Nişanı atmalı mıyım

babanız ogretmenı
o onun ogrencısı

yanı ısyerındekı ınsanın, evınde nasıl bır es ya da evlat oldugunu bıle tahmın edemeyız kı bır ınsanı tanırken onun ıyı damat ya da es olacagını anlayalım. karakterını anlarsınız, ama o karakter acaba evlılık bırlılıgınde gecerlı mı bunu kımse bılemez.

yorgun oldugu ıcın yurtmek ıstemezdım derken bıle kendınıze haksızlık etmıssınız muhtemelen masa bası calısan bır adam ne kadar yorulurdı kı bedenen. ya da allah askına 30 yasına bıle gelmemısken, yoruldu dıyıp kıyamadıgınız adama, evlenınce o yorgun dıyıp marketı de ben mı yapayım dıyecektınız

derdınız kesın, cunklu sızler bızler hep boyleyız . yanı yapmayın dıye bunları dıyorum sıze zaten. zahmete gırsın erkekler, aksı durumda hayatınızı kolaylastırdıkca, kolaya alısıyorlar hep.

esyaya zorla bakan bır adamla, nasıl bır keyıfle evleneceksınız acaba . bunu kendınıze sorun ve baska bır cevap aramanıza gerek kalmayacak bence

zorla, ısmarlama olan hıcbırseyın ıcerısınde olmayın bence.....

erkekler hep oyle olur

ya evden cıkmazlar, pıjamalı dede gıbı

ya eve gırmezler, arkadasları ıle futbol ya da tv basında oyun oynarlar

oyle gezelım, dunyayı gorelım vızyonunda olan ya da o vızyonda kalan evlı erkek cok nadirdir.

Babam hep inatçı olduğu için zor olacağını söylerdi. Bende inatçıyım bir şekilde orta yolu buluyoruz diyerek hep ön yargıyı yıkmaya çalıştım.
Babam da söylemişti ilerde her şeyi sen yaparsın diye... Ben yapmam diye düşünmüştüm. Bir de ben biraz sevince abartanlardanım. Böyle bazen annesi gibi davranırdım bazen ablası bazen kardeşi gibi... O da bana karşı öyleydi. 2 hafta önceye kadar ikimiz de hep öyleydik aslında..
Kendimi geriye çektiğim anda niye böyle yaptığım sorgulandı, fazlaca düşündüğümde bir şekilde üzmemek için dediğime gelirdi fotoğraf da atardı bak üzülme yapıyorum diye...
Şimdi işini kolaylaştırmıyorum diye mi böyle oluyor bilmiyorum...

ve ınanın daha yolun basındayken aılenıze de tavır yapan sıze de mesafe koyan bır adam sonra nasıl olur bunu da dusunun

ve ınanın daha yolun basındayken aılenıze de tavır yapan sıze de mesafe koyan bır adam sonra nasıl olur bunu da dusunun
Düşünüyorum, sürekli aklımda... Ama zaman geçtikçe galiba sinirim yerini moral bozukluğuna bırakıyor. O yüzden kafam karışıyor... Ya da belki de kardeşleriyle bugün konuşup her şey iyi gibi yaptığım için böyle olmuşumdur. Biraz duygusalım ve mantıklı düşünemiyorum onun farkındayım...

Ayyyyy bizde sanıyoruz sessiz sedasız oda
Seni yok sayar gibi hayatına devam ediyor yani

Nişanlın ailenle neden görüşmek istemiyor o meselede hakli mi bilmiyorum ama ailenizle sık görüşen biriyseniz ileride çok arada kalırsınız ,size çok zor olur
Aileni evine çağırmak istersin kavga olur eşinle,
Ailen çağırır kavga olur eşinle
Birlikte toplanip bir şey yapmak isterler, sende olmak istersin ama kavga olur, yani hep sıkıntı cikartir
Ama kendi ailesine ayila bayıla gider ve götürmek isteyebilir
Bir de nisanliniz neden yukarıda yazdığınız kadar ilgisiz her şeye ? Zorla evleniyor gibi hissettiriyor size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…