- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.361
amin canım herseyin hayırlısı olur hepimiz içinde
düşügün arkası hemen hamile kalır derler sen ilk reglinden sonra jkorunmayı bırak Rabbim emen kısmet eder inşallah
sağol canım.bende kanama olsam bile kürtaj olucam dimi nurancım.
günaydın kızlar
bebişim bugün 5+1 oldu.zaman geçmek bilmiyor.inşallah herşey yolundadır.
herkesin hayırlı haberini bekliyorum
yani benim kanamam olmustu doktora gittigimde bebek aynı haftada kalmıs gelişmemiş ya kendi düşer kanamayla ya kürtaj oursun dedi
sabaha kadar adet sancısı gibi sancı cektim sabah kalktım normal adet kanaması vardı baska parca bişey görmedim
doktora gittim tekrar baktı karnıma kese yok düşmüş ama parcalar duruyor dedi hemen kürtaj yapalım içini temizleyelim dedi
kürtaj odasına gittigimde camasırımda gördüm keseyi kanamayla düşmüş
sende şimdi kanama yokmu ?
yok ya hafif akıntıyla karışık kahvrengi kırmızı bişler var ama öyle kanama falan yok.doktora pz.tesi gidicem tekrar kontrol edicek ve ohafta içi kürtaj yapıcak.
tmm işte ilk öyle oluyor akıntı içinde kahverengi benim 1 hafta öyle oldu doktoru aradım yat dinlen demişti bende bilememiştim düşük yapacagımı meyersem bebek gelişmediginin sinyallerini veriyormus
kürtajdan korkma ben 10dakkalık genel aneztesi aldım uyandıgımda agrı sanıcı hiç birsey yoktu
Allahın izniyle her şey yolundadır canım hayırlı haberleri duyarsın inşaallah...
yok bayılttıktan sonra sorun yok.eki kürtaja giderken aç karnına falanmı gitmek gerekiyo.bide kürtajdan sonra kanam oluyomu nurancım.
sağol tatlım inşallah öyledir bu sefer bi aksilik olmaz.yalnız kendimdeki sabra şaşıp kalıyorum. normalde pozitifi duyduğumda doktor doktor gezerim diye düşünüyodum şimdi inatla yada belki korkumdan gidemiyorum doktora.3 mayısa bir hafta kaldı.bir hafta sonra inşallah netleşecek herşey.
benim iki gün boyunca inanaılmaz akıntım olmuştu ama resmen çamaşırımı ıslatmıştı bende şaşırmıştım.ardından açık kırmızı lekelenme oldu.demekki gebeliktenmiş dedim.seninde farklıysa normalden,olabilir.bat ne zaman?Kızlar kac gündür akintim var sizce vajinal akinti olabilir mi
doktora gitmeme gerek kalmadı hastalandım sonunda ama bayılıcam nerdeyse çok ağrım var işteyim bi yere kıpırdayamıyorum intikam alıyor sanki vucüdum benden 2 tane ağrı kesici içtim yok dinmedi ağrım çığlık atıcak durumdayım
oyy ne zordurrr
Allah gelecek ay kısmet eder bebiş inşallah cnm
kızmet canım yaa aslında borcatan harctan ertelemek ne kadar dogru bilmem cunku herbebek kendi rızkını bereketini getiriyorbu olsaydı büyük süpriz olacaktı borçlar var diye eşim erteliyor artık seneye kısmetsenefes bile aldırmıyor
doktora gitmeme gerek kalmadı hastalandım sonunda ama bayılıcam nerdeyse çok ağrım var işteyim bi yere kıpırdayamıyorum intikam alıyor sanki vucüdum benden 2 tane ağrı kesici içtim yok dinmedi ağrım çığlık atıcak durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?