• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba kızlarr...
bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
diqer herşey normal...
bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. günü drye gidicem...Rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...

bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri :38:

canım.Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.en azından içindeki şüphe giderildi.bakalım inşallah başka bir olumsuzluk yoktur da en kısa zamanda hamiş haberini alırız.

sımıdı cıkacagım tatlım benımde dogun tarıhımı dr 14 aralık dedı tabı tahmınen:)keseyı gordgumuzde oyle soylemıstı sımıdı pıt pıtları dınlemeye gdıecegız ıns duyazrız:)dua edın bana arkadaslar..

latacımm dualarımız seninle.hadi hayırlı haberlerle gel bize.

5 haftalık dedi doktor tatlım. ilişkiye görede 3 haftalıkmış . Allahım sizlerede nasip etsin inş bitanem

amin canım benim.çok sevindim sizlerin adına.inşallah Allah ım her isteyene bebişlerini nasip etsin.AMİNNNNNN
bide ne iğnesi verdi canım merak ettim.

slm kızlarrr ben geldimm allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. Birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar

canım benim çok sevindim allah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah.darısı başımıza :)

merhaba kızlarr...
Bu sabah zuzunun yanına gittim bütün kan ve idrar tahlillerim yapıldı...
Bebek yok kızlar...kan ve demir eksikliqi çıktı...
Diqer herşey normal...
Bunların dışında 2 ihtimal kalıyor geriye...ya kistlerle ilgili bu yaşadıklarım yada soqan kürünün etkileri...bunu öqrenmek içinde reqlimin 3. Günü drye gidicem...rabbim ne hayırlıysa onu göstersin hepimize...

Bu arada zuzuya gösterdiqi ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim...çok tatlı biri :38:

neyse canım bidahki aya inşallah.en azından neden olduğunu öğrendik.geçmiş olsun.

iğnenin adı fraxiparine tatlım kan sulandırıcı sanırım. bebek beslensin düşük olmasın diye veriyorum dedi doktor

benimde kürtajdan sonra testlerim yapılacak.bende kanda pıhtılaşma olma ihtimali var.eğer bebğin kalp atışlarını duysaydık bana da iğne vericekti dr.şimdi test sonuçlarına göre vericek iğne.

Ha
slm kızlarrr ben geldimm Allahıma şükürler olsun bebişimide keseyide gördük teyzeleri haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez tahmini doğum tarihimiz14 aralık. birde iğne verdi doktor 3 günde 1 vurdurcam şimdilik bu kadar

Canimm canli mi canli bi yay bebisi geliyor cek secindim darisi tum bekleyenlerin basina..

moral bozmak yok tatlım inş önümüzdeki ay sende hamile kalırsın tatlım

canım.Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin.en azından içindeki şüphe giderildi.bakalım inşallah başka bir olumsuzluk yoktur da en kısa zamanda hamiş haberini alırız.

neyse canım bidahki aya inşallah.en azından neden olduğunu öğrendik.geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim kızlar... eşim çok destek oluyor saqolsun...bebek ümidiyle gitmediqim için hayal kırıklıqı yaşamadım...dün test yaptıqımda yeteri kadar üzüldüqüm bugüne bişey kalmadı :8: inşallah reql olup drye gittiqimde kistim gitmiş olur birdahaki ay saqlıklı birşekilde çalışmalara devam ederiz...
oqlumla arkadaşı geldiler şimdi yemek yiyorlar..benim temizlik yapmam lazımdııııı :84::84::84:
bu ay bütün yaz temizliqimi yapıp bitireyim...camlar perdeler koltuklar kalksın ortadan..birde bizim yatak odasıyla çocuk odası deqişecek..onlarıda bua ya halledelim olur ya diqer aylarda bebiş olursa hiçbirşey yapamam...herşeyde bir hayır varmış kızlar bu ayda yarım kalan işlerimi bitireyim rahat olayım :34:

aaa yay mı oluyo ona bakmadım hiç amin cnm darısı sizlerin başına. bebeğim dayısıyla aynı ayda doğmuş olcak dayısı çok sevincek bu duruma:1:

benim karakterimde bir kızın olucak canım...ayy pardon yaa kız olacaqınıda nerden çıkardıysam :27: ben çok duygusalım ve aktifim...el bebek gül bebek büyüdüm..okadar aktifimki 9 ay bekliyememişim 7 ayda merhaba demişim dünyaya... ne varsa burda :52::52:

Son düzenleme:
Back