• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

manolyax,egzantrikressam,canom ve esra9923,zuzu...kıslar sizler nasılsınız.benim için güzel dileklerinize teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar... eşim çok destek oluyor saqolsun...bebek ümidiyle gitmediqim için hayal kırıklıqı yaşamadım...dün test yaptıqımda yeteri kadar üzüldüqüm bugüne bişey kalmadı :8: inşallah reql olup drye gittiqimde kistim gitmiş olur birdahaki ay saqlıklı birşekilde çalışmalara devam ederiz...
oqlumla arkadaşı geldiler şimdi yemek yiyorlar..benim temizlik yapmam lazımdııııı :84::84::84:
bu ay bütün yaz temizliqimi yapıp bitireyim...camlar perdeler koltuklar kalksın ortadan..birde bizim yatak odasıyla çocuk odası deqişecek..onlarıda bua ya halledelim olur ya diqer aylarda bebiş olursa hiçbirşey yapamam...herşeyde bir hayır varmış kızlar bu ayda yarım kalan işlerimi bitireyim rahat olayım :34:

yinede yorma kendini.boşver.yavaş yavaş yap işlerini canım.

kızlar benim baş dönmem kasık aqrılarım ve gögüs hassasiyetim aşırı şekilde devam ediyor... tahlillerdede bişey çıkmadı neyin nesidir bunlar deli olucam yaa...

kızlar benim baş dönmem kasık aqrılarım ve gögüs hassasiyetim aşırı şekilde devam ediyor... tahlillerdede bişey çıkmadı neyin nesidir bunlar deli olucam yaa...

tatlım baş dönmesi tansiyon kaynaklı olabilirmi acaba?göğüs ağrın ve kasık ağrın içinse aklıma bişey gelmiyo ya.allah allah ya nedir bu çektiğin sancılar.

yinede yorma kendini.boşver.yavaş yavaş yap işlerini canım.

bende öyle düşünüyorum canım..birazdan dip köşe evi temizlicem...yarında camları silip perdeleri yıkıcam...pazarteside koltukları yıkarım inşallah...odalarda deqişince başka işim kalmıyor...zaten hazirandada tatile çıkıyoruz...:21:

tatlım baş dönmesi tansiyon kaynaklı olabilirmi acaba?göğüs ağrın ve kasık ağrın içinse aklıma bişey gelmiyo ya.allah allah ya nedir bu çektiğin sancılar.

tatlım ben düşük tansiyonluyum her zaman 9-6 dır...şuandada 9-6...ben şekerden şüphelenmiştim ama tahlillerde normal çıktı...gögüslerimi bilemicemde kasıklarım ya kistten dolayı bu kadar aqrıyor yada soqan kürü yan tesir yaptı..onun içinde reqlimin 3. gününü beklemek zorundayım...

bende öyle düşünüyorum canım..birazdan dip köşe evi temizlicem...yarında camları silip perdeleri yıkıcam...pazarteside koltukları yıkarım inşallah...odalarda deqişince başka işim kalmıyor...zaten hazirandada tatile çıkıyoruz...:21:

ohh tatilllll ne güzel bende uzun bi tatile gitmek istiyorummmm

hayaletcim caspercim nasılsın tatlım.. senin düşük yaptığını yarım yamalak okudum canım. neler oldu çok gecmiş olsun tatlım...

hayaletcim caspercim nasılsın tatlım.. senin düşük yaptığını yarım yamalak okudum canım. neler oldu çok gecmiş olsun tatlım...

selam canım.daha düşük yapamadım.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.yoksa haftaya kürtajla alıcaklar.bebek gelişememiş.kesenin içinde görülmedi kaç haftadır.

selam canım.daha düşük yapamadım.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.yoksa haftaya kürtajla alıcaklar.bebek gelişememiş.kesenin içinde görülmedi kaç haftadır.

canım benim çok geçmiş olsun.. Allah olcak olan diğer bebeklerine uzun ömür versin tatlım.. üzülme sakın hayırlısı olsun.. bende iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcem bende bayağı korkuyorum ya kalbi atmıyorsa diye sonra kendimi telkin ediyorum. saçmalama falan diye.. herşeyin hayırlısı canım benim...

ohh tatilllll ne güzel bende uzun bi tatile gitmek istiyorummmm
benim eşim tatil konusunda biraz uçuktur..yarım tr turu yapar geliriz...ama bu yıl kesin tavrımı koydum...2-3 il dışında biryere gitmek yok dedim :ssz::ssz:
kızlar ya 7 haftalık çıktı ekranda

sen ne yaparsan yap bebişimiz biran önce büyüyüp hemen annesinin kollarında olmak istiyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun.. Allah olcak olan diğer bebeklerine uzun ömür versin tatlım.. üzülme sakın hayırlısı olsun.. bende iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcem bende bayağı korkuyorum ya kalbi atmıyorsa diye sonra kendimi telkin ediyorum. saçmalama falan diye.. herşeyin hayırlısı canım benim...

tatlım Allah korusun.pozitif düşün pozitif olsun.benim en başta belliydi sorunlu olacağı.lekelenmelerim geçmedi.ağrılarım vardı.bide herşeyi erkenden öğrendim erkenden herşey bitti.inanıyorum kalp atışını duycaksın canım.Allah ım saklasın korusun bebişlerinizi .bende şu işler bitsinki testlerimi yatırıcam.

benim eşim tatil konusunda biraz uçuktur..yarım tr turu yapar geliriz...ama bu yıl kesin tavrımı koydum...2-3 il dışında biryere gitmek yok dedim :ssz::ssz:

sen ne yaparsan yap bebişimiz biran önce büyüyüp hemen annesinin kollarında olmak istiyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ohh gez valla ne güzel.benim eşimle izinlerimiz birbirini tutmuyo.o yüzden ben belki antalyaya abimlere giderim eğer hamile olmazsam.

gelsinler tatlım sağlıklı bi şekilde

Back