- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.381
seni telaşlandırmış gibi olmayım da kimyasal gebelik olmasınbelirtiler varmıydı,reglın geçmişmiydi ?
bat ne oluyor esraçim
11 mayısta olacağım canım
11 mayısta olacağım canım
adet donemine denk getirin sizde :))
merhaba kıslar.umarım herkes iyidir.ben bugün daha iyiym çok şükür.şu düşük olayıda bi gerçekleşseydi daha da rahatlıycam.
sabret tatlım allahım yardımcın olsun dualrımız senın le emın ol bende sımıdı dr gıdecegım heyecan tavan yaptı bendede:)bakalım ıns guzel haberlerle donerım....
latacım sen daha gitmedin mi tatlım
slm kızlarrr ben geldimm Allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar
merhaba kızlarr...
bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
diqer herşey normal...
bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. günü drye gidicem...Rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...
bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri
slm kızlarrr ben geldimm Allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar
sımıdı cıkacagım tatlım benımde dogun tarıhımı dr 14 aralık dedı tabı tahmınen:)keseyı gordgumuzde oyle soylemıstı sımıdı pıt pıtları dınlemeye gdıecegız ıns duyazrız:)dua edın bana arkadaslar..
sımıdı cıkacagım tatlım benımde dogun tarıhımı dr 14 aralık dedı tabı tahmınen:)keseyı gordgumuzde oyle soylemıstı sımıdı pıt pıtları dınlemeye gdıecegız ıns duyazrız:)dua edın bana arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?