- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #6.421
yazdımda tatlım doktor 5 haftalık dedi orda 6 haftalık çıkıyo
tatlım eğer 5+1 ise gün 6.haftayı gösteriyo.5 hafta tam dolduysa yine 6.haftayı gösteriyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdımda tatlım doktor 5 haftalık dedi orda 6 haftalık çıkıyo
çok teşekkür ederim kızlar... eşim çok destek oluyor saqolsun...bebek ümidiyle gitmediqim için hayal kırıklıqı yaşamadım...dün test yaptıqımda yeteri kadar üzüldüqüm bugüne bişey kalmadıinşallah reql olup drye gittiqimde kistim gitmiş olur birdahaki ay saqlıklı birşekilde çalışmalara devam ederiz...
oqlumla arkadaşı geldiler şimdi yemek yiyorlar..benim temizlik yapmam lazımdııııı :84::84::84:
bu ay bütün yaz temizliqimi yapıp bitireyim...camlar perdeler koltuklar kalksın ortadan..birde bizim yatak odasıyla çocuk odası deqişecek..onlarıda bua ya halledelim olur ya diqer aylarda bebiş olursa hiçbirşey yapamam...herşeyde bir hayır varmış kızlar bu ayda yarım kalan işlerimi bitireyim rahat olayım![]()
kızlar benim baş dönmem kasık aqrılarım ve gögüs hassasiyetim aşırı şekilde devam ediyor... tahlillerdede bişey çıkmadı neyin nesidir bunlar deli olucam yaa...
yinede yorma kendini.boşver.yavaş yavaş yap işlerini canım.
tatlım baş dönmesi tansiyon kaynaklı olabilirmi acaba?göğüs ağrın ve kasık ağrın içinse aklıma bişey gelmiyo ya.allah allah ya nedir bu çektiğin sancılar.
bende öyle düşünüyorum canım..birazdan dip köşe evi temizlicem...yarında camları silip perdeleri yıkıcam...pazarteside koltukları yıkarım inşallah...odalarda deqişince başka işim kalmıyor...zaten hazirandada tatile çıkıyoruz...![]()
hayaletcim caspercim nasılsın tatlım.. senin düşük yaptığını yarım yamalak okudum canım. neler oldu çok gecmiş olsun tatlım...
kızlar ya 7 haftalık çıktı ekranda
alla alla .ozaman kaldır takvimini bence canım.insanın kafası karışıyo.bendede öyle olmuştu ben kaldırmıştım.
selam canım.daha düşük yapamadım.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.yoksa haftaya kürtajla alıcaklar.bebek gelişememiş.kesenin içinde görülmedi kaç haftadır.
evet kaldırim cnm nasıl kaldırılıyo
benim eşim tatil konusunda biraz uçuktur..yarım tr turu yapar geliriz...ama bu yıl kesin tavrımı koydum...2-3 il dışında biryere gitmek yok dedimohh tatilllll ne güzel bende uzun bi tatile gitmek istiyorummmm
kızlar ya 7 haftalık çıktı ekranda
canım benim çok geçmiş olsun.. Allah olcak olan diğer bebeklerine uzun ömür versin tatlım.. üzülme sakın hayırlısı olsun.. bende iki hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcem bende bayağı korkuyorum ya kalbi atmıyorsa diye sonra kendimi telkin ediyorum. saçmalama falan diye.. herşeyin hayırlısı canım benim...
benim eşim tatil konusunda biraz uçuktur..yarım tr turu yapar geliriz...ama bu yıl kesin tavrımı koydum...2-3 il dışında biryere gitmek yok dedim
sen ne yaparsan yap bebişimiz biran önce büyüyüp hemen annesinin kollarında olmak istiyor![]()
benim eşim tatil konusunda biraz uçuktur..yarım tr turu yapar geliriz...ama bu yıl kesin tavrımı koydum...2-3 il dışında biryere gitmek yok dedim
sen ne yaparsan yap bebişimiz biran önce büyüyüp hemen annesinin kollarında olmak istiyor![]()