- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
Çekemiyor onlar bizi kiiiiiBenimde bi sevimsiz komsum var oda bana öyle diyor kendi sişkooo bâya hiç takmıyirum kendisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekemiyor onlar bizi kiiiiiBenimde bi sevimsiz komsum var oda bana öyle diyor kendi sişkooo bâya hiç takmıyirum kendisini
Biz de yemeğe çıkcaz haftasonu iskender var aklımda amaaaa kararsızım gene de
Yani yulaf ve tahıl kabızlık mı yaptıkızlarr sanırımmm ben nerde hata yaptığımı buldummmm..şu yulaf ve tahıllı ekmeğe sardığım günden beriii afedersiniz ama wc ye sadece çok su içtiğimden uğruyorummm..sanırım bende etki göstermiyorrr..yarın son bir parça kaldı..tahıllı ..kahvaltıda yerimmm..artık sabahları kepekli galeta yicemmm
Ben de arkadaşlarla dışarı çıktım bugün yemekler çikolatalar havalarda uçuştu onlar biliyor diyette olduğumu ısrar etmediler sağolsunlar.
Ben ne yedim içtim pekiiiii süt
Bana da yüzünden gitmiş dedikleri zaman çok sinir oluyorum valla bacakların incelmiş basen gitmiş desinler
Evet yarım porsiyon ve tereyağsız ekmeksiz yerim artık napimmmcanınnnnn çoooookkkkk istiyorsaaa minikkk bir porsiyonn..ya da arkadaşından çatallaaaa cnmmm
Yani yulaf ve tahıl kabızlık mı yaptı
Hiç bozma moralini onun yorum yapması bile senin zayıfladığını farkedip kıskandığı anlamına geliryaaa motivasyonumun içine etti resmennnn..çokkk mutsuzummm.. Allahınnn cezasıııı kızlar kusura bakmayın ağzımı bozuyorum birazzz..sinirdennnnn..kendisi sıskanın tekii yaaa..hayat ona güzel tabiii
Yaa bende de şöyle bi şey var kepek ekmeği yediğimde kabızlık oluyor. Ekmek yemezsem sorunum yok.yani gitmiyorum cnmmm işte anlaaa..ben anlamadımm normalde bağırsakları çalıştırı derler ama..böyle bir şeyle karşılaşan var mı
Benimde tersine yemesem yandımtowerin .!.:yani gitmiyorum cnmmm işte anlaaa..ben anlamadımm normalde bağırsakları çalıştırı derler ama..böyle bir şeyle karşılaşan var mı
Yaa bende de şöyle bi şey var kepek ekmeği yediğimde kabızlık oluyor. Ekmek yemezsem sorunum yok.
Evet öyle yap tatlım.son olarak yarın sabah kahvaltıda yicemm..bir de günde 4 tane filan yiyorum..onun yerine daha faydalı şeyler yerim yaaa..aldım eev bitirecem diye canım çıktı..yarın kurtuluyorum kepekli galeta yerim bir tane o da kahvaltıda
Ya evdekiler hiç destek olmuyor bana. Şuna bakın allah aşkına patatesli börek peynirli gözleme ve pizza. Hepsi bugün evde mevcuttu insaf ya insaf nefsime hükmediyorum ama zorlanıyorum valla.
Seninki daha zor tabi valla 41.5 kere maaşallah bize her yiğidin harcı değildircnmmm senin ki yine iyi..ben kendi ellerimle hazırlayıpp ikram ediyorumm bunlarııı..ya ben napimmmm
Ya aslında ben boydan bi fotomu atmak istiyorum sizde yorum yaparsınız nasıl olur sizce
Nasıl atılacak bilmiyorum amabir ben kaldığıma göre şu an..merakla bekliyorum cnm
Yarın atsam olur mudosya yükle var cnmmm ..mesaj yazdığın yerin altında