Nişanı Attık

benim de zamanında karşılıklı her yerden siliştiğim, çok da kötü sözler sarfettiğim (bu da karşılıklı ama benim laflar daha ağırdı) biri vardı, hayatta dönmez zaten bitiren kendisi diyordum. kısa süre sonra dönmek istedi mesela. burnu düşse yere almayan insan geri geldi. belli olmuyor, gururlu, kibirli, egoist dediğimiz insanlar bile bazen dönüş yapabiliyorlar.

Her gününüzü böyle zehir ederdi bu adam. Erkek tribi de cekilcek cile degil

Şimdilik sanmıyorum. Az da olsa onu tanıdıysam aramaz gelmez ailesi de gelmek isterse de yollamaz öyle kibir ego gurur işte.

28 yaşın nesi varmıııııııışşşşşş
Gencecik pırıl pırıl insansın, geç diye bir şey yok, 36 da evlendim ben o kadar kaçabildim 40 a kadar dayanaydım eyiydi :)))
Hiç üzülme hayatın daha başındasın kötü bir evliliktense bu durum çok daha iyidir

Haha çok tatlısın anneme kalsa evlenme hayatını yaşa diyor zaten. İşte sanırım 30 yaş sendromu var

Öyle bir şey yaparsa bunu ikna eder kızda sevgi açlığı var azıcık yalvarsa durur, düşünür en son ayrılırken bile adam teklif etmiş bu 40 dakika ağlamış beklemiş. Sonra düşünüp ayrılmış. Konu sahibi ne yaptın eşyaları gönderdin mi? Sende olduğu sürece onun gözünde Ümit var bir süre bekleyip gelecek ve arayacak. Sırf meraktan görüşürsen seni kandırır. Daha geçenki konuda bile sürekli savundun onu. Lütfen bak bugün her şeyi kargo işe gönder bitsin. Onun annesine de bir adres verin oraya göndersin senin eşyaları veya birisine hediye etsin kesinlikle görüşmeyin. Ailesi ile gelebilir

Ben otobüsü bekliyordum. O benimle o kadar bekledi. En son da kendisi tekrar barışmayı teklif etti. Zaten fikrimin değişmemesi için hemen ayrılık kararı alıp mesajla bildirdim. Sildim her yerden. Onun da gelip benle konuşacağını sanmıyorum. O kadar kibir ve egodan sonra. Eşyaları göndermek istedim ama kabul etmiyor.

Kabul etmez çünkü bu bitirmek anlamına gelir, sen ortak arkadaş varsa ona gönder ve ona da söyle eğer kabul etmezse çöpe at. Bir daha da muhatap olma bunlarla. Hala inanmıyorsun ama çok gelir gider çünkü sen düşündüğün kadar sert biri değilsin. Bu da azıcık duygu sömürüsü ile durumu kurtarmaya çalışabilir. İstediklerini elde etmek için yalan söylemek, duygu sömürüsü yapmak bunlar için çok kolay. Hırs yapıyorlar

Son düzenleme:
Evet haklısınız muhatap olmayacağım

Teşekkür ederim, olması gerekeni yaptım. Şu an üzgünüm ama ondan kurtulduğuma seviyorum

Sevmemiş işte, seveceğim demiş. Sevgisi bile vaat.
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum.Çok yaşayın.
Konu sahibi yanlış anlamazsanız ben bir şeyler söyleyeceğim.Önceki konunuzda da yazmıştım.Annenizle ilgili konuda annenizin sizi dinleyerek,birden duruma müdahele etmesini doğru bulmuyorum.Kayınvalidem ben eşimle konuşurken böyle bir şey yapsa durumu kontrol altına alamadığı için eşime çok kızardım.Ama sizin nişanlınızın öfke problemleri var.İyi ki ayrıldınız.İlerisi çok yıpratıcı olurdu.Bundan sonraki hayatınızda bol şanslar.

Yok niye yanlış anlayayım zaten buradaki görüşleri genel anlamda beğeniyorum ve çoook doğru tespitler var. Evet annemin tavrı uzaktan yanlış gibi duruyor ama annem nişanlımın nasıl bir insan olduğunu bildiği için beni korumak için karıştı olaya şimdi daha iyi anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…