibi görünüyor.

Lutfen ailenizi dinleyin haklilar....bence uzak durun yeni baslangic yapin... bu kisi ve ailesi pek size gore uygun degiller... bile bile lades deme....
Haklısınız... Bazen duygusallaşıyorum her şeye rağmen gideyim gizlice evleneyim diyorum. Ama mantıklı düşününce gene vazgeçiyorum.

Sakın evlenmeyin bence heleki gizlice evlenmek gibi bi hata asla yapmayın. Ailenizi dinleyin nacizane fikrim

Herkes aynı şeyi demiş eti beğenmeyen aile ne istiyormuş acaba. İki defa et yemişler ayıba bak. Aileniz istememekte haklı. Kaynana zor belli ki. Burada ta nisanda başlayıp çözülememiş ne kavgalar ne pişmanlıklar dolu. Bir de kaçmayı teklif etmiş lafa bak çay demle. Ne demek her şeye rağmen seviyorum ne olmuşsa sanki? Nişan zamanı gerginlik olur ama aklıselim şekilde çözülür. Çözmemek için çok uğraşılmış. Hakkınızda hayırlısı. Ama aile sözü önemlidir. D

bakın mesele fakır zengın okumus okumamıs meselesı degil...hangı zamanda yasıyoruz...bugun koy dedıgımız kırsal yerlere gıdın ıkramları mısafıre kendileri yemese bıle et yemegıdır...yemez yedırırler...en ıyısını mısafire verirler...bence karsı taraf fakır degil gorgusuz geldi bana...ılerde her konuda laf vuracak gibiler...asagılık kompleksı olusmus...bu cok kotu...kendini bilen ınsan boyle olmaz...budaha baslangıc emın olun...

Haklısınız... Bazen duygusallaşıyorum her şeye rağmen gideyim gizlice evleneyim diyorum. Ama mantıklı düşününce gene vazgeçiyorum.
Aman gizlice evlenirseniz o kv size neler neler der.... en ufak tartismada kosa kosa geldin gelmeseydin aileni hice saydigin icin cok yüz bulacaklar..... bu annecilik bitmez balik bastan kokar uzak durun yolunuza bakin ...

Ben o hatalı bu hatalı diyemeyeceğim.
Farklı kültürler farklı insanlar hepsi bu.
Nişanlınıza hak verdim ben dengeyi siz kuracaksınız.
Bu kadar benim annem senin annen olayından sonra çok mantıklı değil birlikteliğiniz. Hayrlısı olsun.

Evet onun ailesi benim ailemin aradaki farklar yüzünden istemediklerini biliyorlardı. Ben çok istiyorum diye ikna olmuştu ailem. Erkek arkadaşım da son zamanlarda "senin ailen nasıl istemiyorsa bizimkiler de istemiyor ben istiyorum diye olcak bu iş" diyordu. Annem şunu ister bunu ister tarzı çok mu yazdım bilmiyorum ama ailem ben istiyorum diye istiyordu bu işi asıl. Ama olaylar böyle olunca vazgeçtiler.
İşim var evet, spor eğitmeniyim gittiğim her yerde kolay iş bulurum. Ailem zaten ben kararımı verdiğim için kesin kararım üzerine onunla evlenmeme izin vermişlerdi. Ama bu tutarsızlıklar üzerine vazgeçtiler. Ben de yapılanlar doğrultusunda soğudum açıkçası. Önceden kesin kararım vardı ama şimdi çok kararsız bir noktadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…