- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.821
kızlar yardım edin lütfen..!! ben 10 nisanda adet olmam gerekiyordu 21 gündür hala olmadım... testler negatif tabikii( doktor adet söktürücü verdi bittikten 1 hafta içinde adet olacaksın dedi 10 gün geçti gelen giden yok... bugün aradım doktoru ilaç kullanma esnasında hamile kalma ihtimalin olabilir dedi test yapmamı söyledi.. sizce olabilir mi hiç tecrubeniz yada duyumunuz varmı bu konuda???
Günaydın gönül dostları kader arkadaslarım:)))Dün adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah ılk ıdrarımla yapım dedım tabıkı TEK çizgi(( ama hala olmadım bugun beklıyorum..Erginsena ne oldu acaba?onunla BAT larımın aynıydı off yaa üzülmüyecem gercekten bakın nasıp ne yapayım ucunda ölüm yok ya rabbım ol dıyecek olacak(nasıl içimi kandiriyom dimi:)))))))) oda okadar kanıyorkı kikikikikikiikiki Eyy ALLAHım aglarken guluyorum ne buyuksun herseye kadırsın bu kulunada akıl fıkır sabır ıhsan eyle:)))kafayı yemeden:))))
üzülme tatlım inş önümüzdeki ay uğurlu gelir hamiş kalırsın ama bende sasna tavsiye çok kafana takma yoksa gecikir bebiş olayı tatlım
günaydın canım, sanırım yumurta takibinden bahsediyorsun... ilaç verecek sana klomen, 5 gün kullanacaksın, yumurtalarına bakacak yeterli büyüklük varsa iğne verecek, sonra da progestan verecek 10 gün de onu içeceksin. inşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun.
Eki Görüntüle 403577 Eki Görüntüle 403578
kızlar daha çok erken cinsiyeti felan belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişimin nasıl kızlar
AA tatlım sen oncekı gun 2.39 dememısmıydın ee ozaman ertesı gun en fazla yukselecegı deger 5-6 dır bu degerde cıkmazkı ıdrarda.en az 25-30 olması lazım ıdrarda cıkması ıcın.bence sen bugun yarın kan tahlılı yaptırsan yukselme varmı yokmu ona bakıp karar versen daha mantıklı canım.
Hmmm cok guzeller erkek olursa elbıseyı yıne gıydır ceza olsun hahahahahah
dalincim nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyo . artık uğramıyosun
slm tatlım ıyyım cok sukur ewetgıremedım mısafırlerım vardı dun gıttıler.gelırım artık.hamılelık cok ıyı gıdıyo sukur bulantılarımda azaldı sanırım bır kaç haftaya tamamen gececek gıbı duruyo.4 gundur ıstıfrada etmıyorum.bebısım hıc uzmuyo bakalım.kalp atıslarını duyduk kendını gorduk gecen gunlerde gıtmıstım dr a hareket ettıgını gorduk cok mutluyum o yuzden.mayıs 22 de kont rolum var ve ılk taramam var bakalım ense kalınlıgına bakılacak ıns bı sorun cıkmaz.sen nasılsın senın hamıslık nasıl gıdıyo
çok sevindim tatlım inş herşey yolunda gider
darısı bana inş bende cuma günü bebişimin pıtpıtlarını duyarım. benim kötü geçiyo tatlım mide bulantısından ölüyorum yemekte yiyemiyorumarada baş dönmeside oluyo
okadar ıyı anlıyorumkı senı benım 2-3 haftam ole zor gectıkı.hayattan bezmıstım.ama son 1 haftadır baya baya azalmaya basladı sanırım tamamen bıtecek sabır azcık bebem.
ay hadı ınssss o pıtpıtları duymak ole guzelkı mokur mokur mokur cok zevklı :)))
kizlar bisey soracam klomen kulananlar ve adetleri duzenli olanlar belki bilir..duydugum kadariylen klomen yada benzeri haplar yumurtlama zamanini degistiyormus dogrumu bu ???banada verildi gelecek ay baslicam,eger oyleyse baslamasamiki ya..
Eki Görüntüle 403577 Eki Görüntüle 403578
kızlar daha çok erken cinsiyeti felan belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişimin nasıl kızlar
AA tatlım sen oncekı gun 2.39 dememısmıydın ee ozaman ertesı gun en fazla yukselecegı deger 5-6 dır bu degerde cıkmazkı ıdrarda.en az 25-30 olması lazım ıdrarda cıkması ıcın.bence sen bugun yarın kan tahlılı yaptırsan yukselme varmı yokmu ona bakıp karar versen daha mantıklı canım.
deryaf ne yaptın cnm kan verdin mi??
canım ben klomen kullandım adetim gecikti ama hamilelik belirsiz şu anda. ama tedirgin olma zaten takipte doktoru sık sık görceksin. o sana söyleyecek durumunu. inşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.
annemde böyle bir kız için takım var, ablamla anlaştık ilk kızı kim yaparsa o alacak :) çok tatlı canım Allah gönlünün muradını versin inşallah
aslında bunu ben de düşündüm, sonra dr u aradım, çıkmadıysa yoktur ilaçları bırak adet gör, dedi. yani pazar gecesi son ilaçlarımı içtim. henüz olmadım adet. bekliyorum bakalım. yarın sabah olmazsam yaptırırım tekrar kan testi. bu sabah gidemedim eşim kahvaltı istedi kıramadım ben de. idrar testine tövbeliyim. bi hamile olayım 5 tane alcam hepsini yapıp gönlümce çift çizgilere bakcam ahtım var :)
amin cnm Allahım hepimizin muradını versin keşke yaptırsaydın merak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?