- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.881
kızlar bu sabah kızım ayak parmqının üstüne basmış nasıl olduysa anlayamadık...ayak parmaqı morardı ve şişti hemen acile kaldırdık...en küçük ayak parmaqı kırılmış malesef... dizlerine kadar alçıya aldılar...15 günde raporlu...tam sınav haftası dersleri çok yoqun napıcaz bilmiyorum...
bu arada ben hala reql olmadım... kasıklarımda basınç midemde bulantı var... ama bu belirtilere tabikide aldırış etmiyorum..aqzım yandı birkere...haftaya pazartesiye kadar beklicem...reql olmazsam öyle test yapıcam..
kızlar bu sabah kızım ayak parmqının üstüne basmış nasıl olduysa anlayamadık...ayak parmaqı morardı ve şişti hemen acile kaldırdık...en küçük ayak parmaqı kırılmış malesef... dizlerine kadar alçıya aldılar...15 günde raporlu...tam sınav haftası dersleri çok yoqun napıcaz bilmiyorum...
bu arada ben hala reql olmadım... kasıklarımda basınç midemde bulantı var... ama bu belirtilere tabikide aldırış etmiyorum..aqzım yandı birkere...haftaya pazartesiye kadar beklicem...reql olmazsam öyle test yapıcam..
bir kutu kullandım bitti 3 gün sonra test yaptım tatlşım çok silik çikmıştı. aynı olayı geçen senede yaşadım onda ilaç bittikten 10 gün sonra yapmıştım testi oda pozitifti cnm
çok teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun tatlım yaa inş çabucak düzelir
ayy canim cok gecmis olsun nasil olmus o oyle acaba ayaginin uzerine bisi mi dusurduki tekrar gecmis olsun canim
kisss belki bebek vardir gec dollenme falan cikmamistir testlerde hii
çok geçmiş olsun ya görülmez kaza. hadi bakalım sen bari güzel haber ver bize.
Gecmis olsun,gorunmez kaza buna denir... Bu arada bende regl olmadim gecen ay 4 gun gecikmeli geldiginden bu ay ahtim var testsiz 5 gun beklicem cumaya kdr olmazsam kii belim o kdr agiriyorki eli kulaginda belki test yaparim. Arkadasim yeni hamis 5. Gun gordu anca cizgiyi bende geec gorenlerdenim ve bir gun gecikmeyle anlayip cifti gorenelere cok ozeniyorum;(
kızlar şeffaf akıntıyla karışık çok açık pembe bir akıntı geldi :44:
yeni bişey daha öğrendim... insanın başına gelmeyince bilmiyor bir çok şeyi, hadi hayırlısı...
Gunydınlar kızlarrr nasılsınız
günaydın cnm test yaptın mı ne oldu tatlım???
Gunydınlar kızlarrr nasılsınız
Gunaydin pembemasal ben hic iyi degilim. Uyumuyorum yiyemiyorum adette olmadim umudum daa yok ama adetimin duzensiz olmasi beni iyice geriyo ya hamileysem diye dusunup yook yok degilimdir diye geri adim atiyorum, testler beni bunalima soktu galiba yaa fobi oldu artik gormek bile istemiyorum. 30unda olmam getrekiyordu bugun ikisi karnim agiriyor goguslerim agiriyor ama ne hamileyim ne regliml ufff cok bunaldimm... Sen naptin oldun miu beklemedemisin?
Gunaydin pembemasal ben hic iyi degilim. Uyumuyorum yiyemiyorum adette olmadim umudum daa yok ama adetimin duzensiz olmasi beni iyice geriyo ya hamileysem diye dusunup yook yok degilimdir diye geri adim atiyorum, testler beni bunalima soktu galiba yaa fobi oldu artik gormek bile istemiyorum. 30unda olmam getrekiyordu bugun ikisi karnim agiriyor goguslerim agiriyor ama ne hamileyim ne regliml ufff cok bunaldimm... Sen naptin oldun miu beklemedemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?