- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.241
inşallah... sende bi doktora git kaç gündür bi sen bi ben panikleyip duruyoruz
sanmıyorum
benim belirtilerim çok rahatsız eder durumda...bunlara takıldım ben...bebek yokmuş demekki başka bişey var...bütün bunlar kesinlikle psiokolojik olamaz...
hayırlısı aklına kötü şeyler getirmede elbet bizim de bebişimiz olacak
slm kızlarr ben geldim. irmegancım üzülme tatlım inş önümüzdeki ay sende hamile kalırsın.
bekleyenlerin olmuyor beklemeyenlerin oluyor zaten...hiç şaşırmamak lazım...
pembe işaret geldi azcık o yuzden şüphem yok ama boğazlarımda ekşime var o kadarbende her zaman bir gariplik olsa eşime test al derdim oda yoktur yoktur die söylenerek alırdı bu sefer kendisi gitmiş almış test
hoşgeldin canımyedinmi sarmaları
yaptınmı peki.....
hoşgeldin canımyedinmi sarmaları
yemiş kadar olduk tatlım afiyet bal şeker olsunyedim yedim. yarasın bebişime inş. yakın olsaydınız sizde gelirdiniz tatlım
hayırbugun çünki adet günüm bekliorum yoğunlaşmasını vs. bu sfer hiç tınlamıommm olacağı varsa olur napimmm üzülüorum çünki
Bebıskolar ne hebersınız sabahtan berı kosturdum benım dugun sezonum basladı bol bol dugunler var bu yıl da balkan dugunlerı bıraz sah salı oluyor gıttım sıyah saten aldım elbıse dıktırıyorum bu arada dun kocısle aldım folık asıt orda cızge sabıt oldugundan basta yarım içiyim dedim doğru mu yapmışım ? Sızlerde ne var ne yok
kızlar ben bilgisayarın başında oturuyorum ama bişe olurmu annem de bugün artık oturma bilgisayarın başına diyo
bende bunu düşünmüşümdür hep..bide benim laptop hep dizlerimde..doktora bir danışmak lazım canım..
bende bunu düşünmüşümdür hep..bide benim laptop hep dizlerimde..doktora bir danışmak lazım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?