- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.181
çok geçmiş olsun canım. bence de bir kan testi yaptır sen artık. ağrıların çok var vücut yıpranır böyle.
geçmiş olsun kuzum. sen söylenecek şeyleri söylemişsin zaten. hayırlısı herşeyin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızla sınamasın inşallah...
ben de çok şartlandım bu aya canım. herkesin bir ton belirtisi varken bende bişey yokbu sabah göğüslerim şiş uyandım o da artık regl belirtisi zaten şurada kaldı 4 gün... ben de hiç takmadım sanıyodum dün evde test yapıp tek çizgiyi görünce duramadım aktı gözyaşlarım. eşime bile söyleyemedim daha test yaptığımı. o da üzülecek...
aynen dün test yapınca gördüm ya tek çizgiyi, bu ay bu iş olmaz diye düşünüyorum artık. hayırlısı hakkımızda canım.
oyy kuzum kıyamam, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
çok geçmiş olsun canım. bence de bir kan testi yaptır sen artık. ağrıların çok var vücut yıpranır böyle.
geçmiş olsun kuzum. sen söylenecek şeyleri söylemişsin zaten. hayırlısı herşeyin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızla sınamasın inşallah...
ben de çok şartlandım bu aya canım. herkesin bir ton belirtisi varken bende bişey yokbu sabah göğüslerim şiş uyandım o da artık regl belirtisi zaten şurada kaldı 4 gün... ben de hiç takmadım sanıyodum dün evde test yapıp tek çizgiyi görünce duramadım aktı gözyaşlarım. eşime bile söyleyemedim daha test yaptığımı. o da üzülecek...
aynen dün test yapınca gördüm ya tek çizgiyi, bu ay bu iş olmaz diye düşünüyorum artık. hayırlısı hakkımızda canım.
selam kizlar... bugun kirmizi karti yedim benn
selam kızlar lütfen bi akıl verin bana 21inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım bugun test yaptım ve yine tek çizgi acaba gidip kan versem mi ya da beklesem mi bilemedim sizce ne yapmalıyım?
Hmm bendede belirti yok hatta bu ay kaldirdigim agirlign hareketin haddi hesabi yok, artik kabus goruyorum yaa cokk gerginim bende canim. Peki sen. Kan tahlili yaptirdin mi dr.gorndn mu? Test yaptinsa degerler nasil ?
selam kizlar... bugun kirmizi karti yedim benn
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
canım çok üzüldüm geçmiş olsun.allah hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin.kaç haftalıktı ?
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
Canim benim cok gecmis olsun, allah sabir ve güc versin sana
erginsena,5 gün önce eczanedeki testler sonuç vermezki.bence sağlıklı bi sonuç değil.erken gebelik testleri bile 5 gün önce sonuç veriyoki bizim eczaneden aldıklarımızda mutlaka gününün geçmesi lazım.kötü düşünme ,kan ver derim :)
zuzuuuu nerdesin yaa.... hem gel dedin hem ortadan kayboldunsen hastanedede böyle yaparsan yandıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?