Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

amin canım herseyin hayırlısı olur hepimiz içinde
düşügün arkası hemen hamile kalır derler sen ilk reglinden sonra jkorunmayı bırak Rabbim emen kısmet eder inşallah

inşallah canım.bakalım hayırlısı hepimiz için.doktor ilaç falan vermezse bende öyle yapıcam.

sağol canım.bende kanama olsam bile kürtaj olucam dimi nurancım.

yani benim kanamam olmustu doktora gittigimde bebek aynı haftada kalmıs gelişmemiş ya kendi düşer kanamayla ya kürtaj oursun dedi
sabaha kadar adet sancısı gibi sancı cektim sabah kalktım normal adet kanaması vardı baska parca bişey görmedim
doktora gittim tekrar baktı karnıma kese yok düşmüş ama parcalar duruyor dedi hemen kürtaj yapalım içini temizleyelim dedi
kürtaj odasına gittigimde camasırımda gördüm keseyi kanamayla düşmüş

sende şimdi kanama yokmu ?

yok ya hafif akıntıyla karışık kahvrengi kırmızı bişler var ama öyle kanama falan yok.doktora pz.tesi gidicem tekrar kontrol edicek ve ohafta içi kürtaj yapıcak.

yok ya hafif akıntıyla karışık kahvrengi kırmızı bişler var ama öyle kanama falan yok.doktora pz.tesi gidicem tekrar kontrol edicek ve ohafta içi kürtaj yapıcak.

tmm işte ilk öyle oluyor akıntı içinde kahverengi benim 1 hafta öyle oldu doktoru aradım yat dinlen demişti bende bilememiştim düşük yapacagımı meyersem bebek gelişmediginin sinyallerini veriyormus
kürtajdan korkma ben 10dakkalık genel aneztesi aldım uyandıgımda agrı sanıcı hiç birsey yoktu

yok bayılttıktan sonra sorun yok.eki kürtaja giderken aç karnına falanmı gitmek gerekiyo.bide kürtajdan sonra kanam oluyomu nurancım.

Allahın izniyle her şey yolundadır canım hayırlı haberleri duyarsın inşaallah...

sağol tatlım inşallah öyledir bu sefer bi aksilik olmaz.yalnız kendimdeki sabra şaşıp kalıyorum. normalde pozitifi duyduğumda doktor doktor gezerim diye düşünüyodum şimdi inatla yada belki korkumdan gidemiyorum doktora.3 mayısa bir hafta kaldı.bir hafta sonra inşallah netleşecek herşey.

yok bayılttıktan sonra sorun yok.eki kürtaja giderken aç karnına falanmı gitmek gerekiyo.bide kürtajdan sonra kanam oluyomu nurancım.

ewet kürtaja ac gittim doktor öyle demişti
kürtaj sonrası normal adet kanaması gibi kanaman oluyor cok degil yani ve benim 1 hafta sürdü normal adetimdeki gibi anlıcan

bende artık senin gibiyim canım.allah kısmet ederse bidaha hamile kalırsam bebeğin kalp atışını duyana kadar kimseye söylemiycem.ve doktora gitmek için acele etmiycem.bu hamilelğimde herşey erkenden oldu ve bitti.inşallah sen güzel haberlerle geliceksin canım.

doktora gitmeme gerek kalmadı hastalandım sonunda ama bayılıcam nerdeyse çok ağrım var işteyim bi yere kıpırdayamıyorum intikam alıyor sanki vucüdum benden 2 tane ağrı kesici içtim yok dinmedi ağrım çığlık atıcak durumdayım

doktora gitmeme gerek kalmadı hastalandım sonunda ama bayılıcam nerdeyse çok ağrım var işteyim bi yere kıpırdayamıyorum intikam alıyor sanki vucüdum benden 2 tane ağrı kesici içtim yok dinmedi ağrım çığlık atıcak durumdayım

Kızlar kac gündür akintim var sizce vajinal akinti olabilir mi
benim iki gün boyunca inanaılmaz akıntım olmuştu ama resmen çamaşırımı ıslatmıştı bende şaşırmıştım.ardından açık kırmızı lekelenme oldu.demekki gebeliktenmiş dedim.seninde farklıysa normalden,olabilir.bat ne zaman?

oyy ne zordurrr
Allah gelecek ay kısmet eder bebiş inşallah cnm

bu olsaydı büyük süpriz olacaktı borçlar var diye eşim erteliyor artık seneye kısmetse nefes bile aldırmıyor
kızmet canım yaa aslında borcatan harctan ertelemek ne kadar dogru bilmem cunku herbebek kendi rızkını bereketini getiriyor
ama eşin öyle istemiş Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

seni telaşlandırmış gibi olmayım da kimyasal gebelik olmasın belirtiler varmıydı,reglın geçmişmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…