Nisanda Bahar :)

canım evde yemek haricinde her iş benim elimden öperrrr.:KK49: yemek anneminn...hani zaman olsa yaparım o konuda kendime güveniyorum göz aşınalığım var ..kimseyi aç bırakmam ama çokk iyi değilimmm kursa gidip öğrenim diyorumm.:kk77: kursu bahane edip yemek yapmayı öğrenirim bu sayede..hem daha eğlenceli bir ortamda.
e olabilir o zaman ama çok dikkat et cnm arkadaşımmm Kıyamam sana

Günaydın
cnmmm eve şimdi geldimmm.. Ellerine sağlıkkk, tertemiz bir sayfa açmışsın :kk77: ana kurallarına bayıldımmmm..dediğin gibi zamanla eklemede yaparız..sadece kilo cetvelini de ekleyebilirsen bu mesajına süper olacak :KK49:ayrıca menü paylaşımı konusunda kesinlikle katılıyorumm..akşam yeme faslını bitiren menüsünü paylaşsın..yoksa diğğer türlü karışıklık oluyorrrr..bir de şeyyy diyorumm herkes artıkkk kalori hesaplama sitelerini biliyorrr.. menüler yazıldıktan sonra en sonuna toplam kalori miktarını yazsak, yorumlarımıza bir katkı sağlar diye düşünüyorumm..

Selam arkadasim araniza yeni katildim bende. Ve guzel bir ortamda Oldugum icin mutluyum. Ama kalori hesabi konusunda ayni seyi düşünmüyorum Hem hergun buna vaktim olmaz hem neyi Ne kadar yiyecegimi bildigim icin gerek gormuyorum. Benim diyetim tek duze gidecek 2 catal kizartmayi araya sokarsam bunun adi KACAMAKTIR bunun farkindayim ve bunu beslenmemde kabul edilmez olarak görüyorum yersem adina kocaman bi kaçamak yazip oyle yazarim. Ama ya beni bu kalori hesabindan muaf tutmanizi isticem yada kurallara eklememenizi.. yeni geldim ama bundan sonra Allah izin verirse yazacagim icin bunu istemeye curet ettim :)

Yeni gelen arkadaşlar kilo ve hedef kiloyu yazın. Bugün tanıştık anlaştık yarın itibariyle sıkı br şekilde devam ediyoruz inşallah:)
Hedeflerimiz Nisan sonu hedefler...
[/QUETE]

Canim boy 1.68 kilo 90.3tu ama regl siskinlik yapti galiba bugun itibariyle 91.5 hedef nisan sonu icin 80

Slmmmmm kizlarrr yeni topigimiz vatana millete hayirli ugurlu olsun ... misafirim vardi gelemedim araniza hepiniz supersiniz valla bu arada yeni arkadaslar gelmis HOSGELMISLER insallah devamlilik saglarlar...

Hosbulduk :KK5:

merhabalar, nasilsiniz? dun menumu eski sayfaya yazmisim:KK23:
ins. yine karistirip oraya yazmam :))))
tartiya haftada bir cikcam bundan dolayi cumayi sabirsizlikla bekliyorum. Ins. guzel sonuclar bekliyorum. :KK39:

Günaydın kızlar
Şuan itibariyle kişi alımı durdu
Towerin cuma demiştik ama yeterli kişi olduk bence
Şimdi tablo düzenleyip cuma tartı Sonuçları'ndan sonra ikişer Kişilik eşleşme yapıp yarışı başlatıcam
Kilosu yakın Olanları eşleştirelim
Örneğin towerin ve su
Rmys sen tartı sonucuna bakamayacaksın seni dahil edelim mi?

Herkes Eşiyle diyetini sporunu takip edip ekip ruhuyla devam edecek

Hatta sempatik olsun gruplarımıza bi isim koyalım:)

Günaydın kızlar
Şimdi tablo düzenleyip cuma tartı Sonuçları'ndan sonra ikişer Kişilik eşleşme yapıp yarışı başlatıcam
Örneğin towerin ve su

Çok güzelmiş :KK9:

Günaydın kızlar
Örneğin towerin ve su

Canim cok iyi olur boyle supersin..:KK66::KK68:

Kaç OTE="mira_85, post: 39494807, member: 660656"]Bencede cok guzel oldu. Benimle ayni kilo olan var mi yoksa en tombiginiz olarak es bulamayacak mıyım acaba:)
Nisan sonu citir hatunlar olacağız hissediyorum:KK76: heyecanlandim şimdi[/QUOTE]
Kaç kilosun canm?

X