Nişanı Attık

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama, sizinle iletişime geçmiş kişilerin yorumlarına bakılırsa iyi yapmışsınız gibi görünüyor
Ailesi/eski nişanlınız barışmak için ısrarcı olur mu?
Eğer ısrarcı olurlarsa kararınız etkilenir mi?
Bu soruların cevapları Hayır ise, sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Evet ise, psikolojik olarak zor günler geçirebilirsiniz.
Kararınız kesinse, etkilenmemeye çalışın
Bu arada kaç yıldır birlikteydiniz?

Sadece 7 ay, yıl bile değil :) daha önceki kavgalarda ailesi eve gelmişti evet. Zaten dün annesi yine aradı, açmadım. Ama o zaman kesin olarak bitirdim dememiştim. Şimdi kesin olarak bitirdim her yerden sildim. Bir cevap yazma gereği bile duymadı. Bu kişinin beni tekrar arayıp ailesini göndereceğini sanmıyorum o yüzden

Aaa 7 ay çok azmış. O zaman vazgeçilmeyecek bir durum yok gibi görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hiç şaşmaz %100 haklısınız. Muhtemelen bir kaç güne dönecek işte hatalıyım kızgınken ruh halimi biliyorsun bir kaç gün uzaklaşmak iyi geldi der ikna çabalarımi başlar tamda dediğiniz gibi dereyi geçene kadar artık ses çıkartmaz herşeye tamam der ama önrğnü zindan eder.

Aaa 7 ay çok azmış. O zaman vazgeçilmeyecek bir durum yok gibi görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yok tabii ki yıllarımı heba ettim diyeceğim dramatik bir durum da yok. Sadece çeyizimi tamamlamıştım. O da iyi oldu her şey pahalılandı, biri çıkarsa yine eşyalarım hazır

Ben sanmıyorum, çok bozuldu çünkü. Çok güzel bir ayrılık mesajı atmıştım hakkım helal yazmıştım sonuna, ona bile cevap vermedi. Ailesi annesi mutlaka arayıp özür diler ama onlar göndermez bile bu sefer.

İyi yapmışsınız ayrılmakla bence umarım geri dönmezsiniz kararlı olursunuz.
İnanın evlenip boşanmaktansa böylesi daha iyi bir kere geliyoruz şu hayata zehir etmenin anlamı yok
Baklava mı kesecektiniz ya baya romantik olacakmış gerçekten ilk defa duyuyorum bunu da..

Kesinlikle. Yok konuklara baklava dağıtılacakmış. Mevlüt okutuyoruz sanki. Hayatımda ilk defa duydum. Bana sormadan karar almış işte.

Bu senaryo hiç şaşmaz göreceksiniz. Ailesini kullanabilir bu periyotta konuşun ikna edin diye elbette bunuda yapıyorlar ama mutlaka pişmanım diye ikna için uğraşır eğer red eder böyle duruşunuzu korursanız gerçek yüzünü görürsünüz bu kez acındırmalardan hakarete pek çok şey yapar ama zamanla biter onunda. Şuan muhtemelen ailesi vasıtasıyla nabız yokluyordur sonraki adım o iletişime geçer özürler diler.

Dün annesi aradı açmadım bugün kimse bir şey yapmadı:

Dün annesi aradı açmadım bugün kimse bir şey yapmadı:
Şuan çevreside diyordur kızın üstüne hemen gitme düşünsün oda hatasını anlar siniri geçince daha iyi olur diye oyüzden siz açmayınca hala sinirlidir diyorlardır. Bu duygu geçişleri anlık olmaz adım adım hafta hafta olur hatta sizi bir ay aramadıgı bile olur sonra bir bakarsınız mesaja atmış

Bence kendisi aramıyor ve arattırmıyor adım gibi eminim

30 senelik hayatimda ilk defa dugunde baklava dagitilacagini duymam soku...

Onceki konunu hatirliyorum, bilmiyorum barisir misiniz ama barismazsan 5 sene sonraki sen bugunku sen'e tesekkur edecek Diger konunda da negatif enerji almistim nisanlindan, seni surekli kirarak ruhunu oldurmeye, kisiligini yok etmeye calisiyor ki oyun hamuru gibi istedigi sekle sokabilsin seni. Ancak sen kisiligini kaybedersen anlasabilirsiniz uzun vadede.

Haha bir sonraki tartışma konusu da bu olurdu zaten kabul etseydim. Cevizli mi olsun fıstıklı mı? Diye tartışırdık
İşin şakası sadece canım gül istedim, ama şunu söylemek istiyorum konunu çok detaylı inceledim gerçekten seni kutluyorum çok daha fazlasını görüp çoğumuz şu duruşu sergileyemiyoruz. Allah inşallah gönlüne göre birini çıkartacaktır sen gerçekten bakış açısı geniş birisin. Mevzu pasta börek değil zaten saygı, sevgi, doğru iletişim, ortak yaşamda ki uyumluluk ve iyi niyet bu olayın temelindeki yoksunluk burda başlıyor. Bu konu kafası karışan belki pek çok kişiye güç kuvvet olur. Sende bu süreçte üzgünsündür kafan karışabilir kendine bazı uğraşlar bul gez toz. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…