-
- Konu Sahibi nightwish_black
benim de zamanında karşılıklı her yerden siliştiğim, çok da kötü sözler sarfettiğim (bu da karşılıklı ama benim laflar daha ağırdı) biri vardı, hayatta dönmez zaten bitiren kendisi diyordum. kısa süre sonra dönmek istedi mesela. burnu düşse yere almayan insan geri geldi. belli olmuyor, gururlu, kibirli, egoist dediğimiz insanlar bile bazen dönüş yapabiliyorlar.Sanmıyorum. Dün ben onu sildim her yerden fotoğrafları ayrılık mesajımı attım cevap verme gereği bile duymadı. Gurur kibir egosundan bile yazmaz aramaz daha. Annesi beni çok seviyor hatta birçok kavgada o beni arayıp gönlümü alırdı, şimdi ailesini de göndermez aratmaz zaten
Her gününüzü böyle zehir ederdi bu adam. Erkek tribi de cekilcek cile degilBaşka çare bırakmadı resmen. Her defasında kapıyı gösterdi bana. Sonra pişman olup özür diledi ama o sinirli anıyla ben mücadele edemiyorum artık. Böyle güzel bir anı bile gereksiz düşünce ve tavırlarla mahvetti.
Şimdilik sanmıyorum. Az da olsa onu tanıdıysam aramaz gelmez ailesi de gelmek isterse de yollamaz öyle kibir ego gurur işte.benim de zamanında karşılıklı her yerden siliştiğim, çok da kötü sözler sarfettiğim (bu da karşılıklı ama benim laflar daha ağırdı) biri vardı, hayatta dönmez zaten bitiren kendisi diyordum. kısa süre sonra dönmek istedi mesela. burnu düşse yere almayan insan geri geldi. belli olmuyor, gururlu, kibirli, egoist dediğimiz insanlar bile bazen dönüş yapabiliyorlar.
Teşekkür ederim. Açıkçası üzülüyorum, 28 yaşındayım çok genç değilim. Bir yuva kurmak, biriyle mıtlu olmayı isterdim. Geç kaldığımı düşünüyordum bazı şeyler için. Ama yine de yanlış bir karar verip göz göre göre alevlere dalmak istemedim
Haha çok tatlısın anneme kalsa evlenme hayatını yaşa diyor zaten. İşte sanırım 30 yaş sendromu var28 yaşın nesi varmıııııııışşşşşş
Gencecik pırıl pırıl insansın, geç diye bir şey yok, 36 da evlendim ben o kadar kaçabildim 40 a kadar dayanaydım eyiydi :)))
Hiç üzülme hayatın daha başındasın kötü bir evliliktense bu durum çok daha iyidir
Haha çok tatlısın anneme kalsa evlenme hayatını yaşa diyor zaten. İşte sanırım 30 yaş sendromu var
bu pişman olup anasıyla danasıyla senin kapına gelecek. sakın engel olma, bırak gelsin. hiçbir yerden de engelleme. bırak gelsin, yalvarsın, yakarsın ağlasın zırlasın biraz. öyle kapıdan mapıdan kovma yani. gelsin, konuşsun, bi R yapsın. dinle, sözleri bittiğinde ona sadece şunu söyle: "ben seninle evlenmek istemiyorum, vazgeçtim. bitti. başka da sözüm yok, şimdi müsade sizin" deyip kapıyı işaret et.
