- 13 Temmuz 2018
- 1.789
- 3.635
- 35
-
- Konu Sahibi nightwish_black
Böyle manyağı çekmektense bir ömür yalnızlık daha iyidir. Adam toksik belli yani34 yaşında üstelik çok genç de değil. Ama işte hastalıklı bir zihin yapısı var ben de en sonunda sen hastasın dediğimde şuurunu iyice kaybetti sinirlendi patladı.
30 yaş sendromu sanırım, bu sene 29 olacağım ondan kaynaklı sanırım bu endişe ve kaygılar :)
her sinirlendiğinde üstüne gelirse ve en ufak şeyleri büyütüp sürekli fevri davranırsa bu seni zaten çok yorar ve yıpratır. zamanla iyice çökeceğine baştan üzülüp toparlarsın. ileride hep bugünü hatırlayıp yıprandığında keşke o zaman bıraksaydım demekten iyidir.Teşekkür ederim. Daha önce gerçekten uğraştım mücadele ettim, çok kavga ettik. Ama artık dayanamadım. Göz göre göre yangınlara girecektim. Açıkçası evlenmek güzel yuva kurmayı çok istiyordum yaşım 28 ama nişanı atmak benim için çok üzücü bir olay oldu. Bir yandan da böyle bir insandan kurtulduğuna seviniyorum.
siz kabul ettiniz mi dönüncebenim de zamanında karşılıklı her yerden siliştiğim, çok da kötü sözler sarfettiğim (bu da karşılıklı ama benim laflar daha ağırdı) biri vardı, hayatta dönmez zaten bitiren kendisi diyordum. kısa süre sonra dönmek istedi mesela. burnu düşse yere almayan insan geri geldi. belli olmuyor, gururlu, kibirli, egoist dediğimiz insanlar bile bazen dönüş yapabiliyorlar.
Aslında doğru.Erkekler ayrılıktan hemen sonra yas sürecine girmiyor.Sudan çıkmış balık gibi.Kolay kabullenip daha sonra yas süresine giriyorlar.Bir süre kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar.Çok sonra pişman olup dönmeye çalışıyorlar.Belki de efraftaki yeni olasılıkları deniyorlar.Dönerse sizi manipüle etmesine izin vermeyin.Kabul etmez çünkü bu bitirmek anlamına gelir, sen ortak arkadaş varsa ona gönder ve ona da söyle eğer kabul etmezse çöpe at. Bir daha da muhatap olma bunlarla. Hala inanmıyorsun ama çok gelir gider çünkü sen düşündüğün kadar sert biri değilsin. Bu da azıcık duygu sömürüsü ile durumu kurtarmaya çalışabilir. İstediklerini elde etmek için yalan söylemek, duygu sömürüsü yapmak bunlar için çok kolay. Hırs yapıyorlar
Gitsin üstüne iki baklava yesin artıkPasta yerine baklava mı saçmalığa bak
Sadece bu değil elbet zaten sorunlu bir adam çok iyi yapmışsınız ayrılmakla.
Merak etmeyin daha önce de yapıp edip özür diledi ben sabırlı mücadeleci biriyim ama bir kere tam bitirince bitiririm. O yüzden her yerden sildim aynı zamanda ulaşamasın diye.Ben niyeyse sizin hala tam bitiremediginizi düsünüyorum. Alamadım hala bitirisinizin vibeını, gecmedi bana daha dogrusu. Umarım yanılıyorumda tamamen bitmistir.
Narsist demissiniz narsistlerin doyurucu noktası öz güvensizlerdir. Kendilerini, egolarını öz güvensizlerle doyurur gücü buna yeter cünkü. Nasıl ki seri katiller insan öldürüp doyuma ulasıyorsa narsistlerde öz güveni düsük, kendisine saygısı olmayan, benlik algısını yitirmis insanları secip doyuma ulasır. Üstünlük saglayıp egodan yiyecek yemegini. Su an o cöl maymunu nisanlınız sizin yalvaracagınızdan, mesaj atacagınızdan fazla emin. O kadar emin ki bir süre hatta baya bir süre bile olabilir yazmaz, cizmez aramaz cünkü emin degil bitirdiginizden. Soku sonradan çıkıyor bunların. Epey bir zaman gecince yani.
Sonra baslasın manipülatör silahlarını kullanmaya. Tabii sizinde düsüp düsmeyeceginiz malum. Umarım bitmistir ve kararlısınızdır. Aksi takdirde uzarsa kemiklesmis hale gelip esiri olursunuz.
