- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.401
merhaba kızlarr...
bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
diqer herşey normal...
bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. günü drye gidicem...Rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...
bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri
gözün aydın tatlı çok sevindim..ne heyecanlısındır şimdi sen...Rabbim kucaqına alamayıda nasip etsin cnm
sımıdı cıkacagım tatlım benımde dogun tarıhımı dr 14 aralık dedı tabı tahmınen:)keseyı gordgumuzde oyle soylemıstı sımıdı pıt pıtları dınlemeye gdıecegız ıns duyazrız:)dua edın bana arkadaslar..
ah canımm çok sevindim.inşallah sağlık ve hayırla kucağına alırsın bebeğini.şu an kaç haftalık oldun canım.
5 haftalık dedi doktor tatlım. ilişkiye görede 3 haftalıkmış . Allahım sizlerede nasip etsin inş bitanem
amin canım benim.çok sevindim sizlerin adına.inşallah Allah ım her isteyene bebişlerini nasip etsin.AMİNNNNNN
bide ne iğnesi verdi canım merak ettim.
slm kızlarrr ben geldimm allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. Birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar
merhaba kızlarr...
Bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
Bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
Diqer herşey normal...
Bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. Günü drye gidicem...rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...
Bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri
canım benim çok sevindim allah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah.darısı başımıza :)
iğnenin adı fraxiparine tatlım kan sulandırıcı sanırım. bebek beslensin düşük olmasın diye veriyorum dedi doktor
benimde kürtajdan sonra testlerim yapılacak.bende kanda pıhtılaşma olma ihtimali var.eğer bebğin kalp atışlarını duysaydık bana da iğne vericekti dr.şimdi test sonuçlarına göre vericek iğne.
inş iğneye ihtiyaç kalmaz tatlım
slm kızlarrr ben geldimm Allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar
Ha
Canimm canli mi canli bi yay bebisi geliyor cek secindim darisi tum bekleyenlerin basina..
moral bozmak yok tatlım inş önümüzdeki ay sende hamile kalırsın tatlım
canım.Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.en azından içindeki şüphe giderildi.bakalım inşallah başka bir olumsuzluk yoktur da en kısa zamanda hamiş haberini alırız.
neyse canım bidahki aya inşallah.en azından neden olduğunu öğrendik.geçmiş olsun.
aaa yay mı oluyo ona bakmadım hiç amin cnm darısı sizlerin başına. bebeğim dayısıyla aynı ayda doğmuş olcak dayısı çok sevincek bu duruma
kızlar hamilelik takvimi yapcaktım ama uymuyo kihaftalar farklı çıkıyo
sen bebeğin tahmini doğum haftasına 14 aralık yaz canım.ona göre çıkar hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?