- 24 Nisan 2018
- 660
- 381
- 31
-
- Konu Sahibi resurrection93
Kaçmayı düşünmüyorum zaten.Ne kaçması ya hangi yılda yaşıyosunuz bir de eğitimli olacaksınız.
Şu yazdıklarınızı bir yabancının gözinden okumayı deneyin bence siz ailenizden kaçacağınıza ters yöne bu adamdan kaçın. Düşman başına bir aile ve anne kuzusu tip. Allah akıl fikir verir inşallah ayrılır kurtulursun.
Bu zamana kadar birbirimizi hiç aldatmadık, hiç yalan söylemedik sevgimiz güçlü vs diye hep mücadele ettim bu ilişki için ama artık bu sebepler de yetmiyor... Kaçmak için belki bu sebepler sayılabilir ama dediğim gibi bu sebepler de yetmiyor artık.
Aynen öyle, mantıksız bir şekilde annesine hak verdiği olurdu zaten ilişki içinde de ama buna da hak vermesi "pes!" dedirtti bana...et yedirdiniz diye laf edip annesine hak vereni de gördü bu gözler!
Düşündükçe ben sinirleniyorum ya sanki bir tek onların ailesi değerli.
Ben olsam aileme en ufak laf edenin burnundan getirirdim.
Evet aynen öyle. Ailem benim hesaba bile katmadığım şeyleri gördü. Görmeye de devam ediyor.Sadakat tabiki güzel bişey evlenince eşinizin sizi aldatmayacağını bilip içiniz rahat edecektir sevginiz de güçlü ama bide şu yönden bakın ; annesiyle bi sorun yaşadığınızda annesinin tarafını tuttuğunda ,annesinin gerçekten kötü niyetli bi davranışını görüp içinizi eşinize döktüğünüzde annesini illa ki haklı çıkardığında kayınvalideniz sürekli pürüzler çıkarıp sizi huzursuz ettiğinde günden güne o sevgi yıpranacak , ve emin olun eğer aileniz istemiyorsa bu ailede sizin göremediğiniz daha birçok şeyi görüyor. Bunu hep söylerim hiç bir erkek kendi ailenizden değerli olamaz ve hiç bir adam sizi anne babanızdan daha çok sevemez
O zaman yapacağınız şey belli. Mutlu olamayacağınız farkındasınız buna rağmen onunla evlenmek bile bile lades olur..Hayır maalesef artık inanmıyorum onunla mutlu olabileceğime... Evet bana göre annesini susturması gerekirdi ama annesi oğlunu çok güzel etkisi altına alıp düşüncesini bir şekilde empoze edebiliyor. Çünkü ağzı çok laf yapan bir kadın. Erkek arkadaşım da ister istemez onun ağzına bakıyor. Bu nişanlanma olayı sürecinde daha çok fark ettim.
İnanır mısınız ailem de öyle diyor nasıl bir hayır işledin ki böyle oldu diyor. Anlatmam doğru olur mu bilmem ama aldığım ilk maaşla çok fakir bir kadına yardım etmiştim o da bana dua etmişti çok. Ailem buna bağlıyor şimdi hiçbir şeye girişmeden böyle olmasını. Arada aklım gidip geliyor, duygusallaşıyorum haliyle ama komple bitirmek en doğrusu olacak sanırım.Allah aşkına sen nasıl bir sadaka verdin nasıl bir hayır işledin ki bu insanların gerçek yüzlerini evlenmeden önce Allah sana gösterdi. Kaynana titri altındaki fesat ve bilimum özellikleri bünyesinde barındıran şeytanın stajyeri kadından uzak dur onun doğurduğu çocuktan hayır gelmez ne sana ne de başkasına. Çünkü aralarında hastalıklı bir ilişki var net. Evlenince hiçbir şey düzelmez daha beter olur bunlar en iyi günlerin olur. Erkek arkadaşının vaatleri boş kendi ailem dediği seninle olan çekirdek ailesi olmaz öncelik hiçbir zaman sen olmazsın emin ol. Anneni babanı ve en önemlisi kendini seviyorsan uzak dur bu aileden. Şimdi ayrılmak zor gelebilir ama eğer yaparsan emin ol bir süre sonra şükürler olsun diyeceksin
Aynen öyle, mantıksız bir şekilde annesine hak verdiği olurdu zaten ilişki içinde de ama buna da hak vermesi "pes!" dedirtti bana...
Bu arada bu zorlu günleri "Friends" izleyerek atlatmaya çalışıyorum. Hep çok severdim de bunalımda olunca 2 kat fazla sardım diziye. Tam da Chandler'ın "I don't know what I'm gonna do withmy life." dediği noktadayım. Nickinizi görünce aklıma geldi de. =D
Ben de 3 defa bitirmişimdir :)
dizideki 20 yıl önceki amerikayla karşılaştıralım burdaki ilişkileri aradaki 272727 farkı bulalım bence
Siz akıllı bir insana benziyorsunuz ne yapmanız gerektiğini de biliyorsunuz ama birçok insandan da duymanız gerekiyordu belki. Uzun bir ilişkiyi bitirmek zordur ama evlenip huzursuz ve zorlu bir boşanma sürecindense şimdiden bir şeyleri fark etmek iyidir. Umarım hayırlısı olur sizin için...
Bence bunu bir işaret olarak gör ve mantıklı karar ver hayırlısı olur inşallahİnanır mısınız ailem de öyle diyor nasıl bir hayır işledin ki böyle oldu diyor. Anlatmam doğru olur mu bilmem ama aldığım ilk maaşla çok fakir bir kadına yardım etmiştim o da bana dua etmişti çok. Ailem buna bağlıyor şimdi hiçbir şeye girişmeden böyle olmasını. Arada aklım gidip geliyor, duygusallaşıyorum haliyle ama komple bitirmek en doğrusu olacak sanırım.