- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.861
inş mayıs ayı uğurlu gelir tatlım mayısta hamiş kalırsın. hayırlısı böyleymiş demekki
mayıs ayı korunma ayı maalesef. kistlerimi atmam lazım çatlamayan yumurtam kiste dönüşmüştü çünkü. kısmet hazirana artık...
günaydınnn
kızlar kardeşimde nisan umutlusuydı hatta beraber nasıl olcak falan diye düşünüyorduk neyse ben mayıa kaldım o bugun doktora gitti 4.5 haftalık olmus bebiş kese görünmüş
2 hafta sonra gel kese içinde bebege bakalım demiş
bir sorun yokmus çok şükür sadece tans,yonu çok yüksekmiş ilaç vermiş onada
hayırlısı dedik
yani TEYZE OLUYORUMMM
ayy çok heycanlandım
bana gelince mayısa umutlar
sena nerdesin zuzu haber verin kuzum
hmm ozaman haziran uğur getirsin sana tatlım
tatlım inş kardeşinin tansiyonu normale döner tansiyonla ilgili bi sorun yaşamz senide tebrik ederiz teyzesi.
sağol canım. tavsiyelerin için yine de teşekkürler :) herşey kısmet işte napalım. geç olsun güç olmasın.
kızlar gunaydın
5-6 gundur midemde bi bulantı var. iki gundurde ağrım var karınımdan kasıklarıma doğru. karnımda şiş davul gibi. 3 hafta önce doktor klomen vermişti içtim 5. gun 11mm dedi yumurtalıklarıma ve düzenli gelişmemiş demişti umudum yoktu. şimdi bu bulantı ve agrı şişkinlik neyin nesi hamı yapıyor yoksa bebişmi umutlanmakta istemiyorum. test ne zaman yapsam. dua edin lütfen hamiş olayım
tatlım benim pek bilgim yok ama inş hamile kalırsın cnm
inş. cnm keşke. doktora artık hamileyim diye gitmek istiyorum
günaydınnn
kızlar kardeşimde nisan umutlusuydı hatta beraber nasıl olcak falan diye düşünüyorduk neyse ben mayıa kaldım o bugun doktora gitti 4.5 haftalık olmus bebiş kese görünmüş
hayırlısı dedik
yani TEYZE OLUYORUMMM
ayy çok heycanlandım
:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok
hadi bakalım hayırlı olsun. yalnız amannn tansiyon sıkıntılı şey. dikkat etsin kendine. tuz yokkkkk. teyze olmak çok güzel benim de 2 tane sıpam var çok seviyorum onları :)
hayatta yapamayacagım bişidir iyi cesaret etmiş valla
evet olabilir tatlım bende kullandım ama olmamıştım test yaptımmm veee pozitif hamişim
canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin... darısı bütün arkadaşlarımın başınaiyi akşamlar arkadaşlarr, ben ancak geldim :) kızlarr, biz kesemizi ve nokta kadarcık bebişimizi gördük, herşey yolundaymış, çok şükür.. 10 gün sonra da klp atışlarını duyarız dedi doktor, randevu verdi, bakalım, inşallah duyarızz:)
bu arada kızlar, karından ultrasonla baktı dr, alttan diye o kadar gerilmiştim.. ayy, pek mutluyum, içim bi nebze rahat :) güzel bi dönem hamile kalmak için dedi dr, meyveler sebzeler herşey bol, yürüyüş yüzme için mevsim uygun dedi, hem hamileliğin son zamanları yaza gelmiyo vs. dedi, hadi kızlarr, inşallah mayıs ayına kalanlardan mayısta, bu ay için umudurnu koruyanlardan da en kısa zamanda güzel haberleri alırız, gönülden diliyorum..
iyi geceler..
geldim canım ...Günaydın gönül dostları kader arkadaslarım:)))Dün adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah ılk ıdrarımla yapım dedım tabıkı TEK çizgi(( ama hala olmadım bugun beklıyorum..Erginsena ne oldu acaba?onunla BAT larımın aynıydı off yaa üzülmüyecem gercekten bakın nasıp ne yapayım ucunda ölüm yok ya rabbım ol dıyecek olacak(nasıl içimi kandiriyom dimi:)))))))) oda okadar kanıyorkı kikikikikikiikiki Eyy ALLAHım aglarken guluyorum ne buyuksun herseye kadırsın bu kulunada akıl fıkır sabır ıhsan eyle:)))kafayı yemeden:))))
canım çok geçmiş olsun...Kizlar haberler pekiyi değil pazar gunü özel bı hastanenin aciline gittim keseyi göreyim diye göremediler yine dış gebelk dediler dün de kadın dogum hastenesine gittim dış gebelik değil kese duzensiz düşük rıski var dediler kanamam oldu simdede kahverengi lekelenmem oluyo sanırım yine dış gebelk bana dua edin
hayırlısı olsun canım..klinikte yaptırcaktım ama gerek kalmadıadet oldum.
günaydınnn
hayırlısı dedik
yani TEYZE OLUYORUMMM
ayy çok heycanlandım
meraba canım.. biraz daha anlatırmısın bu konuyu, ne kadar kullandın ve testi ne zaman yapmıştın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?