• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım bence dizlerine koyma zararlı sonuçta ne olur ne olmaz.
altına dergi koyuyorum ama yinede zararı olabilir cnm haklısın...
belki aranızda ban kızmış olanlar alabilir sayfaya girmiyorum diye sizlerle paylaşımda bulunmuyorum diye hemen açıklama ihtiyacı duydum sizlere
benim evde int. yok 3 gün tatildim dün iş başı yaptık ama burası yani işler bi dünya idi yeni yeni masamın üstü toparlandı hemen aklımdan çıkmayan sizlere hemen bi yazı yazım arkadaşlarımın gönlünü alım istedim
aranızda yeni hamişler varmı bayanlar yeni listeyi yayınlarmısınız ?
bu arada bendeki düşük tehlikesi halen devam agrılarımda devam ediyor bu hafta 5 ci haftamız cetsi doktora gidecegim
hamiş bayanlar bişey soracam cinsiyet nezman belli oluyor

benim oqlum 3.5 aylıkken belli olmuştu cnm...hoşgeldin bu arada :16:

belki aranızda ban kızmış olanlar alabilir sayfaya girmiyorum diye sizlerle paylaşımda bulunmuyorum diye hemen açıklama ihtiyacı duydum sizlere
benim evde int. yok 3 gün tatildim dün iş başı yaptık ama burası yani işler bi dünya idi yeni yeni masamın üstü toparlandı hemen aklımdan çıkmayan sizlere hemen bi yazı yazım arkadaşlarımın gönlünü alım istedim
aranızda yeni hamişler varmı bayanlar yeni listeyi yayınlarmısınız ?
bu arada bendeki düşük tehlikesi halen devam agrılarımda devam ediyor bu hafta 5 ci haftamız cetsi doktora gidecegim
hamiş bayanlar bişey soracam cinsiyet nezman belli oluyor

hoşgeldin tatlım 3. ayda felan belli oluyo cinsiyet

Kızlarr, ben de pzts ye aldım bakalım dr dan randevumuu, 30 nisan yani, sat ıma göre 5+3 oluyo o gün, inşallah kese görünür o gün, ama kalp atışı için erken olabilir değil mi kızlar, şartlamıyım kendimi o anlamda..

İnşallah pzts akşam görürürüm o hayatımın en anlamlı kesesinii :)

Yanlış hatırlamıyosam gül_sen demişti ki, kese bhcg 3000 lere ulaştığında görünüyomuş.. bnm 20 nisanda 370 çıktığına göre değerim, kızlar sizce 10 gün içinde neredeyse 10 katına çıkar mıı? bu kadar detay düşünmek, kötüyü çağırmak, stres yapmak istemiyorum ama bizler -hepimizin burda olmasından belli- akıllanmayızz :)

canım hcg 2 günde bir iki katına ulaşıyor.yani 10 gün sonra o değeri aşmış olması lazım.kalp atımları içinde internette 10-12. haftalar diyo ama benim arkadaşım 7. haftada duymuştu.bende bugün 5+0 dayım 3 mayısa randevu aldım bakalım inşallah herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına

altına dergi koyuyorum ama yinede zararı olabilir cnm haklısın...

benim oqlum 3.5 aylıkken belli olmuştu cnm...hoşgeldin bu arada :16:

saol cnm benim
desene biraz daha dişimizi sıkacagız ya bu işler ne zormuş ilk olacak olmuyacak endişesi sonra cinsiyet neydi sonra dogum nasıl olacak sonra bakımdı şuydu buydu kızlar annelik hakiketen çok yüce bişeymiş insan sonradan anlıyor

ya bana 2 ayda belli oluyor dediler allah allah neyse gelsinde hayırlısı gelsin
yaaa çok merak ediyom üffff ctesi doktora genede bi sorum bakim belki belli olur

böyle bişey mümkün deqil canım...3 aydan sonra bebeqi bebek olarak görebiliyorsun...en erkende 3.5 aylıkken belli oluyor..onuda her doktor göremiyor...genelde 4.5 aylıkken söylüyorlar..

böyle bişey mümkün deqil canım...3 aydan sonra bebeqi bebek olarak görebiliyorsun...en erkende 3.5 aylıkken belli oluyor..onuda her doktor göremiyor...genelde 4.5 aylıkken söylüyorlar..

atan baya atmış bana birde idda ediyor 2 aylıkken diye neresinden görsün demi o naktacık kadar şeyi
saol bilgiler için biz baya erken başlamışız meraklarımıza

merhaba kızlar misafir gitti
bende tıvalete gittim ama gelen giden yok
buarada kız kardeşim sat30 mart dün test yaptırmıs 3.5 haftalık hamilesin demiş doktor
benim sat31 mart bende hamileysem nolcak bilmem
kafam karıstı onun ilk bebegi benim 2. olcak aynı zmanda dogurcaz hiç bişiyimizde bulunamıcaz yaaa varya
bende yarın test yaptırcam bakalım ne cıkcak
benim gibi durumda olan varmı hiç aranızda kız kardeşiyle bir doguracak yada dogurmus olan

merharhaba ahanımlar konu için uygun yer mi bilmiyorum ama meraktan da çatlıycam sormak istiyorum şöyle ki: benim adetlerim son aylarda biraz düzensiz yani 6,7 gün hatta 10 gün gecikmeli oluyor mart ayı 22 si adet ilk günümdü nisanın 22sinde de adet belirtilerim başladı bende nasıl olsa adetim iyice yaklaştı birşey olmaz diye düşündüm ve korunmadık ( gecikmeli düzenime göre 10 gün var ama) böyle bir durumda hamile kalma ihtimali nedir şimdiden çok teşekkür ederim.......

