Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bekleyenlerin olmuyor beklemeyenlerin oluyor zaten...hiç şaşırmamak lazım...

pembe işaret geldi azcık o yuzden şüphem yok ama boğazlarımda ekşime var o kadar bende her zaman bir gariplik olsa eşime test al derdim oda yoktur yoktur die söylenerek alırdı bu sefer kendisi gitmiş almış test

Bebıskolar ne hebersınız sabahtan berı kosturdum benım dugun sezonum basladı bol bol dugunler var bu yıl da balkan dugunlerı bıraz sah salı oluyor gıttım sıyah saten aldım elbıse dıktırıyorum bu arada dun kocısle aldım folık asıt orda cızge sabıt oldugundan basta yarım içiyim dedim doğru mu yapmışım ? Sızlerde ne var ne yok

yedim yedim. yarasın bebişime inş. yakın olsaydınız sizde gelirdiniz tatlım
yemiş kadar olduk tatlım afiyet bal şeker olsun
hayırbugun çünki adet günüm bekliorum yoğunlaşmasını vs. bu sfer hiç tınlamıommmolacağı varsa olur napimmm üzülüorum çünki

aynen canım en güzeli reqlin geçmesini beklemek..öbür türlü çok yıpranıyor insan...

kızlar ben bilgisayarın başında oturuyorum ama bişe olurmu annem de bugün artık oturma bilgisayarın başına diyo

canım biz 1 tane içiyoruz ama belki ordakiler farklıdır bilemedim şimdi :26:

belki aranızda ban kızmış olanlar alabilir sayfaya girmiyorum diye sizlerle paylaşımda bulunmuyorum diye hemen açıklama ihtiyacı duydum sizlere
benim evde int. yok 3 gün tatildim dün iş başı yaptık ama burası yani işler bi dünya idi yeni yeni masamın üstü toparlandı hemen aklımdan çıkmayan sizlere hemen bi yazı yazım arkadaşlarımın gönlünü alım istedim
aranızda yeni hamişler varmı bayanlar yeni listeyi yayınlarmısınız ?
bu arada bendeki düşük tehlikesi halen devam agrılarımda devam ediyor bu hafta 5 ci haftamız cetsi doktora gidecegim
hamiş bayanlar bişey soracam cinsiyet nezman belli oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…