-
- Konu Sahibi resurrection93
Inanin benim okurken hissettiklerimi yazmışsınız.hatta konu sahibi icin degil de erkek tarafı icin ayrılmaları hayirli olur diye düşündüm.annem lerde annemlerAcikcasi ekonomik farkliliktan dolayi ailenizin erkek arkadasinizin ailesini ciddi anlamda asagiladigini dusundum okuyunca. Bunu karsi tarafa da hissettirdiyseniz olaylar silsilesini baslatmakta payiniz olmus olabilir.
İkinci olarak aradaki kultur seviyesi farkinin bu tarz iliskilerde onemli oldugunu dusunuyorum. Arada ucurum varsa iliskiyi saglikli sekilde yurutmek zor. Kayinvalide adayinin sakayla bile sacini basini yolarim gibi seviyesiz seyler soylemesi benim icin pek kabul edilemez.
Bunun disinda erkek arkadasiniz ilimli biri gibi ancak siz de okumussunuz falan, calismiyor musunuz? Onun yasadigi sehre nasil gideceksiniz, orda mi is bakacaksiniz?
Bir de cok fazla annem sunu ister, bunu istemez, izin verdiler, vermediler yazmissiniz. Universite mezunu kocaman bir kadin olarak kendi kararlarinizi veremiyor musunuz hala? Bu tarz erkeklerden bahsedildiginde kac kac diyorlar forumda genelde, bana kalirsa kadinlar icin de aynisi gecerli.
Bunca şeye rağmen hala bunu sorabiliyorsan pes diyorum.Her şeye rağmen gizlice onunla evlensem mutlu olabilir miyim?
Haklısınız... Bazen duygusallaşıyorum her şeye rağmen gideyim gizlice evleneyim diyorum. Ama mantıklı düşününce gene vazgeçiyorum.Lutfen ailenizi dinleyin haklilar....bence uzak durun yeni baslangic yapin... bu kisi ve ailesi pek size gore uygun degiller... bile bile lades deme....
Aman gizlice evlenirseniz o kv size neler neler der.... en ufak tartismada kosa kosa geldin gelmeseydin aileni hice saydigin icin cok yüz bulacaklar..... bu annecilik bitmez balik bastan kokar uzak durun yolunuza bakin ...Haklısınız... Bazen duygusallaşıyorum her şeye rağmen gideyim gizlice evleneyim diyorum. Ama mantıklı düşününce gene vazgeçiyorum.
Evet onun ailesi benim ailemin aradaki farklar yüzünden istemediklerini biliyorlardı. Ben çok istiyorum diye ikna olmuştu ailem. Erkek arkadaşım da son zamanlarda "senin ailen nasıl istemiyorsa bizimkiler de istemiyor ben istiyorum diye olcak bu iş" diyordu. Annem şunu ister bunu ister tarzı çok mu yazdım bilmiyorum ama ailem ben istiyorum diye istiyordu bu işi asıl. Ama olaylar böyle olunca vazgeçtiler.Acikcasi ekonomik farkliliktan dolayi ailenizin erkek arkadasinizin ailesini ciddi anlamda asagiladigini dusundum okuyunca. Bunu karsi tarafa da hissettirdiyseniz olaylar silsilesini baslatmakta payiniz olmus olabilir.
İkinci olarak aradaki kultur seviyesi farkinin bu tarz iliskilerde onemli oldugunu dusunuyorum. Arada ucurum varsa iliskiyi saglikli sekilde yurutmek zor. Kayinvalide adayinin sakayla bile sacini basini yolarim gibi seviyesiz seyler soylemesi benim icin pek kabul edilemez.
Bunun disinda erkek arkadasiniz ilimli biri gibi ancak siz de okumussunuz falan, calismiyor musunuz? Onun yasadigi sehre nasil gideceksiniz, orda mi is bakacaksiniz?
Bir de cok fazla annem sunu ister, bunu istemez, izin verdiler, vermediler yazmissiniz. Universite mezunu kocaman bir kadin olarak kendi kararlarinizi veremiyor musunuz hala? Bu tarz erkeklerden bahsedildiginde kac kac diyorlar forumda genelde, bana kalirsa kadinlar icin de aynisi gecerli.