• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

sağol canım.inşallah herşey güzel olacak.sende dikkat et kendine.doktora bazı şeyler sormuştum belki işinize yarar.Türk kahvesi-nescafe-cola içmeyin.kafein barındırdıkları için düşük tehlikesi var.günde 1 tane soda içebilirsiniz.kekik suyu-adaçayı sakın içmeyin.daha doğrusu mümkünse bitki çayları içmeyin.

cnm, evet, inşallh herşey güzel olacak.. bak bu uyarıları bize iletmen çok iyi oldu, ben hala vazgeçemedim nescafe alışkanlığımdan, aklımca kahvesini azaltıp kreamsını artırdım ama kafein kafeindir :( off..

Son düzenleme:
kızlar teste güvenip aqrı kesici aldım yatıyorum..

cnm, keşke test yapıp hem moralini bozup hem de kesin sonuç alamayacağına, bir kan testi yaptıraydın,hem kesin olsaydı, hem de ona göre gönül rahatlığyla alırdın ilacını :( niye böyle oldun ki sen, çok geçmiş olsun.. bir de , hamileyken alınabilecek ağrı kesici parol dü değil mi, keşke vardıysa evde ondan alsayduın, ne olur ne olmaz..

Allah büyük, inşallah bi an önce düzelir ve sonrasında da güzel haberi alırsın.. ama hep diyoruz ya, en önemlisi senin sağlığın. iyi dinlenmeler..

tatlım sağlıkocağına barı gitsene şimdi
tatlım rütun kan tahlili için aç olmak gerekiyor... yarın sabah gidip kan vericem cnm...
cnm, keşke test yapıp hem moralini bozup hem de kesin sonuç alamayacağına, bir kan testi yaptıraydın,hem kesin olsaydı, hem de ona göre gönül rahatlığyla alırdın ilacını :( niye böyle oldun ki sen, çok geçmiş olsun.. bir de , hamileyken alınabilecek ağrı kesici parol dü değil mi, keşke vardıysa evde ondan alsayduın, ne olur ne olmaz..

Allah büyük, inşallah bi an önce düzelir ve sonrasında da güzel haberi alırsın.. ama hep diyoruz ya, en önemlisi senin sağlığın. iyi dinlenmeler..

canım reqlime 5 gün var...bebek olsaydı çıkardı diye düşünüyorum...yarın kan tahliline gidicem ama bebek için deqil..neyim varmış bir öqreneyim diye...tabiki hamile olmayı isterdim ama Rabbim herşeyin en iyisini bilendir demekki bu aya bebeiş bana hayırlı deqilmiş...ümitler öbür aya inşallahh..sizlerde dua edin bizle riçin hamişlerin duaşrı kabul olur canım:16: seninde reql 5 günkala falan belli olmuştu dimi cnm...

selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.

ben suan soktayım nasıl olur bole guzel gıderken hamılelık nasıl bıter cok uzuldumm cokk ama dedıgın cok dogru eger hasyırlı ıse olsun hayırlı deılse hıc olmasın bebıslerımız.ıns tez zamanda yenıden hamıle kalırsın hayırlısı ılede dogurursun ne dıcemı bılemedım cok uzuldum

selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.

canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum....dedıgın gıbı saglıklı ve hayırlı bır hamılelık degılmıs kenıdını toparlaman bu sekılde dusunmen cok gzuel ıns dıger bebıslerın saglıklı ve mutlu bırsekılde kucagına alırsın tekrardan gecmıs olsun tatlım....

kızlar bana bi fikir verin ben kahvaltı yapmıyorum hiç napabilirim kahvaltı çok önemli biliyorum ama yapamıyorum

kahvaltı ne kı hıc bırsey yıyemıyorsn gunlerce acımmm agızıma bır ekmek suremıyorsun herseyden dıksındım basımı yerden kaldıramıyorum yarın dr gıdecegız ıns hayırlı haberlerle donerım dua edın kızlar..barı herzorlugunu cektık gzuel sonuclar alalımm allahım sen buyuksun sen bızlerın yardımcısı ol....

kahvaltı ne kı hıc bırsey yıyemıyorsn gunlerce acımmm agızıma bır ekmek suremıyorsun herseyden dıksındım basımı yerden kaldıramıyorum yarın dr gıdecegız ıns hayırlı haberlerle donerım dua edın kızlar..barı herzorlugunu cektık gzuel sonuclar alalımm allahım sen buyuksun sen bızlerın yardımcısı ol....

bende yarın gitcem tatlım doktora inş ikimizde güzel haberlerle döneriz . bence sen serum taktır tatlım rahatlicaksın serumdan sonra

merharhaba ahanımlar konu için uygun yer mi bilmiyorum ama meraktan da çatlıycam sormak istiyorum şöyle ki: benim adetlerim son aylarda biraz düzensiz yani 6,7 gün hatta 10 gün gecikmeli oluyor mart ayı 22 si adet ilk günümdü nisanın 22sinde de adet belirtilerim başladı bende nasıl olsa adetim iyice yaklaştı birşey olmaz diye düşündüm ve korunmadık ( gecikmeli düzenime göre 10 gün var ama) böyle bir durumda hamile kalma ihtimali nedir şimdiden çok teşekkür ederim.......

bende yarın gitcem tatlım doktora inş ikimizde güzel haberlerle döneriz . bence sen serum taktır tatlım rahatlicaksın serumdan sonra

ıns dr ılac kesınlıkle yok egerkı kendı ıstegımle verırıseler serumu bılmem artık esımde takılma falan dıyor offf bılmıyorum ne yapcagımı hayırlısı ıkımzde gzuel haberlel donelımde su bır kac haftayı atlatırım boylece....

