- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.301
Tek biz degilmisiz yani buna sevindim iste ben hamileyim ama ablamda hamileyse anneme çok zor olcak hep bunu düşünüyorum bunu düşünmeten sevinemedim demiyim ama hem sevindim hem bı garip oldum acikcasi
peki zuzucum bu klomen veya bana verilen pergotime gibi hap lar la gebe kalan olmusmudur yardimci oluyormu gercekten??? doktorum bayaa umitli gibi konustu mayis ta icecem o hapi 6 ci aya kadar olucaktir olmazsa ozaman gel tup lerine ve esine bakariz dedi .ins bu ay tutarda bu hap olayina gerek kalmaz
canım benim bat 30 nisan..bugün test yaptım malesef negatif canım
bi şey olmaz canım ne güzel ikinizinde göbüşleri şişcek. annen bence 2 torun arasında koşuşturur torunları sevmekten ne yapcağını şaşırır... bence torun sevgisi bu ona zor gelmez.
Tatlim yumurtalarinin catlamasi icin verilen bi tur hormon hapi tabi bicok kullanan arkadasta var burada bu ilaclari ama etkinlik olarak nasil bilemem ben henuz kullanmadim belki gitsem banada verir, umarim tez zamanda ise yarar. Dmk ki simdi senden ogrendgme gore en son durumda esi cagiriyor doktor ben esimede muayene olmasi koniusunda baski yapiyorum daa...
erken yapmissin testi benim gibi sabirsizsin beli :))) bat ini bekle bence ,,bukadar belirtin varken olabilir umitsizlige hemen kapilma bence
zuzu canım sen hala işten çıkmadınmı yoksa evdenmi giriyosun..
ayy ne güzel sen böyle diyince iyi oluyor valla olumlu bakmayı ögrenmek lazım sanırım sagol arkadasım
sende inşallah en kısa zmanda mutlu haberi alırsın canımcım
Ciktim bebegim ben 4:30 da cikiyorum tel hep acik benim sadece calisirken hmn donemiyorum. Suan musait oldugum icin rahat rahat takip edebiliyorum. Moralim cokk bozuk neyim var anlamadim regl gerginligim bu taniyorum bu duyguyu... Aglqamak aglamak aglamak istiyorum ve agladimm bilee
Tatlim yumurtalarinin catlamasi icin verilen bi tur hormon hapi tabi bicok kullanan arkadasta var burada bu ilaclari ama etkinlik olarak nasil bilemem ben henuz kullanmadim belki gitsem banada verir, umarim tez zamanda ise yarar. Dmk ki simdi senden ogrendgme gore en son durumda esi cagiriyor doktor ben esimede muayene olmasi koniusunda baski yapiyorum daa...
ümitlenirsem tekrar hayal kırıklıqı yaşamaktan korkuyorum....bugün negatif sonucu görünce bütün belirtileri hiçe saydım..mesela bugün süt ısıtıyordum..hani süt aygaza dökülür ve kötü bir koku çıkar ya...dökülmediqi halde aynen o şekilde koktu iqrençti... ben buna bile aldırış etmedim... kendimle savaş halindeyim...vücudum hamile gibi sinyaller veriyor bense reddediyorum.. çünkü testte çıkmadı... daha fazla hayal kurmak istemiyorum...
aslinda haklisin bende her ay hayal kirikligi yasamaktan biktim herseyi piskolojik olark yasadigima uzuluyorum daha sonra
nasıl psikolojik yaşanıyorsa bunca belirti anlamadım gitti...
omzunda banada yer varmı canım
aranıza yenı katıldım ama aylardırrr herkesı takıp edıyorum..bu gun test yaptım kanda we sonuç her zamnkı gıbı we aglamaktan mahwoldum .. nısan bANA UGURLU GELMEDI SIRA MAYISTA..
Hemen gell cayi koydum mendillerde hazir...
aranıza yenı katıldım ama aylardırrr herkesı takıp edıyorum..bu gun test yaptım kanda we sonuç her zamnkı gıbı we aglamaktan mahwoldum .. nısan bANA UGURLU GELMEDI SIRA MAYISTA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?