40'lı yaşlar çok güzel değil miiğğğAnneni dinle sen :))) 30 yaşta candır bak 45,5 oldum söyletme beni :))))
Ben otobüsü bekliyordum. O benimle o kadar bekledi. En son da kendisi tekrar barışmayı teklif etti. Zaten fikrimin değişmemesi için hemen ayrılık kararı alıp mesajla bildirdim. Sildim her yerden. Onun da gelip benle konuşacağını sanmıyorum. O kadar kibir ve egodan sonra. Eşyaları göndermek istedim ama kabul etmiyor.Öyle bir şey yaparsa bunu ikna eder kızda sevgi açlığı var azıcık yalvarsa durur, düşünür en son ayrılırken bile adam teklif etmiş bu 40 dakika ağlamış beklemiş. Sonra düşünüp ayrılmış. Konu sahibi ne yaptın eşyaları gönderdin mi? Sende olduğu sürece onun gözünde Ümit var bir süre bekleyip gelecek ve arayacak. Sırf meraktan görüşürsen seni kandırır. Daha geçenki konuda bile sürekli savundun onu. Lütfen bak bugün her şeyi kargo işe gönder bitsin. Onun annesine de bir adres verin oraya göndersin senin eşyaları veya birisine hediye etsin kesinlikle görüşmeyin. Ailesi ile gelebilir
Ben otobüsü bekliyordum. O benimle o kadar bekledi. En son da kendisi tekrar barışmayı teklif etti. Zaten fikrimin değişmemesi için hemen ayrılık kararı alıp mesajla bildirdim. Sildim her yerden. Onun da gelip benle konuşacağını sanmıyorum. O kadar kibir ve egodan sonra. Eşyaları göndermek istedim ama kabul etmiyor.
Sevmemiş işte, seveceğim demiş.Evet. Bana bir de seni peygamber şefkatiyle seveceğim diyordu. Otogarda ağlattı beni ne diyeyim. Yukarda Allah var görüyor…
Evet haklısınız muhatap olmayacağımKabul etmez çünkü bu bitirmek anlamına gelir sen ortak arkadaş varsa ona gönder de eğer kabul etmezse çöpe at. Bir daha da muhatap olma bunlarla. Hala inanmıyorsun ama çok gelir gider çünkü sen düşündüğün kadar sert biri değilsin. Bu da azıcık duygu sömürüsü ile durumu kurtarmaya çalışabilir. İstediklerini elde etmek için yalan söylemek, duygu sömürüsü yapmak bunlar için çok kolay. Hırs yapıyorlar
Boyle uç noktalarda sevgi gösterisinde bulunan kişiler bana yalancı gibi geliyorEvet. Bana bir de seni peygamber şefkatiyle seveceğim diyordu. Otogarda ağlattı beni ne diyeyim. Yukarda Allah var görüyor…
Öyle zaten dediğini yapmayı bırak, insan gibi sevsin yeterdiBoyle uç noktalarda sevgi gösterisinde bulunan kişiler bana yalancı gibi geliyor
Teşekkür ederim, olması gerekeni yaptım. Şu an üzgünüm ama ondan kurtulduğuma seviyorumTüm konularınızı okudum nişanlınız narsist bir sinir hastası anneniz hakkında tutumu hakkında yorum bile yapamıyorum çok sevindim adınıza yollarınız iyi ki ayrılmış hakkınızda hayırlısı olsun
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum.Çok yaşayın.Sevmemiş işte, seveceğim demiş.Sevgisi bile vaat.
Yok niye yanlış anlayayım zaten buradaki görüşleri genel anlamda beğeniyorum ve çoook doğru tespitler var. Evet annemin tavrı uzaktan yanlış gibi duruyor ama annem nişanlımın nasıl bir insan olduğunu bildiği için beni korumak için karıştı olaya şimdi daha iyi anlıyorum :)Sizin yorumlarınıza bayılıyorum.Çok yaşayın.
Konu sahibi yanlış anlamazsanız ben bir şeyler söyleyeceğim.Önceki konunuzda da yazmıştım.Annenizle ilgili konuda annenizin sizi dinleyerek,birden duruma müdahele etmesini doğru bulmuyorum.Kayınvalidem ben eşimle konuşurken böyle bir şey yapsa durumu kontrol altına alamadığı için eşime çok kızardım.Ama sizin nişanlınızın öfke problemleri var.İyi ki ayrıldınız.İlerisi çok yıpratıcı olurdu.Bundan sonraki hayatınızda bol şanslar.
40'lı yaşlar çok güzel değil miiğğğ