Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben regl günümde kandan önce idrar testi yaptım evde silik çıktı.beklemiyodum hiç onun üstüne inanmadım kan yaptırdım

bende önce idrar yaptım evde regli günümden 7 8 gün sonra silik çıktı ertesi gün sağlık ocağına kan verdim o gün idrarı tekrarladım ilk yaptığıma göre daha belirgindi. benim peçeteye kan geldiğinde regl oluyorum zannettm ertesi gün oldu ne gelen var nede giden . bende buraya yazmıştım. pembemasalda yerleşme kanamasıdır diyince test yaptım tatlım . yarında keseyi görmeye gidicem inş görürüm . çok heyecanlı ve korkuyorum tatlım

neyse kızlar ben çıkıyorum yarın inş iyi haberlerle dönerim iyi akşamlar hepinize

Son düzenleme:

Tatlim cok sevindim iyi ciktigina nerelerdesin sen yaaa? Bu arada ilacin klomenle etken maddeler iceriyor evet. Sen ne zamandir bebek istiyordun cnm?

Iyi aksamlar canim benimde esim arnavut bu dugun telaslarini iyi bilirim sen nerelisin? Bu arada bende folbiolu ceyrek iciyorum ama 6 ayda 4 kilo aldirdi bilgine tatlim. Ben zayif oldugumdan iyi oldu ama hamilelik oncesi kilo almakta pek akil kari dgl haniii... Eee sende varmi belirtilerr bende yumurtlama donemimde 2 gun surdu o kdr hicbiseyim yokk dmk bebek de yok die dusunup beklenti icine grmdm bu ay kismet...

canım benim ablamda yeni hamile olduğunu öğrendi. bakalım bende bu ay bişeyler olursa arası çok az olcakkkk.

canım benim ablamda yeni hamile olduğunu öğrendi. bakalım bende bu ay bişeyler olursa arası çok az olcakkkk.

ciddimisin ayy cok garip duygulardayım ben yaa bizim aramız hiç olmayaak tabii ben sezaryen mecbur ama şimdiden oraları düşnmek istemiyorum kısmet
sende garip olmuyormusun?

Tek biz degilmisiz yani buna sevindim iste ben hamileyim ama ablamda hamileyse anneme çok zor olcak hep bunu düşünüyorum bunu düşünmeten sevinemedim demiyim ama hem sevindim hem bı garip oldum acikcasi

Tatlim cok sevindim iyi ciktigina nerelerdesin sen yaaa? Bu arada ilacin klomenle etken maddeler iceriyor evet. Sen ne zamandir bebek istiyordun cnm?

sorma askim ya gecen hafta cok yogundum kayinvaldem bende kaldi bir hafta malum cocuk ev okul dersler bide o eklenince firsat bulamadim ,,,cok yogun ders calisiyorum mayis 23 de sinavim var,,ben 11 ay oldu ugrasali canim tabi 2 ayini dogum kontrol hapini tedavi amacli kullanmistim yani 9 ay oldu ugrasali,,,,sen nasilsin gelisme varmi ??

Tek biz degilmisiz yani buna sevindim iste ben hamileyim ama ablamda hamileyse anneme çok zor olcak hep bunu düşünüyorum bunu düşünmeten sevinemedim demiyim ama hem sevindim hem bı garip oldum acikcasi

evet bende annemi düşünüyorum benim kaynanatörüde istemedigim için annemi isterim ee senin ilk amnnn şimdiden cok erkenbunlar
gecen ay düşük oldugu için şimdide olursa diye korkuyorum amannn hersey için cok erken nnnnn

ciddimisin ayy cok garip duygulardayım ben yaa bizim aramız hiç olmayaak tabii ben sezaryen mecbur ama şimdiden oraları düşnmek istemiyorum kısmet
sende garip olmuyormusun?

evet ama bence çok güzel bi duygu. beraberce bebişler büyürken güzel olcak. biraz büyüyünce ikisi iki yandan yarasmazlık yapcaklar.

canım hadi hayırlısı olsun....ne güzel ama yaa eqer sende hamileysen iki kuzen birlikte büyücekler....

gözünaydın canım tahlilleirnin temiz çıkmasına çok sevindim..en yakın zamanda müjdeli haberini bekliyoruz..

Yani gerçi bende ole diyorum daha ne olup olmicagi belli bile değil Rabbim herseyi yoluna koyar hayırlısı olsun ablacim :))

peki zuzucum bu klomen veya bana verilen pergotime gibi hap lar la gebe kalan olmusmudur yardimci oluyormu gercekten??? doktorum bayaa umitli gibi konustu mayis ta icecem o hapi 6 ci aya kadar olucaktir olmazsa ozaman gel tup lerine ve esine bakariz dedi .ins bu ay tutarda bu hap olayina gerek kalmaz

Benim 3. Ayim ne geln vaar ne gideen... Hicbir belirti yok gebelige dair regll gerginligim var ama hissediyorum olsun daha var benim dr. Kntrolume. Zaten zor gunler geciriyorum umarim oncee bunlar yola girer suan bebek 2. Planda kaldi ama olursa annesine buyuk moral ve sans getirecek o kesin...

kızlar kan verdim bugun bi ümit idararda çıkmadı belki kanda çıkar diye. şansıma tüküreyim makina bozukmuş yarın çıkar sonuçlar dediler ağlamak istiyorum

umarim en yakin zamanda zor gunlerini atlatirsin canim,bebek olayida kafa ya takmamayi becerenlerde sap diye oluyo bence ben buna inaniyorum ama kendim beceremiyorum ,dusunmicem takmicam diyorum bi bakmisim ovulasyon donemine kadar sonra otomotik takiyorum iste sonra adet gunu yaklasinca yine ayni ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…