- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.341
bi şey olmaz canım ne güzel ikinizinde göbüşleri şişcek. annen bence 2 torun arasında koşuşturur torunları sevmekten ne yapcağını şaşırır... bence torun sevgisi bu ona zor gelmez.
Allah sabır versin bende martta yaşadım bir düşük seni çok iyi anlıyoum ben kolay hamile kalıyorum kolay düşüyorum ben gebe olduğumu sancılı kanamam oldu ikjinci kez meğersem adet olmamış düşük yapıyormuşum hem gebe olduğumu hemde düşük yaptığımı aynı anda öğrendim benim bi oğlum var ondada çok dikkat ettim yattım falan 6 yıl sonra bi cesarete geldim ikinci çocuk için oda kursağımda kaldı şimdi ise hem istiyor hem korkuyorum Allah hayırlı gebelik versin yoksa vermesin düşükte hem bedenen hem ruhen zor ben düşüğümü kekndi kendimi yaptım ama o kürtajdan daha zor oluyo
Hmm haklisin tamam. Isin zor kismi perhizde. Yumurtlma doneminde bile. Adam mizikci neyse bakcam bi hal caresine:)
merhaba canım hayırlı haberlerle gel umarım idrar testi yanıltmıstırda bebiş vardırkızlar herkese iyi akşamlarrr
hoşgeldin gecmiş osun arkadasım sende en kısa zmanda ham,le kalırsın inşallahbayağdır giremiyorum kızlar
haber veriyim dedim operasyon oldum geçen cuma günü şimdi çok iyiyim
10 gün sonra adeti bekliyorum adetin 2. günü dr tekrar gitcem ve inşallah bebişim gelcek bize
sizden naber ne yaptınız ben yokken
kimler hamiş valla özledim sizi
güzl haberlerini bekliyoruz tatlımgünaydınn kızlar ben bugün annemle gidiyorum doktora inş hayırlı haberlerle dönerim
telaş yapma daha önünde cookkkk uzun bir yol var şimdiden vakit gecmiyor dersen valla gercekten hiç gecme zgünaydın kızlar
bebişim bugün 5+1 oldu.zaman geçmek bilmiyor.inşallah herşey yolundadır.
herkesin hayırlı haberini bekliyorum
günaydın arkadasım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsıngunaydin kizlarrr nasilsinizzz
günaydınn kızlar ben bugün annemle gidiyorum doktora inş hayırlı haberlerle dönerim
günaydın kızlar
bebişim bugün 5+1 oldu.zaman geçmek bilmiyor.inşallah herşey yolundadır.
herkesin hayırlı haberini bekliyorum
merhaba kıslar.umarım herkes iyidir.ben bugün daha iyiym çok şükür.şu düşük olayıda bi gerçekleşseydi daha da rahatlıycam.
günaydın kızlarr
ben hala regl olmadım bugun gögüslerim daha belirginleşti dolgunlaştı...dün akşam test alcaktım sabah yapayım diye ama erindim
şimdi alsamda cıkarmı acaba bişiler?
oyy cok garip duygular içindeyim kızlar
biliyorsunuz kız kardeşimde 3.5 haftalık hamile oldugunu ögrendi
anneme nasıl sölicez eger bende hamişsem bilmiyorum
günaydın canım.adetin geçtiyse bence test yap.inşallah güzel haberler verirsin bize.ben tek kızım.keşke benimde bi kızkardeşim olsaydı.kızkardeşininde sağlıklı ve hayırlı bebği olsun inşallah.
Valla ablama katılıyorum böle olumlu seyler duymak ii geliyo çok saol icimi rahatlattin Canim darısı sana olsun ins :))
aminnn inşallah canım bir garibim test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum bunda gecen ay yasadıgım üzücü olayında etkisi var sanırım ümitlenmek istemiyorum pek
kız kardeş cok öenmli benim bir kızım var inşallah hamileysem saglıklı sıhhatli olsun öncelik ama kız isterim gene
günaydın arkadasım
bende gecen ay yasasım senn gibi demiştim benim kese kanamanın arkasından düşmüştü ama içini temizlemem lazım yoksa cok kanaman olur demişti doktor
sende hayırlısıyla selamate inşallah arkadasım
ben de kısmet olur bidaha hamile kalırsam.günüm bayağı geçtikten sonra test yapıcam.bu hamileliğimde herşey erken oldu ve bitti.Kız evlat çok güzel.inşallah sağlıkı ve hayırlı olur ve gönlündeki olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?