- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.321
hosgeldin aramiza canim ...kizlaaarrr aaaaaaaaaaa ne oluyo ya herkez agliyooo siz agliyorsaniz ben ne yapayim ozaman kendimi asmam gerekicek 1senem dolucak neredeyse ya..yapmayin allah askina zayif dusmeyin pes yok savasa devam devam devam elbette bir gun gelicek bebislerimiz,,birbirimize moral olalim lutfen,sizleri uzgun gordukce bende cok uzuluyorum vallahi benide aglatacaksiniz simdi
reqlin 3. günü gidiyorsun cnm kan tahliline bakıyor önce..sonrada seni belli günlerde takip için çaqırıyor..arkadaşlar birşey sormak istiyorum.bu yumurtlama takibi dediğiniz doktorun yumurtlama gününü belrilemesi mi?bunun için birkaç gün üstütste gitmek gerekir die anladım doğrumudur?
doktora gittiğinize sizin yumurttanızın çatlayıp çatlamadığını bu şekilde mi anlıyor? ve kaçıncı gün gitmek gerekir regl den..teşekkrler
bende kırmızıları gördüm((( denemede ilk ayımızdı renglimde erken oldu.kist ameliyatı olmuştum vücut daha yeni toparlıyor heralde kendini yoksa bir hafta önce adet olduğumu pek hatırlamıyorum.umudum mayısa kaldı hayırlısı olsun üzülsem de boşuna (
bende kırmızıları gördüm((( denemede ilk ayımızdı renglimde erken oldu.kist ameliyatı olmuştum vücut daha yeni toparlıyor heralde kendini yoksa bir hafta önce adet olduğumu pek hatırlamıyorum.umudum mayısa kaldı hayırlısı olsun üzülsem de boşuna (
canım benim üzüntüm bebeqin olmamasından çok neden bukadar belirtim varda test negatif çıkıyor... hadi psikolojik diyelim..ozaman bugün test yaptım negatif çıktı ümidim kalmadı..peki o zaman halen belirtiler neden devam ediyor...
Allah sabır versin bende martta yaşadım bir düşük seni çok iyi anlıyoum ben kolay hamile kalıyorum kolay düşüyorum ben gebe olduğumu sancılı kanamam oldu ikjinci kez meğersem adet olmamış düşük yapıyormuşum hem gebe olduğumu hemde düşük yaptığımı aynı anda öğrendim benim bi oğlum var ondada çok dikkat ettim yattım falan 6 yıl sonra bi cesarete geldim ikinci çocuk için oda kursağımda kaldı şimdi ise hem istiyor hem korkuyorum Allah hayırlı gebelik versin yoksa vermesin düşükte hem bedenen hem ruhen zor ben düşüğümü kekndi kendimi yaptım ama o kürtajdan daha zor oluyoselam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
tamam canım 11de yanındayım... ne dicem solunum bölümünümü sorucam canım..burdan giderken saqda kalıyor yeni bina deqilmi....özele telini bırak bulamazsam ararım cnm..Tatlim 11a gel tahlilil yaptirir sorada biseler yeriz. Ya sonuclari alir gidersin yada beklersin alir gisersin sonuclari.
canım senin belirtiler yabana atılacak gibi değil Allahım hayırlı sonucu bir an önce göstersin ... inşaallah bebiştir ... ama canım sen yalnız bebiş için değil sırf kendin için bile gitsen doktora olur yani bebiş yok diyosun o zaman bu kadar olan şey ne hayırlara çıksın tatlımmmm...
Kizlar esleri muayeneye giden varmii? Urolojiye mi gorunuyor erkekler problem oldugunda? Neler istiyor doktor hangi testleri hangi gunler istiyor bi bilgisi olan varsa donun ltfn?
Kizlar esleri muayeneye giden varmii? Urolojiye mi gorunuyor erkekler problem oldugunda? Neler istiyor doktor hangi testleri hangi gunler istiyor bi bilgisi olan varsa donun ltfn?
benim esimde gitti urolojiye sperm testi (3gun iliski peyrizi ) , hormon testi ve ekografi yapti esime sukur hersey normal cikti, icimizde kalmasin istedik o da gorundu :)
kızlar herkese iyi akşamlarrr
Zytn saol cnm. Peki once gitsin tahlil falan mi yaptirsin yoksa perhizden sonra gidip hepsinimi yaptirsin mesela yarin gidebilirmi ama perhizsiz:s
pehrizli gitsin tatlim hepsini ayni gun yapabilir bir gunde halletmis olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?