Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

çok geçmiş olsun tatlım yaa inş çabucak düzelir

ayy canim cok gecmis olsun nasil olmus o oyle acaba ayaginin uzerine bisi mi dusurduki tekrar gecmis olsun canim
kisss belki bebek vardir gec dollenme falan cikmamistir testlerde hii

bir kutu kullandım bitti 3 gün sonra test yaptım tatlşım çok silik çikmıştı. aynı olayı geçen senede yaşadım onda ilaç bittikten 10 gün sonra yapmıştım testi oda pozitifti cnm

yeni bişey daha öğrendim... insanın başına gelmeyince bilmiyor bir çok şeyi, hadi hayırlısı...

çok geçmiş olsun tatlım yaa inş çabucak düzelir
çok teşekkür ederim canım
ayy canim cok gecmis olsun nasil olmus o oyle acaba ayaginin uzerine bisi mi dusurduki tekrar gecmis olsun canim
kisss belki bebek vardir gec dollenme falan cikmamistir testlerde hii

teşekkür ederim canım...üstüne bişey düşmemiş canım yere basarken dikkatsiz basmış sanırım...aniden olmuş....
bebek varmı gerçekten bilmiyorum canım...ama hala reql olmadım... reql aqrısı falanda kalmadı... beni ne bekliyor bilmiyorum ama elimden gelen tek şey beklemek

çok geçmiş olsun ya görülmez kaza. hadi bakalım sen bari güzel haber ver bize.

çok geçmiş olsun ya görülmez kaza. hadi bakalım sen bari güzel haber ver bize.

çok teşekkür ederim deryacım...
soqan kürü kullanan bazı kişiler 1 hafta erken yada 1 hafta geç reql olabiliyormuş...onun için bende eqer reql olmazsam pazartesiye kadar beklicem canım..

Son düzenleme:

Gecmis olsun,gorunmez kaza buna denir... Bu arada bende regl olmadim gecen ay 4 gun gecikmeli geldiginden bu ay ahtim var testsiz 5 gun beklicem cumaya kdr olmazsam kii belim o kdr agiriyorki eli kulaginda belki test yaparim. Arkadasim yeni hamis 5. Gun gordu anca cizgiyi bende geec gorenlerdenim ve bir gun gecikmeyle anlayip cifti gorenelere cok ozeniyorum;(

teşekkür ederim canım..
inşallah bebişin geliyordur hadi bakalım hayırlısı...

kızlar şeffaf akıntıyla karışık çok açık pembe bir akıntı geldi :44:

Sena abla seni buldum.
merak ediyordum dun adet oldun mu diye.
hmm pembe akinti.. ins devami gelmezse bebis vardir..
test yapsaydin ona gore bi seyler derdik..
ama benim pembe akintidan sonra adet oldugum da cok oldu.
o yuzden kesin bi sey diyemicem.

kizina da cok gecmis olsun abla.. ins derslerinde cok geri kalmadan atlatir bu donemi..

optum :)

Gunydınlar kızlarrr nasılsınız

Gunaydin pembemasal ben hic iyi degilim. Uyumuyorum yiyemiyorum adette olmadim umudum daa yok ama adetimin duzensiz olmasi beni iyice geriyo ya hamileysem diye dusunup yook yok degilimdir diye geri adim atiyorum, testler beni bunalima soktu galiba yaa fobi oldu artik gormek bile istemiyorum. 30unda olmam getrekiyordu bugun ikisi karnim agiriyor goguslerim agiriyor ama ne hamileyim ne regliml ufff cok bunaldimm... Sen naptin oldun miu beklemedemisin?

ben de adetim gelsin diye bekliyorum
28 nisandan beri bekliyorum bir hamileyim dedim bir degilim
iyice siyirdim ben de kafayi
dune kadar superdi hersey bugun atesim de dustu, geliyor adet ama ne zamna bakalim
isin garibi ben de gecikmeye basladim ve bekledigim halde gelmez oldu, normalde sabah uyanirim agrir ve baslar
ama bugun de gelmeyecek gibi

umarim sne hamilesindir

Aynen canım beklemedeyım 29 du benım bat adetım de duzensız alslında evelndıgımde superdı her ay duzenlı gelıyordu bı cocuk yapmaya karar verdım alt ust oldu hayırlısı bakalım cnaım ya test te yaptırmam haftaya kadar sonra her ıkı sonucta da doktora gıdıcem canım sen hıc doktora gorundun mu kur falan uyguladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…