How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan Nisanda ne takar kayinvalide?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
valla pazar günü görcem ne takacaklarını yazarım kaydirigubbakcemile2

ay ne takarsa taksınlar benım gönlüme oğulları takılmış şimdilik bana yetio sempatiksalakcinni

yok yok ne sormasi, isteme gunu sadece dugunde ne takilcak diye konustu, kayinvalide dedi bizde oyle rakam belirtirmez durum neyse o takilir dedi :))) bu lafa ne denirki, bakalim ince bir bilezikmi hos bir setmi takicaklar, sonucta tek oglan.

cnm neden isteme günü düğünde takılcaklardan konuştular ki daha nişan var . bana nişanda bir set takım 4 tanede bilezik taktılar kendi ailemde taktı . set takımıda alyans bakarken görmüştüm onu almışlar . sonuçta kız alıyorlar birşeyle takarlar sen takma kafana cnm

Takı isteyin arkadaşlar... Zaten nişanda geline takı takılır... Hiç kayınvalide adayı bilmiyorum ayağına yatmasın. Eğer öle demeye devam ederse de Ne TAKARSANIZ SİZİN ŞAN ŞEREFİNİZDİR. deyin. Sonuçta babanızın evinde bırakmayacaksınız ya. Ne yaparsa oğluna yani... Birde ne istiyorsanız aldırın. Düğüne giden kol kaldırır. maden kız almak istiyorlar gelenekleri uygulasınlar.
kesinlikle içinden ne geçiyorsa (set, bilezik vs. ) aldır. Sakın acıma... Hiç bişey istemeyince Aaa ne ii gelin die madalya vermiyorlar...

cnm aralarındaki fiyat farklarını bilmiyorum ama bence bir set aldır yanınada bikaç bilezik çünkü genelde nişanda böyle takılıyor

hmm benim söze bi tek tas altin yüzükle küpe taktilar nisanimda bu cumartesi bakalim ne takcaklar :)

bence kendilerine ne yakıştırıyorlarsa onu takarlar.benim kayınvalidem bi set kayınpederim 4 bilezik eltim de fossilden çok şık bi saat taktı

kayınvalidenin vijdanına kalmış.gönlü isterse ve bütçesi varsa ağırlığınca altın takar.:roflol::roflol:

sozlum dedi zaten 1 yada 2 milyar arasi bir set alinir dedi, yani azmi anlamadimki sonucta dugunde takilcak altinlarin cogu, nasil sizce kizlar,

bugun nişanım oldu moralım baya bozuk mafoldumben

ya altın meraklısı değilimdirde tek bir ince bilezik ve saat taktılar tüm akrabalarım bende dahil şok olduk kaldık :( durumlarıda iyi kendimi zor tuttum ağlamakmak için ya hiç takmasalardı daha iyi bence benım kendi altınlarım bile ailemin aldıkları yanı bişe demiyorum moralım baya bozuk senağlama

ya altın meraklısı değilimdirde tek bir ince bilezik ve saat taktılar tüm akrabalarım bende dahil şok olduk kaldık :( durumlarıda iyi kendimi zor tuttum ağlamakmak için ya hiç takmasalardı daha iyi bence benım kendi altınlarım bile ailemin aldıkları yanı bişe demiyorum moralım baya bozuk senağlama

yorum yazmadan geçemedim çok komik geldi bana altın nedir ya takılsa ne olur takılmasa ne olur.önemli olan mutlu olmak evliliğe ilk adımda bu kadar basit detaylara takılırsanız dah çok ŞOK olursunuz...

üzülme canım, belki düğünde takacaklardır?

bu mutlu gününde kafana bunu takip aglamak mi istedin?

canim benim önemlisi sizi mutlulugunuz bölye seylerle moralini bozma.

Arkadaslar benimde bir sorum olacak size: Bende nisanda set takilir diye hep okudum burada sözlüme anlattim. Misirli oldugu icin bizim adetleri pek bilmiyorlar o da gitti bana set aldi. Anneme anlattim setin alindigini o da bana ne desin nisanda 1 bilezik falan takilir yeter dedi set ve diger bileziklerde dügün de :) sasirdim valla :)

cnm takma kafana kızların dediği gibi düğüne takarlar belki sen nişanlınla güzel günler geçirmeye bak cnm allah tamamına erdirsin

Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin...Lütfen moralini bozma en güzel gününü kötü hatrlama, belki bir düşündükleri vardır düğünde falan takıcaklardır.

yorum yazmadan geçemedim çok komik geldi bana altın nedir ya takılsa ne olur takılmasa ne olur.önemli olan mutlu olmak evliliğe ilk adımda bu kadar basit detaylara takılırsanız dah çok ŞOK olursunuz...

senın yazdığında baya komik geldi bana :umursamaz:

ben 7 aydır felan sözlümtüm devamlı ertelediler nişanı hazırlık yakcaz diye bende bir bilezik takınca şok olduk yoksa altın takan yada altın meraklısı değilim ama insanın başına gelmeden böle yorum yazmanız baya üzdü benı :çok üzgünüm:

üzülme canım, belki düğünde takacaklardır?

saol canım destegin için opuyorumnanaktan

bu mutlu gününde kafana bunu takip aglamak mi istedin?

yerimde olmanı hiç istemezdim :gitme:

canim benim önemlisi sizi mutlulugunuz bölye seylerle moralini bozma.

Arkadaslar benimde bir sorum olacak size: Bende nisanda set takilir diye hep okudum burada sözlüme anlattim. Misirli oldugu icin bizim adetleri pek bilmiyorlar o da gitti bana set aldi. Anneme anlattim setin alindigini o da bana ne desin nisanda 1 bilezik falan takilir yeter dedi set ve diger bileziklerde dügün de :) sasirdim valla :)

saol canım :utangac:

aynı nişanda bizdede bilezik yüzük saat küpe takılır :hulya:işlaaa her şey içine siner canım Allah mutlu etsin :nazar:

( ben trabzonluyum & nişanlım konyalı )bilmiyolar adetleeri desek 4 ay önce onlardan kız aldık

cnm takma kafana kızların dediği gibi düğüne takarlar belki sen nişanlınla güzel günler geçirmeye bak cnm allah tamamına erdirsin

saol canım moral verdiğin için yerimsenibenopuyorumnanaktan

Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin...Lütfen moralini bozma en güzel gününü kötü hatrlama, belki bir düşündükleri vardır düğünde falan takıcaklardır.

tşkrler saol canım opuyorumnanaktan işlaa yazarım buraya gene unatan o zaman ben olurum işlaa:kedi:

bizde de bilezik takılır,kız isteme de ayrı bi bilezik,nişanda ayrı bi bilezik düğünde ayrı bi bilezik takılır,hem de burma takılır kayınvalideyse takacak, bana da böyle yapmışlardı

Back