canım bugün ayın 25i en azından 1 ine kadar bekle derim 1inde test yap varsa çıkar zaten. benimde bu ay karıştı iyice, sanırım mevsimler hormonlarımızı alt üst ettiii...

canım hcg 2 günde bir iki katına ulaşıyor.yani 10 gün sonra o değeri aşmış olması lazım.kalp atımları içinde internette 10-12. haftalar diyo ama benim arkadaşım 7. haftada duymuştu.bende bugün 5+0 dayım 3 mayısa randevu aldım bakalım inşallah herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına

aramızda 3 gün var Esraa :) ben de 4+4 üm, ben de 30 nisana aldım randevu, dr a gittiğim gün 5+3 oluyorum galiba, inş keseleri görürüz..

sen hangi dr dan aldın randevuu :)

Son düzenleme:
aramızda 3 gün var Esraa :) ben de 4+4 üm, ben de 30 nisana aldım randevu, dr a gittiğim gün 5+3 oluyorum galiba, inş keseleri görürüz..

sen hangi dr dan aldın randevuu :)

bilgi hastanesi selçuk aslan.benden bir hafat önce hamile olduğunu öğrenen arkadaşımda bu doktora gidiyomuş.3 mayısta beraber gidicez nasipse,o güne kadar bi terslik olmazsa tabi.ya çok yakınmış günlerimiz.sende ne gibi belirtiler var.bende pek bişey yok :( çok hafif bel ve göğüs ağrısı ile tuvalete biraz daha sık çıkma dışında bişey yok :( çok korkuyorum umarım keseyi görebiliriz.bide reglımdan bikaç gün önce tuvalette peçeteye bikaç damla açık kırmızı kan geldi.acaba yerleşme kanamasımıydı diye umutlandırıyorum kendimi ama allahtan hayırlısı olsun diyorum hepimiz için

bilgi hastanesi selçuk aslan.benden bir hafat önce hamile olduğunu öğrenen arkadaşımda bu doktora gidiyomuş.3 mayısta beraber gidicez nasipse,o güne kadar bi terslik olmazsa tabi.ya çok yakınmış günlerimiz.sende ne gibi belirtiler var.bende pek bişey yok :( çok hafif bel ve göğüs ağrısı ile tuvalete biraz daha sık çıkma dışında bişey yok :( çok korkuyorum umarım keseyi görebiliriz.bide reglımdan bikaç gün önce tuvalette peçeteye bikaç damla açık kırmızı kan geldi.acaba yerleşme kanamasımıydı diye umutlandırıyorum kendimi ama allahtan hayırlısı olsun diyorum hepimiz için

aynen, bende de hiiç belirti yok.. tam bat günümde kan testi yaptırmıştım ben, o güne kadar daha çok belirti vardı sanki, sonra test sonucunu alınca azaldılarr :) aynen, sık idrara gitme, geçen hafta kadar olmasa da yine göğüslerde şişlik, nadir de olsa böyle kasıklarda batma, o kadar..

cnm, bence o yerleşme kanamasıdır, çünkü devamı gelmemiş, açık kırmızıymış, hani pembe diyo ya kızlar genelde, bende hiç olmadı, ama herkesde yerleşme kanaması olmayabiliyormuş..

ya insan korkuyo değil mi.. noluyo acaba şu anda, gelişiyo mu tutunuyo mu.. inşallah herşey yolundadır ikimiz için de, Esra..

hımm, umarım memnun kalırsın doktorundan, bakalım ben de işte Hakan Turan a gidicem, artık dr lara giip geldikten sonra burdan paylaşırız izlenimlerimizi de..

sen kan testini ne zaman yaptırmıştıınn..

tatlım benimde regli günümden 1 hafta sonra felan geldi peçeteye ve ertesi gün test yaptım silik çıkmıştı

aynen, bende de hiiç belirti yok.. tam bat günümde kan testi yaptırmıştım ben, o güne kadar daha çok belirti vardı sanki, sonra test sonucunu alınca azaldılarr :) aynen, sık idrara gitme, geçen hafta kadar olmasa da yine göğüslerde şişlik, nadir de olsa böyle kasıklarda batma, o kadar..

cnm, bence o yerleşme kanamasıdır, çünkü devamı gelmemiş, açık kırmızıymış, hani pembe diyo ya kızlar genelde, bende hiç olmadı, ama herkesde yerleşme kanaması olmayabiliyormuş..

ya insan korkuyo değil mi.. noluyo acaba şu anda, gelişiyo mu tutunuyo mu.. inşallah herşey yolundadır ikimiz için de, Esra..

hımm, umarım memnun kalırsın doktorundan, bakalım ben de işte Hakan Turan a gidicem, artık dr lara giip geldikten sonra burdan paylaşırız izlenimlerimizi de..

sen kan testini ne zaman yaptırmıştıınn..

