• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Askkk olsunn yahuuu iki dak. Yaktin ciramii telden giriyorum ben ve benim yasadigm sorunu bikac arkadasta uyasamis. Neyse sen bi gel sana sorarim bennnn!!!ben sana bilgimi daha oncedende vermistim direk gelsen bile olurdu...

kıss Allah hayrını versin emiii aynı anda yazmışız :9: kıss nerden bulucamki ben seni adını bile bilmiyorum..zuzu hanımlamı görüşücem dicem :60: deli derler bana :60::60:zaten test yaptım bişey yokmuş :5:

Son düzenleme:
Ben sana yazdim herseyimi gecmis. Sayfada kalmistir neyse gogus hastanesi yeni binadayim solunum testindeyim adim zuleyha bekliyorum hadi gel artik hayirlisiyla. Bu arada idrardan cikmaz adet gecmeden bilgineee

Ben sana yazdim herseyimi gecmis. Sayfada kalmistir neyse gogus hastanesi yeni binadayim solunum testindeyim adim zuleyha bekliyorum hadi gel artik hayirlisiyla. Bu arada idrardan cikmaz adet gecmeden bilgineee

yedikuleye doqru inerken saqda kalıyor dimi... ya hangi bölüme gelicem..seni nerde bulucam...
illa bana kan testindede negatifi gösterip öyle rahat edicen dimi:5:

selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.

canım Allaha sığın dua et inşaallah Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin... burada hepimiz birbirimize dua ettikçe Allahım dualarımızı kabul edecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günü göstericek inşaallah.

Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..

yok canım ses seda yok zuzudan...
ben bu arada gidip test aldım tek çizgi kızlarr...olsayduı heralde 5 gün kala çıkardı...hayırlısı olsun bakalım...

tatlımmmmm kan testi olsa anlıycam 5 gün kala belli oluyorrrrr ama idrar testi için erken bazı kişilerde silik çizgi çıkabilir ama eğer geç döllenme olduysa çıkmaz....

Yavrumm uykum var desene senn bende sen saniyporum iceri giren her hastayi. Neyse isciler gununde aliriz mujdeyi senden bana kismet degilmis. Burcun neydi?

kafanı boşalt canım ve yat uyu kendini dinleme, vücudunu dinlendir...
ancak namazımı kılabildim cnm çok teşekkürler desteqin için :16:
Yavrumm uykum var desene senn bende sen saniyporum iceri giren her hastayi. Neyse isciler gununde aliriz mujdeyi senden bana kismet degilmis. Burcun neydi?

zuzucum ben o hastaneye hiç gelmedim...sana bikaç mesaj attım cevap alamadım.. orası büyük bir hastane neresindesin bilmiyorum...seni nasıl bulurum onuda bilmiyorum...sen cevap yazmayınca bende çıkmadım yola..ne olcak iki adımlık yer...
yay burcuyum...

Son düzenleme:
Kızlarr, ben de pzts ye aldım bakalım dr dan randevumuu, 30 nisan yani, sat ıma göre 5+3 oluyo o gün, inşallah kese görünür o gün, ama kalp atışı için erken olabilir değil mi kızlar, şartlamıyım kendimi o anlamda..

İnşallah pzts akşam görürürüm o hayatımın en anlamlı kesesinii :)

Yanlış hatırlamıyosam gül_sen demişti ki, kese bhcg 3000 lere ulaştığında görünüyomuş.. bnm 20 nisanda 370 çıktığına göre değerim, kızlar sizce 10 gün içinde neredeyse 10 katına çıkar mıı? bu kadar detay düşünmek, kötüyü çağırmak, stres yapmak istemiyorum ama bizler -hepimizin burda olmasından belli- akıllanmayızz :)

slm kizlar cumadan beri giremedim yaaa yatiya misafirlerim vardi cok yogun gecti gunlerim cok ta ozledim sizleri ee nasilsiniz varmi guzel haberler sayfalar cok birikmiss ama bana ufak ozet gecebilir misiniz acabaa:26::26:

Kızlarr, ben de pzts ye aldım bakalım dr dan randevumuu, 30 nisan yani, sat ıma göre 5+3 oluyo o gün, inşallah kese görünür o gün, ama kalp atışı için erken olabilir değil mi kızlar, şartlamıyım kendimi o anlamda..

İnşallah pzts akşam görürürüm o hayatımın en anlamlı kesesinii :)

Yanlış hatırlamıyosam gül_sen demişti ki, kese bhcg 3000 lere ulaştığında görünüyomuş.. bnm 20 nisanda 370 çıktığına göre değerim, kızlar sizce 10 gün içinde neredeyse 10 katına çıkar mıı? bu kadar detay düşünmek, kötüyü çağırmak, stres yapmak istemiyorum ama bizler -hepimizin burda olmasından belli- akıllanmayızz :)

canım inşallah keseyi görüp geleceksin boşuna bu telaşın..rahat ol tatlım...

Cnm, sen bugün içinde bana adetten kaç gün önce test yaptığımı sorumuştun, cvp yazayım yazayım derken, unuttum atlamışım. cnm 16 nisanda test yaptım, bat 20 nisandı yani evet 4-5 gün önce.. ama ben de kızlar gibi düşünüyorum, bu testlerin üzerinde bastıra bastıra yazıyo adet gecikmelerinde ya da adet gününde yapılmalıdır diye..

Ben kendi durumumla, Lata cığımında aynı durum du 6 gün önce, hani yumurtlamanın erken olduğundan dolayı, mesela 2-4-6-8 nisanı değerlendirdim bu ay, belki de 2 si yumurtlama zamanıydı ve testte bu sebeple çıktı, ya da tamamen tesadüf te olabilir..

Bence sen sakın ama sakın 5 gün önce yaptığın teste canını sıkıp kendini kötüleştirme, bak bence bu yaşadığın ağrılar vs. hep belki de stresin vücuda yansıması.. İnşallah hayırlı zamanda, hayırlı haberler alıcaksınn, kendini lütfenn üzme.. keşke bugün gitseydin zuzu nun hastanesine, hem tanışmış olurdunuzz, kafan dağılırdı, ne güzel..

Back