Bence de arar. En uzun ilişkim bu, bununla evlenmeyip kiminle evlencem kafasında adam. İşin yoksa yenisini bul, kıvama getir, ailene kabul ettir, yüzüğü tak ohooo.Araaaar
Bir de artık bu devirde kimse kimseyi çekmiyor tahammül etmiyor. Gitsin kendisine tahammül edeni bulsun. Annesi artık bulur her şeye tamam diyen birini.Bence de arar. En uzun ilişkim bu, bununla evlenmeyip kiminle evlencem kafasında adam. İşin yoksa yenisini bul, kıvama getir, ailene kabul ettir, yüzüğü tak ohooo.
Kesinlikle aşağılık kompleksi var , bak ailemde böyle birisi var herkes elinden kan ağlıyor, bunlar tedavi ile bile düzelemiyorlarMuhteşem bir tespit. Kesinlikle. Bana düşmanmış gibi davranıyorsun benle yarışıyorsun dediğimde sen benle yarışıyorsun diyordu onu da kabul etmezdi zaten. Ve en son şunu dedi “bende aşağılık kompleksi var sana ve ailene yetemiyorum hissi oluşturuyorsun bende” diyordu halbuki ne benim ne ailemin öyle bir şey hissettirdiği yoktu. Tamamen kendi zararlı düşünce yapısı.
Okumadınız mı, okuduğunuzu mu algılayamıyorsunuz acaba?Merhaba dilerim daha mutlu olursunuz
Neden ayrıldınız acaba özel değilse maddi konular mı problemdi
Bu dışarıya akrabalara karşı çok kibar sakin iyi huylu görünüyor ama bana ne psikolojik savaş açtı ben bilirim. Çünkü sadece benim kendisini sevdiğimi biliyordu. O yüzden kullanmaya çalıştı. Ne akrabaları ne ailesi doğru dürüst sevmediler onu küçüklüğünden beri.Kesinlikle aşağılık kompleksi var , bak ailemde böyle birisi var herkes elinden kan ağlıyor, bunlar tedavi ile bile düzelemiyorlar
Dışardan çok sevilen seçkin insanlar oluyorlar, ama evdekilere kan kusturuyorlar, dışarda herkes seviyor sayıyor çünkü çok güzel rol yapıyorlar,Bu dışarıya akrabalara karşı çok kibar sakin iyi huylu görünüyor ama bana ne psikolojik savaş açtı ben bilirim. Çünkü sadece benim kendisini sevdiğimi biliyordu. O yüzden kullanmaya çalıştı. Ne akrabaları ne ailesi doğru dürüst sevmediler onu küçüklüğünden beri.
Burcunu ögrenebilir miyim herifin? Bide sizin burcunuz ne?Merak etmeyin daha önce de yapıp edip özür diledi ben sabırlı mücadeleci biriyim ama bir kere tam bitirince bitiririm. O yüzden her yerden sildim aynı zamanda ulaşamasın diye.
Evet kesinlikle okumuş 2 üniversite iş güç sahibi. Kültür entelektüel seviyesi yüksek ama hasta dediğim gibi. Kompleksli, ailesinden umduğu sevgiyi çocukluğunda bulamamış. Ağır olaylar yaşamış. Ama bunların hiçbiri beni hırpalama hakkı vermezDışardan çok sevilen seçkin insanlar oluyorlar, ama evdekilere kan kusturuyorlar, dışarda herkes seviyor sayıyor çünkü çok güzel rol yapıyorlar,
Teşekkür ederim zaten kendisine de dedim hastasın sen diye o da aşağılık kompleksi yaşadığını kabul etti :)Lütfen geri dönmeyin. Aralarda hala olumlu şeyler söylemişsiniz, ama size de hatırlatmak istiyorum; siz zaten kabullendikçe, sessiz kaldıkça herkes iyi. Önemli olan bu sinir hali. Ki şu an yine beyefendi kontrol altında tutuyor sinirlerini. Evlenince şiddet bile gösterir bu. Gerçekten çok narsistik geldi bana.
Hiç anlaşamayan 2 burçBurcunu ögrenebilir miyim herifin? Bide sizin burcunuz ne?
Benim kuzenim de bana hep eski erkek arkadaşım için çok saygılıydı, iyi çocuktu o ya diyordu. Halbuki kuzenimin arkasından neler diyordu, kimseyle görüşmeyeceksin diye baskı yapıyordu. Gören insan zanneder ama tam bir mahlukattıBu dışarıya akrabalara karşı çok kibar sakin iyi huylu görünüyor ama bana ne psikolojik savaş açtı ben bilirim. Çünkü sadece benim kendisini sevdiğimi biliyordu. O yüzden kullanmaya çalıştı. Ne akrabaları ne ailesi doğru dürüst sevmediler onu küçüklüğünden beri.