- Konu Sahibi pembemasal
- #6.581
kızlar bneim bugün 5+2 oldu ama ben hala bişey hissetmiyorum
midem bulanmıyo göğüslerim acımıyo.sadece uykum var oda zaten normaldede vardı birazda belim ağrıyo.acaba daha erken olduğu için mi ? normal mi sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komiksin delii:)) fırsatı degerlendırdın allah senın canını :))))ama şekerlik eger o bebişin bu dunyaya merhaba diyesi varsa zeten gelecek sıkıntı yapıp dert edınme kendıne annelerımız hep yumurtamı takıp etmısler bosver canım hem bırak piss cadıları gelmesınler sorarız bız onlara hem 23 nısana da yollamayız dimiiiiii:))))
kızlar bneim bugün 5+2 oldu ama ben hala bişey hissetmiyorummidem bulanmıyo göğüslerim acımıyo.sadece uykum var oda zaten normaldede vardı birazda belim ağrıyo.acaba daha erken olduğu için mi ? normal mi sizce
ben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
ben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
Arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin,sağlıklı nurtopu gibi bebekleriniz olsun inşallah
benim size bir sorum olucak ilk defa bu ay yumurtlama günümde bir kerelik deneme yaptıkayın 21inde... tahmini adet tarihin mayısın 9u ile 12si arası olur diye düşünüyorum.şimdi ben test yapmak icin adet günümümü bekliyim yoksa daha önceden de belli olurmu.pek ihtimal vermiyorum ama yinede bir heyecan bastı beni bu haftasizler deneyimlisinizdir diye bir danısayım dedim . şimdiden saolun kızlar
Latacım nasılsın annıs bende akıntılar hala devam edıyor 4 cu gunum yogun akıntı fakat fazla agrı yok
Bebısının ıyı olmasına sevındım canım Allah sağlıklı kucagına almayı nasıp etsın![]()
canım sen zaten birinci aqızdan duymuşsun sorun olmadıqını içinide ferah tut olurmu canım merak etme herşey yolundatatlım yazamdım eve gec geldık cokda yorgundum hemen uyuya kalmısım kanepe ustunde zaten mıgdem cok kotu ayakta kalcak halım yoktu dr serum falan takmadı ılac da vermedı gıdıp 3 ay cekecekısnız dedı artıııı kalp atıslarını duyamadık bır ıkı gun daha varmıs dedı daha 6+5 haftalıkmıs alltan bakalım duyulur dedı bende kabul etmedım acıkcası kızalar benım mercımek bıraz buyumus 24mm olmus:))buna cok sevındım allah bılıyor ona sıgınarak konusyorum bence kalp atısları baslasmıstır aksı halı olsa yolunda gıtmeyen bırseyler olur degılmı mesela buyume gıbı yada kesede farklı durusu bılmıyorum ben oyle hıssetmek ve dusunmek ıstıyorum aksı halı olsa cıakrdı degılmı bır problem tecrubelı hatunlar yapın hele yorumlarınız:)) he burada ızmırede gıdyorum dr hıc bır sıkıntı yartmaz dedı cıkabılırsın dedı:)benden durumlar boylee ısteee.........
ohhh hergün gez bakalımkızlar ben kaynanam çağırdı oraya gidiyorum. tek bişey yiyemiyorum hem bişeyler yerim görüşürüz
canım sendemi epidural düşünüyorsun..normalmi sezaryenmi ?bende sevmıyorum tatlım gıttıgım dr bınbası adamcagızda sag olsun bayanın halınden anlayan bırı allah razı olsun teklıfde etmedı ama bakabılırz dedı ama dedgın gıbı skıntı olursada mecburuz ıste bebısımız ıcın bu arad sen epıdurel yontemıyle dogum yapmıstın ya tulın hanımdan senden cesaret ederek ıns temmuz da tulın hanımla bu yola devm edecgım ıns senın gıbıde rahat olursa dogumum ozman hersey yolunda olur ıste en basta fasulyemın saglıgı rabbım bu mubarek gunde hepımızn yanında olsun dualrımız kabul olur ıns herkezın gonlundekını verır rabbım..
canım doqum günün kutlu olsun nice murlu yıllaraaben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
kızlar bneim bugün 5+2 oldu ama ben hala bişey hissetmiyorummidem bulanmıyo göğüslerim acımıyo.sadece uykum var oda zaten normaldede vardı birazda belim ağrıyo.acaba daha erken olduğu için mi ? normal mi sizce
hayırlısı canım bende mayısa kalcam gibi durum ne oldugu belli olmadıgı içinnettede buna benzer bişeyler okudum.... reqlim geçerse o zaman tekrar kan testi yaptırırm..ama benim ümidim yok..kendimi mayıs ayına adapte etmiş durumdayım...hayırlısı bakalım canım Rabbim ne gösterecek..
