Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bayağdır giremiyorum kızlar
haber veriyim dedim operasyon oldum geçen cuma günü şimdi çok iyiyim
10 gün sonra adeti bekliyorum adetin 2. günü dr tekrar gitcem ve inşallah bebişim gelcek bize

sizden naber ne yaptınız ben yokken
kimler hamiş valla özledim sizi

günaydın kızlar
bebişim bugün 5+1 oldu.zaman geçmek bilmiyor.inşallah herşey yolundadır.
herkesin hayırlı haberini bekliyorum

bi şey olmaz canım ne güzel ikinizinde göbüşleri şişcek. annen bence 2 torun arasında koşuşturur torunları sevmekten ne yapcağını şaşırır... bence torun sevgisi bu ona zor gelmez.

Valla ablama katılıyorum böle olumlu seyler duymak ii geliyo çok saol icimi rahatlattin Canim darısı sana olsun ins :))

allahım çok zor bi durum allah yardımcınız olsun
hayaletcasper canım sanada geçmiş olsun çok üzüldüm
kızlar benimde düşük tehlikem var sürekli sancım var doktor dikkat etmemi söyledi
bu ctesi dr muane edecek inş kötü bişey demez

bugun buralar cok sessiz ama nerdisiniz kisslarrr neyse bende cikayim bariii

kızlar herkese iyi akşamlarrr
merhaba canım hayırlı haberlerle gel umarım idrar testi yanıltmıstırda bebiş vardır

hoşgeldin gecmiş osun arkadasım sende en kısa zmanda ham,le kalırsın inşallah

günaydınn kızlar ben bugün annemle gidiyorum doktora inş hayırlı haberlerle dönerim
güzl haberlerini bekliyoruz tatlım

günaydın kızlar
bebişim bugün 5+1 oldu.zaman geçmek bilmiyor.inşallah herşey yolundadır.
herkesin hayırlı haberini bekliyorum
telaş yapma daha önünde cookkkk uzun bir yol var şimdiden vakit gecmiyor dersen valla gercekten hiç gecme z

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz
günaydın arkadasım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın

merhaba kıslar.umarım herkes iyidir.ben bugün daha iyiym çok şükür.şu düşük olayıda bi gerçekleşseydi daha da rahatlıycam.

günaydın kızlarr
ben hala regl olmadım bugun gögüslerim daha belirginleşti dolgunlaştı...dün akşam test alcaktım sabah yapayım diye ama erindim
şimdi alsamda cıkarmı acaba bişiler?
oyy cok garip duygular içindeyim kızlar
biliyorsunuz kız kardeşimde 3.5 haftalık hamile oldugunu ögrendi
anneme nasıl sölicez eger bende hamişsem bilmiyorum

merhaba kıslar.umarım herkes iyidir.ben bugün daha iyiym çok şükür.şu düşük olayıda bi gerçekleşseydi daha da rahatlıycam.

günaydın arkadasım
bende gecen ay yasasım senn gibi demiştim benim kese kanamanın arkasından düşmüştü ama içini temizlemem lazım yoksa cok kanaman olur demişti doktor
sende hayırlısıyla selamate inşallah arkadasım

günaydın canım.adetin geçtiyse bence test yap.inşallah güzel haberler verirsin bize.ben tek kızım.keşke benimde bi kızkardeşim olsaydı.kızkardeşininde sağlıklı ve hayırlı bebği olsun inşallah.

aminnn inşallah canım bir garibim test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum bunda gecen ay yasadıgım üzücü olayında etkisi var sanırım ümitlenmek istemiyorum pek
kız kardeş cok öenmli benim bir kızım var inşallah hamileysem saglıklı sıhhatli olsun öncelik ama kız isterim gene

ben de kısmet olur bidaha hamile kalırsam.günüm bayağı geçtikten sonra test yapıcam.bu hamileliğimde herşey erken oldu ve bitti.Kız evlat çok güzel.inşallah sağlıkı ve hayırlı olur ve gönlündeki olur canım.

sağol canım.bende kanama olsam bile kürtaj olucam dimi nurancım.

amin canım herseyin hayırlısı olur hepimiz içinde
düşügün arkası hemen hamile kalır derler sen ilk reglinden sonra jkorunmayı bırak Rabbim emen kısmet eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…