Nişanı Attık

Böyle manyağı çekmektense bir ömür yalnızlık daha iyidir. Adam toksik belli yani

her sinirlendiğinde üstüne gelirse ve en ufak şeyleri büyütüp sürekli fevri davranırsa bu seni zaten çok yorar ve yıpratır. zamanla iyice çökeceğine baştan üzülüp toparlarsın. ileride hep bugünü hatırlayıp yıprandığında keşke o zaman bıraksaydım demekten iyidir.

siz kabul ettiniz mi dönünce

Aslında doğru.Erkekler ayrılıktan hemen sonra yas sürecine girmiyor.Sudan çıkmış balık gibi.Kolay kabullenip daha sonra yas süresine giriyorlar.Bir süre kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar.Çok sonra pişman olup dönmeye çalışıyorlar.Belki de efraftaki yeni olasılıkları deniyorlar.Dönerse sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Ben niyeyse sizin hala tam bitiremediginizi düsünüyorum. Alamadım hala bitirisinizin vibeını, gecmedi bana daha dogrusu. Umarım yanılıyorumda tamamen bitmistir.
Narsist demissiniz narsistlerin doyurucu noktası öz güvensizlerdir. Kendilerini, egolarını öz güvensizlerle doyurur gücü buna yeter cünkü. Nasıl ki seri katiller insan öldürüp doyuma ulasıyorsa narsistlerde öz güveni düsük, kendisine saygısı olmayan, benlik algısını yitirmis insanları secip doyuma ulasır. Üstünlük saglayıp egodan yiyecek yemegini. Su an o cöl maymunu nisanlınız sizin yalvaracagınızdan, mesaj atacagınızdan fazla emin. O kadar emin ki bir süre hatta baya bir süre bile olabilir yazmaz, cizmez aramaz cünkü emin degil bitirdiginizden. Soku sonradan çıkıyor bunların. Epey bir zaman gecince yani.
Sonra baslasın manipülatör silahlarını kullanmaya. Tabii sizinde düsüp düsmeyeceginiz malum. Umarım bitmistir ve kararlısınızdır. Aksi takdirde uzarsa kemiklesmis hale gelip esiri olursunuz.

Merak etmeyin daha önce de yapıp edip özür diledi ben sabırlı mücadeleci biriyim ama bir kere tam bitirince bitiririm. O yüzden her yerden sildim aynı zamanda ulaşamasın diye.

Bence de arar. En uzun ilişkim bu, bununla evlenmeyip kiminle evlencem kafasında adam. İşin yoksa yenisini bul, kıvama getir, ailene kabul ettir, yüzüğü tak ohooo.
Bir de artık bu devirde kimse kimseyi çekmiyor tahammül etmiyor. Gitsin kendisine tahammül edeni bulsun. Annesi artık bulur her şeye tamam diyen birini.

Kesinlikle aşağılık kompleksi var , bak ailemde böyle birisi var herkes elinden kan ağlıyor, bunlar tedavi ile bile düzelemiyorlar

Kesinlikle aşağılık kompleksi var , bak ailemde böyle birisi var herkes elinden kan ağlıyor, bunlar tedavi ile bile düzelemiyorlar
Bu dışarıya akrabalara karşı çok kibar sakin iyi huylu görünüyor ama bana ne psikolojik savaş açtı ben bilirim. Çünkü sadece benim kendisini sevdiğimi biliyordu. O yüzden kullanmaya çalıştı. Ne akrabaları ne ailesi doğru dürüst sevmediler onu küçüklüğünden beri.

Dışardan çok sevilen seçkin insanlar oluyorlar, ama evdekilere kan kusturuyorlar, dışarda herkes seviyor sayıyor çünkü çok güzel rol yapıyorlar,

Lütfen geri dönmeyin. Aralarda hala olumlu şeyler söylemişsiniz, ama size de hatırlatmak istiyorum; siz zaten kabullendikçe, sessiz kaldıkça herkes iyi. Önemli olan bu sinir hali. Ki şu an yine beyefendi kontrol altında tutuyor sinirlerini. Evlenince şiddet bile gösterir bu. Gerçekten çok narsistik geldi bana.

Dışardan çok sevilen seçkin insanlar oluyorlar, ama evdekilere kan kusturuyorlar, dışarda herkes seviyor sayıyor çünkü çok güzel rol yapıyorlar,
Evet kesinlikle okumuş 2 üniversite iş güç sahibi. Kültür entelektüel seviyesi yüksek ama hasta dediğim gibi. Kompleksli, ailesinden umduğu sevgiyi çocukluğunda bulamamış. Ağır olaylar yaşamış. Ama bunların hiçbiri beni hırpalama hakkı vermez

Teşekkür ederim zaten kendisine de dedim hastasın sen diye o da aşağılık kompleksi yaşadığını kabul etti :)

Benim kuzenim de bana hep eski erkek arkadaşım için çok saygılıydı, iyi çocuktu o ya diyordu. Halbuki kuzenimin arkasından neler diyordu, kimseyle görüşmeyeceksin diye baskı yapıyordu. Gören insan zanneder ama tam bir mahlukattı Bu manyak herifler hep dışarıdan iyi görünüyorlar karşı tarafın ailesine. En son tedavi görüyordu ama onu tüm psikatristler bir araya gelse düzeltemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…