ben suan soktayım nasıl olur bole guzel gıderken hamılelık nasıl bıter cok uzuldumm cokk ama dedıgın cok dogru eger hasyırlı ıse olsun hayırlı deılse hıc olmasın bebıslerımız.ıns tez zamanda yenıden hamıle kalırsın hayırlısı ılede dogurursun ne dıcemı bılemedım cok uzuldum

sağol dalincim.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.dua etmeken başka yapacak hiç birşeyimiz yok.sende dikkat et kendine canım.

canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum....dedıgın gıbı saglıklı ve hayırlı bır hamılelık degılmıs kenıdını toparlaman bu sekılde dusunmen cok gzuel ıns dıger bebıslerın saglıklı ve mutlu bırsekılde kucagına alırsın tekrardan gecmıs olsun tatlım....

sağol latacım.inşallah herşey güzel olacak.

ıns dr ılac kesınlıkle yok egerkı kendı ıstegımle verırıseler serumu bılmem artık esımde takılma falan dıyor offf bılmıyorum ne yapcagımı hayırlısı ıkımzde gzuel haberlel donelımde su bır kac haftayı atlatırım boylece....

inş tatlım şuan tek dileğim yarın kesemizi flan görmek . Allahın izniyle güzel heberlerle düneriz inş

canım valla kendimi ağzında kaşıkla yumurta taşıma yarışında gibi hissediyorum,her anım gergin :( gebelik öncesi hiç bi belirtim olmadı işin kötüsü şuan da bi belirti yok.kan tahliline inanmayıp dün yine kendim test yaptım pozitif çok şükür.ama pozitif sonuca sevinemiyorum ilk gebelikte dış gebelik olduğu için.şuan karnımda bi sertlik var sadece farkettiğim o,göğüslerimde dokununca çok az acıyo.

Hmm bendede belirti yok hatta bu ay kaldirdigim agirlign hareketin haddi hesabi yok, artik kabus goruyorum yaa cokk gerginim bende canim. Peki sen. Kan tahlili yaptirdin mi dr.gorndn mu? Test yaptinsa degerler nasil ?

ayy kızlar çok yoruldum yaa temizlik yapıyodum sabahtan beri annemler temizlik yaptığımı bi duysa kıyamet koparırlar ama ben kimseyi çağıramamki temizlik yapmaya. valla kolumu kaldırcak halim yok. annemde çağırdı nasıl gitcem bilmiyorum dolma yapmış gel ye diye

ayy kızlar çok yoruldum yaa temizlik yapıyodum sabahtan beri annemler temizlik yaptığımı bi duysa kıyamet koparırlar ama ben kimseyi çağıramamki temizlik yapmaya. valla kolumu kaldırcak halim yok. annemde çağırdı nasıl gitcem bilmiyorum dolma yapmış gel ye diye

canım riskli bir hamileliqin var..nasıl bu kadar yorulmayı göze alıyorsun..sonra üzülmeni istemiyorum..lütfen dikkat et tatlım..

canım riskli bir hamileliqin var..nasıl bu kadar yorulmayı göze alıyorsun..sonra üzülmeni istemiyorum..lütfen dikkat et tatlım..

evin halini bi görsen tatlım çok pislenmişti yapmak zorundaydım . göze almıyorum ama mecburdum .dinlene dinlene yaptım ama yinede yoruldum .ama bundan sonra yapmayı düşünmüyorum artık bu son napim ne derlerse desinler bebeğimi düşünmek zorundayım artık kayınvalidemi felan çağırırım arada annemi

günaydın arkadaşlarr :16::16::16:
migrenim tuttu yatak yorgan yatıyorum ilaçta kullanamıyorum..hamilemiyim deqilmiyim bi netleşseydi ona göre dr ilaç yazardı... düb bir ara reql olucakmışım gibi karnım aqrıdı sürekli wcyw gidip kontrol ettim...başım zonkluyor ve bulantım var :5:

çok geçmiş olsun canım. bence de bir kan testi yaptır sen artık. ağrıların çok var vücut yıpranır böyle.

geçmiş olsun kuzum. sen söylenecek şeyleri söylemişsin zaten. hayırlısı herşeyin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızla sınamasın inşallah...

inşallah hamilesindir canım:16::16:

bu ay bizim ilkti ,kendi kendime belirtiler var sanıyordum :50:
migrenle beraber sinirlerim alt üst oldu hamile değilim reglimde yakınlaştı hepsi üst üste gelince hassaslaştım zaten duygusal bir yapım vardır.
artık akışına bıraktım bu aya kendimi çok şartlandırmışım farkında olmadan.herşeyin hayırlısı :34:

ben de çok şartlandım bu aya canım. herkesin bir ton belirtisi varken bende bişey yok :( bu sabah göğüslerim şiş uyandım o da artık regl belirtisi zaten şurada kaldı 4 gün... ben de hiç takmadım sanıyodum dün evde test yapıp tek çizgiyi görünce duramadım aktı gözyaşlarım. eşime bile söyleyemedim daha test yaptığımı. o da üzülecek...

Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..

yok canım ses seda yok zuzudan...
ben bu arada gidip test aldım tek çizgi kızlarr...olsayduı heralde 5 gün kala çıkardı...hayırlısı olsun bakalım...

aynen dün test yapınca gördüm ya tek çizgiyi, bu ay bu iş olmaz diye düşünüyorum artık. hayırlısı hakkımızda canım.

oyy kuzum kıyamam, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

Back