Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

evet olabilir tatlım bende kullandım ama olmamıştım test yaptımmm veee pozitif hamişim

Günaydın gönül dostları kader arkadaslarım:)))Dün adet olmam gerekıyordu olmadım bu sabah ılk ıdrarımla yapım dedım tabıkı TEK çizgi(( ama hala olmadım bugun beklıyorum..Erginsena ne oldu acaba?onunla BAT larımın aynıydı off yaa üzülmüyecem gercekten bakın nasıp ne yapayım ucunda ölüm yok ya rabbım ol dıyecek olacak(nasıl içimi kandiriyom dimi:)))))))) oda okadar kanıyorkı kikikikikikiikiki Eyy ALLAHım aglarken guluyorum ne buyuksun herseye kadırsın bu kulunada akıl fıkır sabır ıhsan eyle:)))kafayı yemeden:))))

üzülme tatlım inş önümüzdeki ay uğurlu gelir hamiş kalırsın ama bende sasna tavsiye çok kafana takma yoksa gecikir bebiş olayı tatlım

üzülme tatlım inş önümüzdeki ay uğurlu gelir hamiş kalırsın ama bende sasna tavsiye çok kafana takma yoksa gecikir bebiş olayı tatlım

))))))Üzülmüyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( hala içimi kandiriyom ) çaktırma hehehehehehehheeehh

AA tatlım sen oncekı gun 2.39 dememısmıydın ee ozaman ertesı gun en fazla yukselecegı deger 5-6 dır bu degerde cıkmazkı ıdrarda.en az 25-30 olması lazım ıdrarda cıkması ıcın.bence sen bugun yarın kan tahlılı yaptırsan yukselme varmı yokmu ona bakıp karar versen daha mantıklı canım.

dalincim nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyo . artık uğramıyosun

Hmmm cok guzeller erkek olursa elbıseyı yıne gıydır ceza olsun hahahahahah

çok beğendik aldık tatlım bu kız olmazsada artık ikinci belki kız olurr. ama benim bu sefer hep kız geçiyo içimden bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi sağlık ve hayırlı evlat olması

dalincim nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyo . artık uğramıyosun

slm tatlım ıyyım cok sukur ewetgıremedım mısafırlerım vardı dun gıttıler.gelırım artık.hamılelık cok ıyı gıdıyo sukur bulantılarımda azaldı sanırım bır kaç haftaya tamamen gececek gıbı duruyo.4 gundur ıstıfrada etmıyorum.bebısım hıc uzmuyo bakalım.kalp atıslarını duyduk kendını gorduk gecen gunlerde gıtmıstım dr a hareket ettıgını gorduk cok mutluyum o yuzden.mayıs 22 de kont rolum var ve ılk taramam var bakalım ense kalınlıgına bakılacak ıns bı sorun cıkmaz.sen nasılsın senın hamıslık nasıl gıdıyo

çok sevindim tatlım inş herşey yolunda gider
darısı bana inş bende cuma günü bebişimin pıtpıtlarını duyarım. benim kötü geçiyo tatlım mide bulantısından ölüyorum yemekte yiyemiyorum arada baş dönmeside oluyo

okadar ıyı anlıyorumkı senı benım 2-3 haftam ole zor gectıkı.hayattan bezmıstım.ama son 1 haftadır baya baya azalmaya basladı sanırım tamamen bıtecek sabır azcık bebem.
ay hadı ınssss o pıtpıtları duymak ole guzelkı mokur mokur mokur cok zevklı :)))

senin adına sevindim tatlım umarım benimde çabuk geçer. cuma gelmek bilmiyo sanki çok heyecanlı ve tedirginim tatlım

kizlar bisey soracam klomen kulananlar ve adetleri duzenli olanlar belki bilir..duydugum kadariylen klomen yada benzeri haplar yumurtlama zamanini degistiyormus dogrumu bu ???banada verildi gelecek ay baslicam,eger oyleyse baslamasamiki ya..

canım ben klomen kullandım adetim gecikti ama hamilelik belirsiz şu anda. ama tedirgin olma zaten takipte doktoru sık sık görceksin. o sana söyleyecek durumunu. inşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.

Eki Görüntüle 403577 Eki Görüntüle 403578

kızlar daha çok erken cinsiyeti felan belli değil ama çok beğendik babaannesi aldı bebişimin nasıl kızlar

annemde böyle bir kız için takım var, ablamla anlaştık ilk kızı kim yaparsa o alacak :) çok tatlı canım Allah gönlünün muradını versin inşallah

aslında bunu ben de düşündüm, sonra dr u aradım, çıkmadıysa yoktur ilaçları bırak adet gör, dedi. yani pazar gecesi son ilaçlarımı içtim. henüz olmadım adet. bekliyorum bakalım. yarın sabah olmazsam yaptırırım tekrar kan testi. bu sabah gidemedim eşim kahvaltı istedi kıramadım ben de. idrar testine tövbeliyim. bi hamile olayım 5 tane alcam hepsini yapıp gönlümce çift çizgilere bakcam ahtım var :)

amin cnm Allahım hepimizin muradını versin keşke yaptırsaydın merak ettim ben

:118: Günaydın kızlar nasılsınız ? Ben hala beklemeklerdeyim kasık ağrısı akıntı yorgunluk adetın geciktiğtiği ikinci gün kist vardı hamie de olamam düşüncesi muhallaklardayımmm sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…