- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.841
:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok
aç karnına olması şart di mi?
tatlım geçen sene bendede kist vardı ve hamile kaldım bence test yapp
:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok
yok deil cnm gebelik testi sonuçta
Bende adet düzensizlıği de olduğu için umutlanmak istemiyorum canım ya haftaya erteledim testi ve her iki sonuçta doktora gidicem
hımmm ben bunu bilmiyodum bugün yaptırıyım o zaman, en azından öğle yemeği yemeden aç karnına yaptırsam iyi olur belki.
bendede düzensizlik vardı tatlım hatta en son ocakta olmuştum adet mart ayına girmiştik hala olmamıştım ve kistimde vardı hamile olduğumu öğrendim tatlım
Ay inanmıyorum gazı aldım ya ben artık ikiz bile doğururum ay kızlar inanın icime su serptinız ya çok umut oldu bana bu Allah hepimize hayırlı nur yüzlü evlatlar versın Amın Allah sana da sağlıklı bir şekilde bebeğini almayı nasip ettsin Amın
bir bomba patlat da bize umut olsun canım :) yahu sen bu kiste bu kadar takılma, bende var 2,5 cm senin kadar takmıyorum inan ki :) zaten uzmanlar çoğu kadında var ama bakılmadığı için bilmiyorlar, diyor. gönlünü ferah tut ve bize güzel haber ver :)
amin cnm inş. inş sende benim gibi olursun hamiş çıkarsın. Allah istedikten sonra hiç bişe engel olmuyo ne kist nede düzensizlik tatlım . Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ay Amın canım benim adetim normalde düzensizdi evlendim düzeldi çocuk yapmaya karar verdik yine düzensiz oldu da Ay bu ay da evlilik yıl dönümümüz Kocama buyuk süprız olurr Allah büyük
Kizlar haberler pekiyi değil pazar gunü özel bı hastanenin aciline gittim keseyi göreyim diye göremediler yine dış gebelk dediler dün de kadın dogum hastenesine gittim dış gebelik değil kese duzensiz düşük rıski var dediler kanamam oldu simdede kahverengi lekelenmem oluyo sanırım yine dış gebelk bana dua edin
nerde yaptırcaksın tatlım
klinikte yaptırcaktım ama gerek kalmadıadet oldum.
ne güzel haberle geldin öyle içimiz açıldı vallaiyi akşamlar arkadaşlarr, ben ancak geldim :) kızlarr, biz kesemizi ve nokta kadarcık bebişimizi gördük, herşey yolundaymış, çok şükür.. 10 gün sonra da klp atışlarını duyarız dedi doktor, randevu verdi, bakalım, inşallah duyarızz:)
bu arada kızlar, karından ultrasonla baktı dr, alttan diye o kadar gerilmiştim.. ayy, pek mutluyum, içim bi nebze rahat :) güzel bi dönem hamile kalmak için dedi dr, meyveler sebzeler herşey bol, yürüyüş yüzme için mevsim uygun dedi, hem hamileliğin son zamanları yaza gelmiyo vs. dedi, hadi kızlarr, inşallah mayıs ayına kalanlardan mayısta, bu ay için umudurnu koruyanlardan da en kısa zamanda güzel haberleri alırız, gönülden diliyorum..
iyi geceler..
üzülmek yokkkkkkkk ne dedik umutlar mayısa kalır daha çok çalısırız Rabbimde bize nezman kısmet ettiyse o zamana olur inşallahGünaydın gönül dostları kader arkadaslarım:)))Dün adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah ılk ıdrarımla yapım dedım tabıkı TEK çizgi(( ama hala olmadım bugun beklıyorum..Erginsena ne oldu acaba?onunla BAT larımın aynıydı off yaa üzülmüyecem gercekten bakın nasıp ne yapayım ucunda ölüm yok ya rabbım ol dıyecek olacak(nasıl içimi kandiriyom dimi:)))))))) oda okadar kanıyorkı kikikikikikiikiki Eyy ALLAHım aglarken guluyorum ne buyuksun herseye kadırsın bu kulunada akıl fıkır sabır ıhsan eyle:)))kafayı yemeden:))))
maşallah maşallah çok güzel kız olmazsa 2. kız olur o giyinir inşallah canım hayırlısıEki Görüntüle 403577 Eki Görüntüle 403578
kızlar daha çok erken cinsiyeti felan belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişimin nasıl kızlar
ne güzel haber böyle maşallah sanada bebişinedeslm tatlım ıyyım cok sukur ewetgıremedım mısafırlerım vardı dun gıttıler.gelırım artık.hamılelık cok ıyı gıdıyo sukur bulantılarımda azaldı sanırım bır kaç haftaya tamamen gececek gıbı duruyo.4 gundur ıstıfrada etmıyorum.bebısım hıc uzmuyo bakalım.kalp atıslarını duyduk kendını gorduk gecen gunlerde gıtmıstım dr a hareket ettıgını gorduk cok mutluyum o yuzden.mayıs 22 de kont rolum var ve ılk taramam var bakalım ense kalınlıgına bakılacak ıns bı sorun cıkmaz.sen nasılsın senın hamıslık nasıl gıdıyo
kuzum test yapppppp:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok
canım stres yapma doktora git igre falan veriyor yat dinlen hayırlısı olsunKizlar haberler pekiyi değil pazar gunü özel bı hastanenin aciline gittim keseyi göreyim diye göremediler yine dış gebelk dediler dün de kadın dogum hastenesine gittim dış gebelik değil kese duzensiz düşük rıski var dediler kanamam oldu simdede kahverengi lekelenmem oluyo sanırım yine dış gebelk bana dua edin
ne güzel haberle geldin öyle içimiz açıldı valla
hayırlısıyla bebişinide gör kalp atışlarınıda dinle inşallah hayırlı bir gebelik geçir arkadasım darısı bizlere
üzülmek yokkkkkkkk ne dedik umutlar mayısa kalır daha çok çalısırız Rabbimde bize nezman kısmet ettiyse o zamana olur inşallah
maşallah maşallah çok güzel kız olmazsa 2. kız olur o giyinir inşallah canım hayırlısı
ne güzel haber böyle maşallah sanada bebişinede
kuzum test yapppppp
canım stres yapma doktora git igre falan veriyor yat dinlen hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?