Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

daha once reglinde hic aksama olmuyordu dimi senin...hadi hayirlisi g ee l s i nnn.... pa zar tesi... gelsin beeebis :))

yok canım olmuyordu ik bu aman hayırlısı ben şimdi kardeşimin hamileliğine yogunlaştım örgülere agırlık verdim
buarada sen kaç yaşındasın ?
özel olmazsa adın ne tanışalım nasılsa buralardayız ve inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz

1 mayis ta 30 olucam canim yurtdisinda yasiyorum ismim emine ikinci bebege calisiyoruz 2 ay dogum kontrol kullandim tedavi amacli onu hesaplamazsak 9 aydir calisiyoruz ,,ilk kizima 24 yasimda kaldim esim korunuyordu ozaman, sadece bir kazayla sap diye geldi,,buseferkide sirf ben istiyorum diye inaaatta inaaat anliyacagin,

olsun tabi birdaha tek cocuk az benc
bende 26 yaşındayım adımda nuram 19 yaşında evlendim 2 sene sonra oldu kızım normal korunmuştuk istedigimiz ayda hamile kalmıştım hiç beklemedim
şimdide aslında eşim erken diyordu ama ben ısrar ısrar üstüne olunca korunmayı bıraktık ertesi ay hamile kaldım malesef kaybettim
bakalım şimdi nolcak eşim hala tedirgin hamileysem bişi olursa olacaga çagre yok ama kısmetimizde ne varsa yaşıcaz
inşallah herkez dahil içinde bizde hayırlı haberler alırız

arkadaşlar bende çıkıyorum kızımın karnını doyurcam
herkeze iyi akşamlar yarın en güzel haberlerle görüşmek dileğiyle

Kızlar bugün doktora gittiiim ultrasonda bebişimi gördüm 8haftalık olmuş :) 4 aylık evliyim Doktor hiç bi sorun olmadığını söyledi çok şükür hiç bir tehlikem yokmuş, sadece folik asit verdi.

ins canim..bu arda ben bugun netten dusuyorum durmadan bozukluk var galiba

iyi akşamlar hatunlar
kırmızılar teşrif etti
mayısa kaldım
kısmet dedik hayırlısı dedik demek böyle olcakmış olsun üzülmedim
mayıs ayında hayırlı haber alırım inşallah
batımada daha çokkk var 22 mayıs

merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım... ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım.. ve adet dönemim 25 nisandı. adet oldum ama kahverengi geliyor 2 gündür 1. gün birz kan geld sonra koyu kahverengi gibi devam etti. şimdi ise çok açık pembemsi bir akıntı gelmiş.. acaba neden.test yaptım negatif çıktı.:-(

inş mayıs hamişi olursun tatlımm

hoş geldin cnm. adetin normal mi oldu peki tatlım?

kızlarr mide bulantılarım çoğaldı çok kötüyüm eşime zor hazırladım yemek ne yapıcam ben yaaaa

tatlım kan testi yaptırmanı tavsiye ederim

çağırıyolar bende gidiyorum kırılmasınlar diye tatlım annemle yengemler burdaydı onlarda şimdi gittiler bi bakim dedim ne var ne yok diye
canım şimdi herkes bebeişe bişeyler örmeey başlamıştır..ay ne heyecan vericii
bahardan tatlım agaclar çiçekler acarken insanların enerjisini alır der annanem
ayy pekmez yerine her gün sabah 21 tane siyah kuru üzüm yesene kansızlıga birebir hem kiloda yapmaz
canım o üzümlerin çekirdeqi çiqnenmedikten sonra faydası yokmuş...bende ezerek yemeqi hiç sevmiyorum
hayırlısı olsun tatlım... sen 25 gündemi reql oluyorsun cnm...
canım bekle bakalım bikaç gün daha...kesilirse üstüne görmüş olabilirsin yada doktorunu ara daha net bir bilgi alırsın cnm...
kızlarr mide bulantılarım çoğaldı çok kötüyüm eşime zor hazırladım yemek ne yapıcam ben yaaaa

Allah yardımcın olsun canım...annen yada k.validen yakınsa eşin orda yesin yemeklerini.1-2 haftaya kadar kokusuna bile dayanamıcaksın...

mayislilar cogaliyo bakalim hayirlisi

ya arkadaslar bugun kafama cok takildi bu konuya benim...ovulasyon testinden iyi anliyan varmi aranizda ERGINSENACIM?? POSITIFIN ILK GUNU 36 ila48 saat arasinda yumurta calicak haberin olsun mu demek 10 saat sonra catlicak mi demek ayyy heryerde farkli farkli seyler yaziyo,catladiktan sonra positiflik durum kayipmi oluyo nasil anlamadim ben

16 nisan bat imdi 28 gun siklusum var duzenli 11 ci 12 13 14 ve 15 gun ovulasyon gunlerim ki ben agrilardanda hissediyorum bunu simdi dun 11 ci gunumde ve positif cikti bugun 12 ci gunumdu ve daha koyu cift cizgi cikti hesaplayicilardada 25 nisan ile yumurtlama tahminin olan gun30 nisan diyor..dun 26 nisan positif bugun 27 nisan positif simdi bu durum 30 da hazir ol ordayimmi demek off kafam karisti yaww

canım ben hiç kullanmadım malesef hiçbir bilgim yok..netten araştırsana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…