ya canım varya aynılarını yaşıyoruz :umursamaz:
bizde de nişan için oldu bu konuşma; ama hiç alta kalmadım bende senn gibi; ve ağdamı filan nişandan önce gidip yaptırdım ve onların parasını kendim verdim; hiç çekemem sonra dedim, ama allah o parayı ondan çıkarıyo işte; benm nişan saçım ve makyajıma anlaşmıştım ben; sonra bi arkadaşının eşi de bende kuaföre gelcem dedi; geldi neyse; anam bi baktım karı koltuk altı da dahil ağdasını mağdasını yaptırdı, hemde 1 kuruş para vermeden; hem sinir oldum, hem de oh dedim, sen kısarsan kıs, allah onu bi şekilde çıkarıyo senden...
şimdi de düğü için aynı şeyleri yaşıyoruz; ama napalım...
geçen dedim ben de; istersen hiç gelinlik filan da giymiyim bi takım da bana al, saçımı tarar çıkarım dedim; bu kez zoruna gitti, eee her şeyin bi bedeli var, güzel olmak öyle kolay değil, biz de bayanız, aynen dediğin gibi dul almıyosun, bi şekilde hanım alıp zevkini yaşıcaksın ama... işten gelince evde yemek olacak, sefasnı süreceksin, eee o zaman bişeylere da katlanacaksın, sonuçta nereye gidersen git, gelin başı dedin mi fiyatlar aşağı yukarı belli, napalım buna katlanacaklar, bu konularda hiç taviz verme, makyaj malzemeleri bilmemneler erkeklere fazla geliyo ama, sende evlendikten sonrasını hatırlat ona, ben başkası için istemiyorum, senn için onlar de,sen akşam eve gelince senn için iki ruj sürmiyimmi, parfüm sıkmıyım mı bilmem ne filan de işte, onlara hayır diyemez, erkkelere fırsat vermemek gerek bu konularda, onlar erkek biz bayanız, farkımız olsun, sonuçta bunlar bizim için gereken şeyler, insan süslendimi kendini daha farklı hissediyo...
aile konusunda da aynı şeyleri yaşıyoruz, git geller de oluyo ama en kötüsü aileyle eş arasında kalmak, napalım, evli arkadaşlarım bunun bi süre böyle olacağını söylüyo, ama en güzeli evlendikten sonrasnı düşünmek, canımızı sıkmamak... eşya meşya boş, ben kararımı verdim bu konuda ve bu yüzden rahatım, salon takımı filan almıcam, tek oturma odası ve yemek masası alıp birlikte kullancam, inşallah evimi yerleştirnce resimlerimi de koyarım buraya, napalım, bizim de nasibimiz buymuş der geçeriz, sonuçta hiç istemediği adamlarla evlenip onlarla yıllarca yaşayan kıslar da var, en azında sevdiğimiz yanında, bu büyük bi şans, allahım bunu bizim elimizden almaz inşallah... herşeyi boşşşveeerrrrr bayanssulusmile kendinden de hiç taviz verme, çünkü o gün seni gördüğünde aklı yerinden uçmalı, işte benm eşim bu demeli, bunu ona bu şekilde söyleme tabi, o zaman da ben senn doğal halini filan seviyorum der ki külliyen yalan, yanımızdan süper süslü kıslar geçince amannnn aşkım doğal güzel filan demeden bakmasını biliyolar... sen yapacağını yap, bırak parayı o düşünsün, daha şimdiden bu kadar yükün altına girmemiz yanlış bence ama yine dayanamıyorum ben konuşup suçlu duruma geliyorum ve anladığım kadarıyla sen de benm gibisin... amaaannnn takmayalım bacım boşverrrr opuyorumnanaktan