Nişanı Attık

Önceki konuları da aynı, adam terbiyesiz bir hanzo..

Muhteşem bir tespit. Kesinlikle. Bana düşmanmış gibi davranıyorsun benle yarışıyorsun dediğimde sen benle yarışıyorsun diyordu onu da kabul etmezdi zaten. Ve en son şunu dedi “bende aşağılık kompleksi var sana ve ailene yetemiyorum hissi oluşturuyorsun bende” diyordu halbuki ne benim ne ailemin öyle bir şey hissettirdiği yoktu. Tamamen kendi zararlı düşünce yapısı.

Eminim ailesi kendisinden beter , o adamı bu hale getiren onlar zaten ...
Ailesinde sevgi yok zaten maddiyatları evleri gelirleri var ama ailede sevgi. Özellikle babada. Annesi gerçekten iyi bir insandı beni severdi ama anneye ne kadar önem veriliyor ki bu kültürde? Klasik muhafazakar bir aile yapısı…

Teşekkür ederim. Açıkçası üzülüyorum, 28 yaşındayım çok genç değilim. Bir yuva kurmak, biriyle mıtlu olmayı isterdim. Geç kaldığımı düşünüyordum bazı şeyler için. Ama yine de yanlış bir karar verip göz göre göre alevlere dalmak istemedim

Böyle biriyle hayat geçmez ki kuzu, mutsuz olursun. Adam sürekli problem çıkarmaya yer arıyor. Bununla mutlu olamazsın.

Böyle biriyle hayat geçmez ki kuzu, mutsuz olursun. Adam sürekli problem çıkarmaya yer arıyor. Bununla mutlu olamazsın.
Evet, ben duygularımı bu kişiden bağımsız söylüyorum. Üzüntümün sebebi bu, ama buna rağmen dediğim gibi geri adım atmayı düşünmüyorum

Adınıza çok sevindim şuan ayrılmanız ilerde başınızı duvarlara vurma isteğini bitirdi Allah yolunuzu açık etsin.

+iyi gunlerinizde bilr pişman etmiş pişkin pişkin, evlenince burnunuzdan getirirdi
+ insan gibi sevsin insan olsaydı yeterdi
+kapıyı gösterip her şeyde tehdit eden adamdan hayır gelmez, evlenince ne de olsa evli diyecek, kudursan da kabulleneceksin diyecek
+ kırıp kırıp özür güzel valla, her haltı ye, özür dile, dediğin olsun gunun sonunda

Allah kurtarmis bacim, sadaka ver ve hızla uzaklaş bu sinsi kunduzdan

Nişan düğün zamanları gerginlikler olabilir düzelmez şeyler değildir.Ancak sizin konuda sorun bunlar değil.Sizin nişanlınız karakter olarak sorun.Bu kişilik zor bir karakter.Tartışmaya konuşmaya açık biri değil.Bu kişi ile zor bir hayat olur.Hep susmanız hep dinlemeniz cevap vermemeniz beklenecek.Doğulu aile demişsiniz.Elbette herkes öyle değildir.Doğulu değilim ama.Doğuda erkek daha egemen ve anneler babalarda baskın karakter olarak yetiştiriyor okuduğum gördüğüm.Yetiştirme tarzından da kadınla ilişkileri zor.Hep dedikleri olacak gibi demek düşünüyorlar.Siz sadece baklava olayına takılıp kalmayın.Sorun daha ileri.Bu kişi ile bu huyları ile nasıl bir evliliğiniz olacağını hayal edin hayaliniz bu değilse bitmişse bitmişdir.Tüm hayat boyu mutsuz olacağınıza üç beş gün mutsuz olun derim büyüğünüz olarak.

Kaç yaşında bu adam? Cocuk gibi saçma sapan davranışları var. Sakın geri dönme mutlu olamazsın bu adamla. Ayrıca yaşında geç kalınmış faln değil öyle düşünme daha genceciksin.
34 yaşında üstelik çok genç de değil. Ama işte hastalıklı bir zihin yapısı var ben de en sonunda sen hastasın dediğimde şuurunu iyice kaybetti sinirlendi patladı.
30 yaş sendromu sanırım, bu sene 29 olacağım ondan kaynaklı sanırım bu endişe ve kaygılar :)

Tabii ki. Sorun pasta baklava değil. Sorun dediğiniz şeyler. İstiyor ki ben her şeyi kabulleneyim itiraz etmeyen kavga anlarında susayım, kendimi ifade etmeyeyim. Böyle bir şey mümkün değil.

Son noktayı koyabilip kendini bir çırpıda kurtardığın için tebrik ederim. Bu sitede yaşamadığı şey kalmadığı halde hala değişir, seviyorum, vs gerekçelerle evlenenler varken şaşırdım gerçekten. Bu adam D E N G E S İ Z...
Hayatını cehenneme çevirir. Bilerek ve isteyerek sorun çıkarıyor. Resmen istiyor ki ben arıza çıkarayım karşımdaki alttan alsın. Bunu zevk edinmiş. Özürlerine de kanma.

Ayrıca yaşın çok genç 28 nedir ki? Buna odaklanma hayatına bak.

Annenize bağırdıktan sonra yol verirsiniz sanmıştım. Diğer konunuzu okumuştum . Onun üstüne gitmişsiniz düğün dernek işi için. Adam yüzük atmış.
Kim nişanı attı hala anlayamadım yazınızdan. Bir daha okuyacağım .
O attıysa da siz attıysanız da hayırlısı olsun. Sizin adınıza iyi olmuş

Anneme bağırmadı. Annen ikimiz arasındaki kavgalara dahil olmasın dedi bana sadece. Anneme bağırsa herhalde o an yüzüğü atardım.

Teşekkür ederim annem de yanlış bir evlilik yaptı babamla sonradan boşandı. Onun çok desteği oldu ben de aynı hatayı yapmak istemedim. Ama 28 yaşındayım ve tek annem var o yüzden evlenip yuva kurmayı çok istedim. Olmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…