• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydınnn
kızlar kardeşimde nisan umutlusuydı hatta beraber nasıl olcak falan diye düşünüyorduk neyse ben mayıa kaldım o bugun doktora gitti 4.5 haftalık olmus bebiş kese görünmüş
2 hafta sonra gel kese içinde bebege bakalım demiş
bir sorun yokmus çok şükür sadece tans,yonu çok yüksekmiş ilaç vermiş onada
hayırlısı dedik
yani TEYZE OLUYORUMMM:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ayy çok heycanlandım

bana gelince mayısa umutlar:1::1::1::1:

sena nerdesin zuzu haber verin kuzum

tatlım inş kardeşinin tansiyonu normale döner tansiyonla ilgili bi sorun yaşamz senide tebrik ederiz teyzesi.

tatlım inş kardeşinin tansiyonu normale döner tansiyonla ilgili bi sorun yaşamz senide tebrik ederiz teyzesi.

teşekkür ederim canım
evet tansiyon çok zor ve tehlikeli
bugun endokrin uzmanına gidicek zaten guatrda var hepsine baktırcak inşallah sorunsuz hamilelik geçirir

kızlar gunaydın
5-6 gundur midemde bi bulantı var. iki gundurde ağrım var karınımdan kasıklarıma doğru. karnımda şiş davul gibi. 3 hafta önce doktor klomen vermişti içtim 5. gun 11mm dedi yumurtalıklarıma ve düzenli gelişmemiş demişti umudum yoktu. şimdi bu bulantı ve agrı şişkinlik neyin nesi hamı yapıyor yoksa bebişmi umutlanmakta istemiyorum. test ne zaman yapsam. dua edin lütfen hamiş olayım :(

kızlar gunaydın
5-6 gundur midemde bi bulantı var. iki gundurde ağrım var karınımdan kasıklarıma doğru. karnımda şiş davul gibi. 3 hafta önce doktor klomen vermişti içtim 5. gun 11mm dedi yumurtalıklarıma ve düzenli gelişmemiş demişti umudum yoktu. şimdi bu bulantı ve agrı şişkinlik neyin nesi hamı yapıyor yoksa bebişmi umutlanmakta istemiyorum. test ne zaman yapsam. dua edin lütfen hamiş olayım :(

tatlım benim pek bilgim yok ama inş hamile kalırsın cnm

arkadaşlar reglimin son gününden 2 ve 4 gün sonra bebek denedik. yumurtlamama yanlış hesaplamadıysam 4 gün vardı. 20 nisanda regl oldum.26 nisan ve 28 nisanda denedik. 20 yada 21mayısta regl olcam. olma şansı çok düşük ama yinede çok merak ediyorum. en erken ne zaman öğrenebilirim sizce?

günaydınnn
kızlar kardeşimde nisan umutlusuydı hatta beraber nasıl olcak falan diye düşünüyorduk neyse ben mayıa kaldım o bugun doktora gitti 4.5 haftalık olmus bebiş kese görünmüş
hayırlısı dedik
ayy çok heycanlandım

hadi bakalım hayırlı olsun. yalnız amannn tansiyon sıkıntılı şey. dikkat etsin kendine. tuz yokkkkk. teyze olmak çok güzel benim de 2 tane sıpam var çok seviyorum onları :)

:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok:54:

Tunaydin canim bendede ayni hatta sinir streste cabasi valla regl olayim dedim en kotu ihtimal bu bunalimim gecsin bari. Cok gerildim yaa:( isin kotu tarafi iki hafta gecmeden idrarimdada cikmiyor benim yuoksa yapardim illam kan. Tahlili yaptirmam lazim onuda kendime sozum var 5 gun gecmeden yapmamm! Nolcak bizim bu halimiz yaaa...

