- 24 Nisan 2018
- 660
- 381
- 31
-
- Konu Sahibi resurrection93
Peki ne yapmamı tavsiye edersiniz bana?Sonuna kadar okudum. Benim ve esimi arasinda ki olaylarin hemen hemen aynisi sizde var . Hatta biz de bir tık ilerisi olarak onlarda asiri mutaasip biz de aşırı relax olma hali de vardi. Biz bir sekilde orta yolu bulduk. Cok erken evlendik. Birlikte buyuduk. Ben üniversiteyi evliyken okudum gibi gibi detaylar. Hastalik saglik cenaze vs olmamissa 18 yilda 10 kere benim ailem ve onun ailesi gorusmemislerdir. Yok hani olmuyor. Para pul degilde kültür farki bitiriyor insani malesef.
Evet ama sinirle söyledim onu diyor. Sinirle söyledim dese de inanmıyorum. Baya baya hak verdi annesine.Ben okurken daraldım. Söylemesi kolay biliyorum ama bence ayrılmalısın.
Hayatını cehenneme çevirir o kadın.
Ayrıca erkek arkadaşın da normal biri değil bana göre.
Et pişirdiniz diye annem haklı siz bizi fakir mi sandınız demek nasıl bir mantık..
Üzgünüm ama sevmek yetmiyor.
Erkek arkadaşınızdan iyi bir eş olmayacak kabak gibi ortada.
Ailenizle kaç yılınız geçti. Bu iş gecirilen yıl hesabıyla olacaksa kim önde belli="resurrection93, post: 55790727, member: 887505"]Evet o kadar yılım birlikte geçti seviyorum diye düşündüm ama... Olacak iş değil kaçmak biliyorum.
cok dogru...siz ailenızın yanında olun...cok haklılarKesinlikle öyle. Ben zaten okumamışlıklarına kesinlikle bir şey demiyorum. Ailem de ne okumamış, ne cahil insanlar var kendini bilen edep, adap bilen ama bu kadın çok başka baş edemezsin kurnaz ve aşağılık kompleksi var diyorlar.
Bu zamana kadar hep mücadelelerle geçirdim, erkek arkadaşımla aramda çok kavga olurdu bu tarz mantıksız davranışlar yüzünden hadi der geçerdim ama annemle annesinin konuşmasında da annesinin tarafını tutunca kayış koptu bende.Canım aileler çok çok farklı siz bu ilişkiyi bu kadar süre devam ettirmeyi bile nasıl basardiniz hayret ediyorum evlendikten sonra sorunlar dahada büyüyecek gibi gorunuyor bu aile sizi kabullenmemis ve oğullarına çok baskı uygulamış ailenizin sözünü dinleyin onlar sizin için en iyisini isticektir iyikide Nisan iptal olmuş herşerde bir hayır vardır belki de senin için böylesi daha hayırlı olur
Ya sen çok bile sabretmissin aslında erkek arkadaşın zaman zaman farkliliklarin acısını senden çıkarmış gibi pişirdiğiniz yemeğe taktiğiniz gözlüğe kadar laf söylemek çok fazla bu insanlar sizide ailenizide hazmedemiyorr sizide ailenizide çok üzerler bazen sevmek mutlu olmaya yetmiyor sizinki de öyle benceBu zamana kadar hep mücadelelerle geçirdim, erkek arkadaşımla aramda çok kavga olurdu bu tarz mantıksız davranışlar yüzünden hadi der geçerdim ama annemle annesinin konuşmasında da annesinin tarafını tutunca kayış koptu bende.
Neyin siniriymiş o et yemelerinin mi ?Evet ama sinirle söyledim onu diyor. Sinirle söyledim dese de inanmıyorum. Baya baya hak verdi annesine.
Bu zamana kadar birbirimizi hiç aldatmadık, hiç yalan söylemedik sevgimiz güçlü vs diye hep mücadele ettim bu ilişki için ama artık bu sebepler de yetmiyor... Kaçmak için belki bu sebepler sayılabilir ama dediğim gibi bu sebepler de yetmiyor artık.Ya gerçekten ailenizi yıkıp kaçmaya değecek bi adam mı karşınızdaki ???? Benim gözümde canlanan tabloda sizi kaçmayı düşündürecek hiç bi olumlu yön Yok
1 bu en önemlisi ki aileniz İstemiyor
2. Kv adayı istemiyor
3. Kv çok tehlikeli bi kadın eşini sindirmiş , oğlunu sindirmiş , misafire pişen yemekte bile art niyet arayan kötü düşünceli biri gibi görünüyor
4.Daha ilk tartışmada erkek arkadaşınız annesinin tarafını tutuyor
Ve beni en çok irrite eden şeyde erkek arkadaşınız ailesinin evinde konuşulan iyi kötü herşeyi size taşıması.
Hayır maalesef artık inanmıyorum onunla mutlu olabileceğime... Evet bana göre annesini susturması gerekirdi ama annesi oğlunu çok güzel etkisi altına alıp düşüncesini bir şekilde empoze edebiliyor. Çünkü ağzı çok laf yapan bir kadın. Erkek arkadaşım da ister istemez onun ağzına bakıyor. Bu nişanlanma olayı sürecinde daha çok fark ettim.Neyin siniriymiş o et yemelerinin mi ?
Annesi bunu ona söylediğinde susturmak yerine sana bunu söylemesi, ona hak vermesi onun da karakterini gösteriyor.
Biz de misafire önem verilir ama madem siz de öyle değil bir daha ki sefere patates haşlar koyarım önünüze diyemedin mi ?
Hepsini bir kenara bırak, biraz mantığınla düşün sen bu adamla evlenip mutlu olacağına inanıyor musun ?