Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba kıslar.umarım herkes iyidir.ben bugün daha iyiym çok şükür.şu düşük olayıda bi gerçekleşseydi daha da rahatlıycam.

sabret tatlım allahım yardımcın olsun dualrımız senın le emın ol bende sımıdı dr gıdecegım heyecan tavan yaptı bendede:)bakalım ıns guzel haberlerle donerım....

slm kızlarrr ben geldimm Allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar

merhaba kızlarr...
bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
diqer herşey normal...
bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. günü drye gidicem...Rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...

bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri

sabret tatlım allahım yardımcın olsun dualrımız senın le emın ol bende sımıdı dr gıdecegım heyecan tavan yaptı bendede:)bakalım ıns guzel haberlerle donerım....

sağol canım benim.sen kendine dikkat et hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

latacım sen daha gitmedin mi tatlım

sımıdı cıkacagım tatlım benımde dogun tarıhımı dr 14 aralık dedı tabı tahmınen:)keseyı gordgumuzde oyle soylemıstı sımıdı pıt pıtları dınlemeye gdıecegız ıns duyazrız:)dua edın bana arkadaslar..

gözün aydın tatlı çok sevindim..ne heyecanlısındır şimdi sen...Rabbim kucaqına alamayıda nasip etsin cnm

moral bozmak yok tatlım inş önümüzdeki ay sende hamile kalırsın tatlım

ah canımm çok sevindim.inşallah sağlık ve hayırla kucağına alırsın bebeğini.şu an kaç haftalık oldun canım.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım..içini rahat tut tatlım

inş duyarsın tatlım ayy ne güzel aynı doğumlarımız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…