• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım ben hiç kullanmadım malesef hiçbir bilgim yok..netten araştırsana canım..

dedigim gibi iki sayfa buldum herikisindede farkli seyler yaziyo elimdeki iki ayri markadan olan testleri okuyorum biri 36 ile 48 arasinda herhangi bir gun iliskiye gir diyor sadece, birindede positifi gordugunuzde 10 saat sonra yumurtaniz catlicak yaziyo .neyse bilgisi olanlar yazar ins..saol canim

dogumm gunun ktlu olsun canımmm nıca saglıklı mutlu yıllara..............

doğum günün kutlu olsun tatlım . tüm dileklerin kabul olsun

canım doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara bebeişlerinle inşallah.

canım doqum günün kutlu olsun nice murlu yıllaraa :71:

mutlu seneler arkadaşım aynı yaşmısız:3:

merahaba kizlar ben geldiiimmm .dogum gunun kutlu olsun YASAMIM...benimde 1 mayis dogum gunum ins bebislerimiz paketlenip hediye olarak gelir bize..NURANCIM BI GELISME OLDUMU canim test yaptinmi ???

arkadaslar hepinize cok ama cok tesekkur ederim.birde bebisimiz olsaa hersey super olacak vallaa

senacım 20 günde bir oluyorum yani reglim 6 gün sürüyor bitince saymaya başlıyorum tam 20.gün regl oluyorm buay gecikti olsun
hee bide arkadaş yazmıs kahverengi ve az oldum diye aynı şey bendede var buraya yazdıgımdan beri 1-2 damla kahverengi akıntı gibi gelmiş normalde sancılı regl olurum sancım yok gercekten buay pöff oldum
ama umudum mayısa hatta eşime dedim boş durmak yok çok çalışıcaz diye gülüyor:34:

canım şimdi herkes bebeişe bişeyler örmeey başlamıştır..ay ne heyecan vericii :40:

canım o üzümlerin çekirdeqi çiqnenmedikten sonra faydası yokmuş...bende ezerek yemeqi hiç sevmiyorum :50:

hayırlısı olsun tatlım... sen 25 gündemi reql oluyorsun cnm...

canım bekle bakalım bikaç gün daha...kesilirse üstüne görmüş olabilirsin yada doktorunu ara daha net bir bilgi alırsın cnm...

Allah yardımcın olsun canım...annen yada k.validen yakınsa eşin orda yesin yemeklerini.1-2 haftaya kadar kokusuna bile dayanamıcaksın...

saol cnm yakınlar ama malesef eşim gitmez tatlım. benim elimde bi battaniye var onu örüyorum annem rahatsız olduğu için elişi yapamıyo kaynanamda artık gözlerim görmüyo diyo tatlım. birtek yengem var yapcak oda başlar yakında elinde elişi var o bitince başlar .

günaydın daha kimseler gelmemiş
haftasonu hep böye oluyor neysem
ben iyiden iyiye agrılı regl yaşıyorum başım çok agrıyor gözlerimi açamıyorum
bugun güzel haberler alırız inşallah
ben kahvaltı hazırlayayım görüşürzz

selam kızlar,umarım herkes iyidir.ben iyi olmaya çalışıyorum.şu kürtaj işide hayırlısı ile bitsede genetik testler falan yapılacak.sanırım kanda pıhtılaşma var ve bebek beslenemiyor.eğer tedavisini olmaz isem hamile kalsamda aynı sonuç olur.o yüzden testlerimi yaptırmayı istiyorum bir an önce...neyse ben çıkıyorum malum öğlene kadar çalışıyorum.herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...sizi seviyom lemmm :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. beta değeri 2,39. batım yarın. nedir şimdi buuu? değer çok düşük :(

Kırmızı kartı gördüm yine =/ hemde 2 gün önce geldi hep gecikirdi..
Adetin 3.günü muayene için aldım randevumu bakalım ne çıkıcak ...

günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. beta değeri 2,39. batım yarın. nedir şimdi buuu? değer çok düşük :(

deegre göre malesef gebelık yok canım benımde batım yarın benımde hep 2-3 gün erken gelırdı abaklım hala yok bısey bende merakla beklıyorum:53:

16 nisan bat imdi 28 gun siklusum var duzenli 11 ci 12 13 14 ve 15 gun ovulasyon gunlerim ki ben agrilardanda hissediyorum bunu simdi dun 11 ci gunumde ve positif cikti bugun 12 ci gunumdu ve daha koyu cift cizgi cikti hesaplayicilardada 25 nisan ile yumurtlama tahminin olan gun30 nisan diyor..dun 26 nisan positif bugun 27 nisan positif simdi bu durum 30 da hazir ol ordayimmi demek off kafam karisti yaww

pozıtıfı gördüğün günler ılıskıye gırın mutlaka mesela catlatma ıgnesı yapılınca 24-36 saat arası catlıyor yumurta sen dedıgım gıbı gördünmü pozıtıfı o geec mutlaka gırın baktın yarında öyle yıne gırın denmekten zarar gelmez:)

günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. Beta değeri 2,39. Batım yarın. Nedir şimdi buuu? Değer çok düşük :(

senı umutlandırmak ıstemem ama bana sankı degerın yukselmıs gıbı geldı yanı gec dollenme oldu ıse henuz bellı olmamıs olabılır.cunku genelde 0 yada 1 cıkıyor senın 2 bucuk cıkmıs 2 gun sonra ben olsam gene yaptırırdım canım eger yukselmemıs bole kalmıssa yoktur

pozıtıfı gördüğün günler ılıskıye gırın mutlaka mesela catlatma ıgnesı yapılınca 24-36 saat arası catlıyor yumurta sen dedıgım gıbı gördünmü pozıtıfı o geec mutlaka gırın baktın yarında öyle yıne gırın denmekten zarar gelmez:)

valla canim bugun 3 gun oldu yumurtaliklarim hala agriyor bu yuzden simdi yine test yaptim yine positif cikti ...bazi aylar sadece 1 gun positif cikiyo bazi aylarda 3 gun 4gun hatta 5 gun de basima geldi ,,bende boyle oluyor ben buna bir anlam veremeyip acaba hangi gun gerceklesiyor bu yumurta diye merak ediyorum,,,,ve acaba yumurta catladiktan sonra positif durum ozaman mi kayboluyo 1 gun sonrami vallaaaaa cooook karisik bisey yaaa..

senacım 20 günde bir oluyorum yani reglim 6 gün sürüyor bitince saymaya başlıyorum tam 20.gün regl oluyorm buay gecikti olsun
hee bide arkadaş yazmıs kahverengi ve az oldum diye aynı şey bendede var buraya yazdıgımdan beri 1-2 damla kahverengi akıntı gibi gelmiş normalde sancılı regl olurum sancım yok gercekten buay pöff oldum
ama umudum mayısa hatta eşime dedim boş durmak yok çok çalışıcaz diye gülüyor:34:
canım reqlin leke leke geliyorsa üstüne görmüş olabilirsin..bekle bakalım biraz daha...:34:

canım bu deqer yüksek bir deqer...batında yarın.. deqer ikiye katlanıp 5 in üzerine çıkabilir...dalinin dediqi gibi normalde bt deqeri 0 yada 1 çıkar...senin baya yüksek çıkmış..ben ümitliyim açıkçası...

kızlar bu sabah kızımın kursunda annelere kahvaltı proqramı hazırlamışlar..oraya gittim..muhteşemdi...kapalı kapalı talebelerimiz hepsinin yüzünden nur damlıyor....o nurlu abdesti ellerden hazırlanmış harika bir masayla karşılatık..200-250 kişiydik....masalar mükemmel hazırlanmış herşey en ince noktasına kadar düşünülmüş...servis yapan kardeşlerimiz aynı renk kıyafet ve tülbent takmışlar...sürekli ellerinde servis tabalarıyla börekler poçalar simitler ikram ettiler..zaten masada kuş sütümüz eksikti...gözlerim yaşardı..iyiki kızımı böylesi güzel bir eyrde okutuyorum....belkide hayatımda verdiqim en doqru karar kızımı kursta okutmak olduqunu düşündüm...
kahvaltımız bittikten sonra misafir salonun ageçtik..talebeler birbirinden güzel ilahiler okudular..en sonundada annem ilahisini okular....benim musluklar hiç dinmedi :5: arkasından Yasin-i Şerif Mülk Suresi ve Nebe sureleri okunup dualarla tekbirlerle bitirdik...ve çok güzel bir süpriz yaptılar bize...bugün gelen misafirlerin ölmüşleri için Kuran-ı KERİM hatmi indirilmiş..onları hediyeb ettik hep beraber...çok duygulandım çok beqendim proqramı..Allah hepsinden razı olsun..amin....sonrada çocukların ara karneleri verildi ellerimize..ve kurs dersleriyle ilgili birebir ilgilenip bilgi verdi hocalarımız...büyük bir mutlulukla oradan ayrıldım..bugün benim için çok güzel geçti kızlar...birde bir ablamın kızı olmultu 6 aylık olmuş..ayy şu mevlid takımalrından gelinlik giydirmişler..pamuk prenses gibiydi...yalnız biraz rahatsızlıqı varmış..ciddi bişeymiş.kanında bişey eksik çıkıyormuş...miniqimizin dulaya ihtiyacı var teyzeleri...dualrınız arasına tuqsem senamızıda katarsanız çok sevinir meleqimiz....
Allah hepimizden razı olsun kızlar..bugün pek bir mutluyum :16::16::16

Anca bitti geçmişinizi okumak:)))Bende yogunum kayınvalıdem mısafırım yogunum gıremıyorum cok nefıs kahfe falı bakıyor sohpet ler fallar super gıdıyor cok kafa dengıyız bırde sıgara ıcsem tam arkadas olacaz ben ıcmıyorum o dudagından ındırmıyor o konuda anlasamıyoruz:)))sımdı falıma bakacak bana az musade sızı cok özledım haa bu arada ergınsena nolecek halımız 30 bat:(((umudum yok gıbı bılmıyorum:((((

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

Back