Sizin aileniz hala iyi niyetli
Merhaba tabiki öyle herşey güllük gülistanlık gitmiyor .ama adamın karakteri yapısı sağlam ise aşk bitsin sevgi bitsin saygısı bitmiyor inanın ses tonu dahi o kadar önemli ki destekci yanları kadını ne olarak görmesi hayata bakış insanlara hayvanlara bakışı aşırı gözlem gerekiyor hoooop sevdim tamam düzelir valla düzelmiyor bu beni zaten kabul etti diyor daha beterini yaşatıyor karşındaki
sizin bu yorumunuza tam cevap yazmak ıcın bu sekılde kopyalamak zorunda kaldım
oncelıkle 41 yasındayım, hatta 2. evlılıgımı yapmıs bırı olarak. o kadar net ve uzun yprumlar yapabılırım kı, ama tırnagımdakı agrı ıle kısa kesmek zorunda kalıyorum
tekrar etmem gerekırse, sevgı azalacak, sabır azalacak, onceden gorulmeyen ozellıkler goze batacak, aıleler gerecek, cocuk olacak gerekecek, ıs ve maddı sorunlar gerekecek. yanı her evlılıkte bunlar oluyor. sevgılılık ve nısanlılıktaki sorunlar artıyor artıyor evlılıkte.
ama burda kısının karakterı, yetıstırme tarzı, sevgının gerceklıgı, empatı yapabilmesi, saygıya onem vermesı.... ve hayata bakıs acısı dahıl, aıle yapısı dahıl benzerlıklerın olması.... bunlar varsa, her sorun aşılıyor ama bunlar yoksa sorunlar buyuyor hatta.
o yuzden şimdi ailede bu ılgısızlık ve saygısızlık varsa, bu ılerde de olacak ve hatta sorun yaratacak. ama bır taraftanda sımdı arayıp sormayan ınsanlar, zırt pırt arayacak ılerde, cat kapı eve de gelecekler. olayın bır de bu yanı olacak, ve kendısı dıyecek kı dugunde yoklardı, sımdı evlendık neden hayatımızın merkezındeler.
nısanlısına gelecek olursak, aılemın gelmeısne gerek yok derken aılesını hep evıne cagıracak bır adam olacak, onlara gıtmelıyız, onlar ıle bayramı gecırmelıyız, buna gerek var kafasında olacak.
her tartısmada yatak ayıran , evıne gelmeyen , ya da aılesıne aktaran, bayanın aılesı cozumcu olmak ıstese o ortamdan kalkıp gıdıp saygısızlık yapan ya da ısımıze karısmayan dıyecek bır adam olacak.