hadi bakalım hayırlı olsun. yalnız amannn tansiyon sıkıntılı şey. dikkat etsin kendine. tuz yokkkkk. teyze olmak çok güzel benim de 2 tane sıpam var çok seviyorum onları :)

sagol canım valla heyecan yaptım şimdi neler yapsam napsam bilemedim hayırlısıyla dogsunda inşallah...ewet tansiyon sıkıntı zaten kız kardeşimde hipertiroid oldugu için tuz hiç yemez inşallah ilaçlarla düzelcek ...acaip şiştim diyor şimdiden böyleyse son zamanlar nolcak bilmem:49::49:

hayatta yapamayacagım bişidir iyi cesaret etmiş valla:52::52::52:

canımm elınle dedıkse kocaman el ısı degıl bende bılerek yaptgım ıs olmadı burda kızlardan duymustum zaten banyoda yıkanırken parmagım degdı zaten cok agız kısımda ben parmagımın ucu ıle hıssetım dusun tırnagımın uzunlugu kadar dahı degıl parmak ucuna degdı yumusak bırsey ılgımı cemıstı zaten ıdrarım kokulu oluncca ben hemen dayanamayıp test yapmıstım duurm boyle yanı..

iyi akşamlar arkadaşlarr, ben ancak geldim :) kızlarr, biz kesemizi ve nokta kadarcık bebişimizi gördük, herşey yolundaymış, çok şükür.. 10 gün sonra da klp atışlarını duyarız dedi doktor, randevu verdi, bakalım, inşallah duyarızz:)

bu arada kızlar, karından ultrasonla baktı dr, alttan diye o kadar gerilmiştim.. ayy, pek mutluyum, içim bi nebze rahat :) güzel bi dönem hamile kalmak için dedi dr, meyveler sebzeler herşey bol, yürüyüş yüzme için mevsim uygun dedi, hem hamileliğin son zamanları yaza gelmiyo vs. dedi, hadi kızlarr, inşallah mayıs ayına kalanlardan mayısta, bu ay için umudurnu koruyanlardan da en kısa zamanda güzel haberleri alırız, gönülden diliyorum..

iyi geceler..
canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin... darısı bütün arkadaşlarımın başına :16::16:
Günaydın gönül dostları kader arkadaslarım:)))Dün adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah ılk ıdrarımla yapım dedım tabıkı TEK çizgi:((( ama hala olmadım bugun beklıyorum..Erginsena ne oldu acaba?onunla BAT larımın aynıydı off yaa üzülmüyecem gercekten bakın nasıp ne yapayım ucunda ölüm yok ya rabbım ol dıyecek olacak(nasıl içimi kandiriyom dimi:)))))))) oda okadar kanıyorkı kikikikikikiikiki Eyy ALLAHım aglarken guluyorum ne buyuksun herseye kadırsın bu kulunada akıl fıkır sabır ıhsan eyle:)))kafayı yemeden:))))
geldim canım ...
Kizlar haberler pekiyi değil pazar gunü özel bı hastanenin aciline gittim keseyi göreyim diye göremediler yine dış gebelk dediler dün de kadın dogum hastenesine gittim dış gebelik değil kese duzensiz düşük rıski var dediler kanamam oldu simdede kahverengi lekelenmem oluyo sanırım yine dış gebelk bana dua edin
canım çok geçmiş olsun...
klinikte yaptırcaktım ama gerek kalmadı :( adet oldum.
hayırlısı olsun canım..
günaydınnn
hayırlısı dedik
ayy çok heycanlandım

gözün aydın canım darısı en kısa zamanda senin başına olsun..

meraba canım.. biraz daha anlatırmısın bu konuyu, ne kadar kullandın ve testi ne zaman yapmıştın???

bir kutu kullandım bitti 3 gün sonra test yaptım tatlşım çok silik çikmıştı. aynı olayı geçen senede yaşadım onda ilaç bittikten 10 gün sonra yapmıştım testi oda pozitifti cnm

kızlar bu sabah kızım ayak parmqının üstüne basmış nasıl olduysa anlayamadık...ayak parmaqı morardı ve şişti hemen acile kaldırdık...en küçük ayak parmaqı kırılmış malesef... dizlerine kadar alçıya aldılar...15 günde raporlu...tam sınav haftası dersleri çok yoqun napıcaz bilmiyorum...

bu arada ben hala reql olmadım... kasıklarımda basınç midemde bulantı var... ama bu belirtilere tabikide aldırış etmiyorum..aqzım yandı birkere...haftaya pazartesiye kadar beklicem...reql olmazsam öyle test yapıcam..

Back