bu arada hayırlı gezmeler canım![]()
hoşgeldin gözünaydın annecigin ve kızkardeşin gelmiş ohh ne güzel hasret giderinkızlarrrr cok ozledım valla sızlerı ama gıremıyorum pek gırıp bakıp cıkıyorum.annemle kardesım geldı memlketten onlarla ılgılenıyorum.nasılsınız ıns herkes ıyıdır.opuyorum hepınızı.benı soracak olursaız cok ıyım cok sukur bugun dr a gıttım.cok sukur allahıma kalp atıslarınıda duyduk.nolur sızlerde guzel haberler verın artık.kendı ıyı haberlerım ıcımı burkuyo yemın ederım.sevınemıyorum.aklım hep sızde bır kaç gune mısafırlerım donecek ozaman ayrıntılı bakacam bakalım herkes nasıl.cooook optum dualarım sızınle
hoşgeldinnn canım kalp atışlarını duymamıssın ama beb,şin büyümüş ben kızımda 9.haftada duymustum kalp atışlarını sende telaş yapma hamileliğinin tadını çıkartatlım yazamdım eve gec geldık cokda yorgundum hemen uyuya kalmısım kanepe ustunde zaten mıgdem cok kotu ayakta kalcak halım yoktu dr serum falan takmadı ılac da vermedı gıdıp 3 ay cekecekısnız dedı artıııı kalp atıslarını duyamadık bır ıkı gun daha varmıs dedı daha 6+5 haftalıkmıs alltan bakalım duyulur dedı bende kabul etmedım acıkcası kızalar benım mercımek bıraz buyumus 24mm olmus:))buna cok sevındım allah bılıyor ona sıgınarak konusyorum bence kalp atısları baslasmıstır aksı halı olsa yolunda gıtmeyen bırseyler olur degılmı mesela buyume gıbı yada kesede farklı durusu bılmıyorum ben oyle hıssetmek ve dusunmek ıstıyorum aksı halı olsa cıakrdı degılmı bır problem tecrubelı hatunlar yapın hele yorumlarınız:)) he burada ızmırede gıdyorum dr hıc bır sıkıntı yartmaz dedı cıkabılırsın dedı:)benden durumlar boylee ısteee.........
mutlu seneler arkadaşım aynı yaşmısızben geldimmm arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz yavvv biliyormusunuz bugun benim dogumm gunum:))26bitti 27den gun aliyorummm
canım sen zaten birinci aqızdan duymuşsun sorun olmadıqını içinide ferah tut olurmu canım merak etme herşey yolunda
ohhh hergün gez bakalım
canım sendemi epidural düşünüyorsun..normalmi sezaryenmi ?
canım doqum günün kutlu olsun nice murlu yıllaraa
canım herkes bunları yaşıcak diye bişey yokki..keşke hiç mide bulantın olmasa....bazı kişiler 9 ay boyunca herhangi bir farklılık görmezler...çok özeniyorum öyle bayanlara...ama şuda var normalde asıl bulantılar 7. ve 8. haftadan sonra başlar... senin biraz daha zamanın var canım![]()
bahardanmıdır nedir sürekli uykum geliyor kızlar...önce temizlik yaptım sonrada yemek...yinede açılmadım...
eşim keçiboynuzu pekmezi almış kansızlıqım için şimdi bir sürü kilo yapıcak :18: kan olmayınca bebek olurmu diyor bana :26:
bahardanmıdır nedir sürekli uykum geliyor kızlar...önce temizlik yaptım sonrada yemek...yinede açılmadım...
eşim keçiboynuzu pekmezi almış kansızlıqım için şimdi bir sürü kilo yapıcak :18: kan olmayınca bebek olurmu diyor bana :26:
merahaba kizlar ben geldiiimmm .dogum gunun kutlu olsun YASAMIM...benimde 1 mayis dogum gunum ins bebislerimiz paketlenip hediye olarak gelir bize..NURANCIM BI GELISME OLDUMU canim test yaptinmi ???[/Q
hoşgeldin
ayy ne güzel dogum günü hediyesi olur inşallah gelir bebiş
bende gelişme yok canım yaa test yapmadım p.tesine kadar beklicem gelmezse hala kırmızı dokrota gidicem artık napim![]()
merahaba kizlar ben geldiiimmm .dogum gunun kutlu olsun YASAMIM...benimde 1 mayis dogum gunum ins bebislerimiz paketlenip hediye olarak gelir bize..NURANCIM BI GELISME OLDUMU canim test yaptinmi ???[/Q
hoşgeldin
ayy ne güzel dogum günü hediyesi olur inşallah gelir bebiş
bende gelişme yok canım yaa test yapmadım p.tesine kadar beklicem gelmezse hala kırmızı dokrota gidicem artık napim![]()
gelismeleri yazarsin bize artik umarim diledigin gibi olur hersey :)benimde dun ovulasyon testim cift cizgi cikti bugunse cizgiler daha koyu oldu ,dun kocis apar topar tr ye uctu is geregi ,valla moralim bozuldu acikcasi tam yogun calismamiz gereken gunler hep aksilik cikiyo,ama ben yinede dun o ucaga binmeden bir kez yakalayip degerlendirdim kikikikiiiiiii bu yuzdenmidir bilemem ama bu aydan da pek umitli degilim,bat 14 mayis hayirlisi