Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar bneim bugün 5+2 oldu ama ben hala bişey hissetmiyorum midem bulanmıyo göğüslerim acımıyo.sadece uykum var oda zaten normaldede vardı birazda belim ağrıyo.acaba daha erken olduğu için mi ? normal mi sizce

ayy ne yapiyim tam calisma gunlerinde hep bi aksilik oluyo son iki aydir kikikiiiiikiki bende son dk golu atayim bari dedim:)))

ben normal oldugunu dusunuyorum,benimde mesla kizim da hic belirtim olmadi ,sadece goguslerim agridi 6 haftalik olunca okadar ,baskada hic bircey hissetmedim ,herkezde ayni olmuyo bazilarinda hic bir belirti cikmiyo canim

Arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin,sağlıklı nurtopu gibi bebekleriniz olsun inşallah

benim size bir sorum olucak ilk defa bu ay yumurtlama günümde bir kerelik deneme yaptıkayın 21inde... tahmini adet tarihin mayısın 9u ile 12si arası olur diye düşünüyorum.şimdi ben test yapmak icin adet günümümü bekliyim yoksa daha önceden de belli olurmu.pek ihtimal vermiyorum ama yinede bir heyecan bastı beni bu hafta sizler deneyimlisinizdir diye bir danısayım dedim . şimdiden saolun kızlar

Latacım nasılsın annıs bende akıntılar hala devam edıyor 4 cu gunum yogun akıntı fakat fazla agrı yok
Bebısının ıyı olmasına sevındım canım Allah sağlıklı kucagına almayı nasıp etsın

canım ben bu ay ovulasyon tesi aldım,pozitif olduğunda beraber olduk eşimle o da ayın 4 ü falandı.ovulasyonun yanında erken gebelik testide aldım,birliktelikten 8 gün sonra pozitif çıkıyo yazıyodu 15 inde yaptım negatif çıktı.reglıma 1 gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı.kan tahlilinide tam regl günü yaptırdım oda pozitif çıktı.bence sen biraz daha bekle.adetine 4-5 gün kala kanda çıkar ama normal eczaneden aldığımız testte adetinin en az 4-5 gün gecikmesi lazım anca öyle çıkıyor.hadi hayırlısı bakalım inşallah iyi haberini alırız

amın tsk ederım dua edın teyzelerı akıntın olması gerceken ıyıye geldıgını bır kac ark danda duydum sende sabret ıns ıyı sonuclar alacaksın......

çok teşekkür ederim esra9923 o zaman ben bekliyim bakalım adetim gecikecekmi..inşallah güzel haberler veririm sizlere
Sanada bebeğini saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah cnm

canım sen zaten birinci aqızdan duymuşsun sorun olmadıqını içinide ferah tut olurmu canım merak etme herşey yolunda
kızlar ben kaynanam çağırdı oraya gidiyorum. tek bişey yiyemiyorum hem bişeyler yerim görüşürüz
ohhh hergün gez bakalım
canım sendemi epidural düşünüyorsun..normalmi sezaryenmi ?
ben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
canım doqum günün kutlu olsun nice murlu yıllaraa

canım herkes bunları yaşıcak diye bişey yokki..keşke hiç mide bulantın olmasa....bazı kişiler 9 ay boyunca herhangi bir farklılık görmezler...çok özeniyorum öyle bayanlara...ama şuda var normalde asıl bulantılar 7. ve 8. haftadan sonra başlar... senin biraz daha zamanın var canım

hayırlısı canım bende mayısa kalcam gibi durum ne oldugu belli olmadıgı için

hoşgeldin gözünaydın annecigin ve kızkardeşin gelmiş ohh ne güzel hasret giderin
bebişde iyiymiş maşallah 9.hafta olmussun darısı bizlere artık

hoşgeldinnn canım kalp atışlarını duymamıssın ama beb,şin büyümüş ben kızımda 9.haftada duymustum kalp atışlarını sende telaş yapma hamileliğinin tadını çıkar

ben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
mutlu seneler arkadaşım aynı yaşmısız

bahardanmıdır nedir sürekli uykum geliyor kızlar...önce temizlik yaptım sonrada yemek...yinede açılmadım...
eşim keçiboynuzu pekmezi almış kansızlıqım için şimdi bir sürü kilo yapıcak :18: kan olmayınca bebek olurmu diyor bana :26:

Son düzenleme:

çağırıyolar bende gidiyorum kırılmasınlar diye tatlım annemle yengemler burdaydı onlarda şimdi gittiler bi bakim dedim ne var ne yok diye

kan olmayın oluyo tatlım bebek bak bende de yok ama bebişim karnımda

bahardan tatlım agaclar çiçekler acarken insanların enerjisini alır der annanem
ayy pekmez yerine her gün sabah 21 tane siyah kuru üzüm yesene kansızlıga birebir hem kiloda yapmaz

merahaba kizlar ben geldiiimmm .dogum gunun kutlu olsun YASAMIM...benimde 1 mayis dogum gunum ins bebislerimiz paketlenip hediye olarak gelir bize..NURANCIM BI GELISME OLDUMU canim test yaptinmi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…