21 mart benimde tam sat tarihimdi.ama cumartesi olduğu için ve pazarteside tatil olduğu için hcg değerime baktıramadım sadece pozitif e baktılar.

ya benim ilk gebeliğimde dış gebelik oldu ya o yüzden çok gerginim.gebe olduğumu en yakın arkadaşıma ve kayınvalideme bile söyleyemedim daha,heyecanım içimde patladı.
şu keseyi görsem bi nebze rahatlıycam.inşallah allah sevincimizi boşa çıkarmaz.sen bi git bakalım doktor ne diycek.bende sürekli lavoboya gidip kanama varmı diye bakıyorum.görmediğim hergün benim için iyiye işaret ama daha çok erken bişey de yapamıyorum.sadece dua ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

nurran cım canım inş hamilesindir sende yaa ne güzel bence kardeşinle bir büyütürsün

inşallah canım hep hayırlısı diye dua ettik Rabbim bize böyleyi kısmet ediyor sanırım ama ben tedirginim nolcak annem ne dicek böle planlamıstık ama napalım bende yarın testi yapar kesinleştiririm varmı yokmu bişi ama bugun iyiden iyiye gögüs uclarım sızlıyor

21 mart benimde tam sat tarihimdi.ama cumartesi olduğu için ve pazarteside tatil olduğu için hcg değerime baktıramadım sadece pozitif e baktılar.

ya benim ilk gebeliğimde dış gebelik oldu ya o yüzden çok gerginim.gebe olduğumu en yakın arkadaşıma ve kayınvalideme bile söyleyemedim daha,heyecanım içimde patladı.
şu keseyi görsem bi nebze rahatlıycam.inşallah allah sevincimizi boşa çıkarmaz.sen bi git bakalım doktor ne diycek.bende sürekli lavoboya gidip kanama varmı diye bakıyorum.görmediğim hergün benim için iyiye işaret ama daha çok erken bişey de yapamıyorum.sadece dua ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

dediğin gibi cnm, adet olmamamız zaten en önemli belirti değil mi? içini ferah tut, inşallah bi sorun çıkmıcakk.. ama kimseye söyleyememe konusunda haklısın.. ben sadece en yakın arkadaşıma, kendi anneme, ananeme, kardeşime ve eşimin anne baba ablasına söyledik daha.. oo gerçi, ne kalmış kii, böyle sayınca baya kişiye söylemeişizz!! ama daha önce de burda bu fikrimi paylaştım, bu insanlara söylemicez de kime söylicez, allah korusun bi terslik olursa yine üzüntümüzü de beraber paylaşacağımız insanlar onlar değil mi.. ama sen de haklısın, başından kötü bi tecrübe geçmiş, onun da etkisi vardır..

inşallah bu sfer hhiçç bi sorun olmaz, dua edicem senin için de..

gecen sefer anlatigim gibi bugun doktor randevum vardi simdi ordan geliyorum,genel kontroller yapildi ,allahima sukurler olsun bisey yok ,dediki adet dongun cok duzenli ,kist yok,kan tahlilinde hersey temiz pco yok sadece tup kontrolu kaldi onuda yapilasini istedim olur ya kapali olabilir diye ,ultrasyon yok dedi hastaneye gondermem gerekir seni bunun icin ama kapali oldugunu sanmiyorum ki yumurtlama donemlerinde sancin olmazdi kapali olsaydi dedi,....iyi hersey guzel peki neden gelmiyor bu inatci bebek dedim oda simdi zamani degil belki dedi sadece . bana PERGOTIME 500gr bir hap yazdi ve dediki bunu bi dahaki adetin basladiginda 3 gunu 2 ser tane ic 5 gun boyunca,yani adetin 3 gunu 4,5,6 ve 7 gunu sonra bu yumurtlama donemimde yumurtanin catlamasina yardimci oluyormus...BU SIZIN BAHSINI ETIGINIZ KLOMENMI OLUYOR ARKADASLAR ??????BEN YURTDISINDAYIMDA BELKI BURDA ISMI DEGISIKTIR..tabi ben bu ayi kacirdim bu ilac icin cunki adetim biteli 10 gun oldu,2 gun sonrada yumurtlamam baslicak dogal yoldan calisacam yine,,hap ada gelecek ay artik..VE BILGINIZE KESINLIKLE VAJINADA HERHANGI BIR ENFEKTION YADA MANTAR DOLLENMEYE ENGEL DEGILMIS CALISMAYA DEVAM DEDI,cok konustum opuyorum sizi

Back