- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.161
sağol canım.inşallah herşey güzel olacak.sende dikkat et kendine.doktora bazı şeyler sormuştum belki işinize yarar.Türk kahvesi-nescafe-cola içmeyin.kafein barındırdıkları için düşük tehlikesi var.günde 1 tane soda içebilirsiniz.kekik suyu-adaçayı sakın içmeyin.daha doğrusu mümkünse bitki çayları içmeyin.
kızlar teste güvenip aqrı kesici aldım yatıyorum..
tatlım rütun kan tahlili için aç olmak gerekiyor... yarın sabah gidip kan vericem cnm...tatlım sağlıkocağına barı gitsene şimdi
cnm, keşke test yapıp hem moralini bozup hem de kesin sonuç alamayacağına, bir kan testi yaptıraydın,hem kesin olsaydı, hem de ona göre gönül rahatlığyla alırdın ilacınıniye böyle oldun ki sen, çok geçmiş olsun.. bir de , hamileyken alınabilecek ağrı kesici parol dü değil mi, keşke vardıysa evde ondan alsayduın, ne olur ne olmaz..
Allah büyük, inşallah bi an önce düzelir ve sonrasında da güzel haberi alırsın.. ama hep diyoruz ya, en önemlisi senin sağlığın. iyi dinlenmeler..
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
kızlar bana bi fikir verin ben kahvaltı yapmıyorum hiç napabilirim kahvaltı çok önemli biliyorum ama yapamıyorum
kahvaltı ne kı hıc bırsey yıyemıyorsn gunlerce acımmm agızıma bır ekmek suremıyorsun herseyden dıksındım basımı yerden kaldıramıyorum yarın dr gıdecegız ıns hayırlı haberlerle donerım dua edın kızlar..barı herzorlugunu cektık gzuel sonuclar alalımm allahım sen buyuksun sen bızlerın yardımcısı ol....
bende yarın gitcem tatlım doktora inş ikimizde güzel haberlerle döneriz . bence sen serum taktır tatlım rahatlicaksın serumdan sonra
ben suan soktayım nasıl olur bole guzel gıderken hamılelık nasıl bıter cok uzuldumm cokk ama dedıgın cok dogru eger hasyırlı ıse olsun hayırlı deılse hıc olmasın bebıslerımız.ıns tez zamanda yenıden hamıle kalırsın hayırlısı ılede dogurursun ne dıcemı bılemedım cok uzuldum
canım benım cok gecmıs olsun cok uzuldum....dedıgın gıbı saglıklı ve hayırlı bır hamılelık degılmıs kenıdını toparlaman bu sekılde dusunmen cok gzuel ıns dıger bebıslerın saglıklı ve mutlu bırsekılde kucagına alırsın tekrardan gecmıs olsun tatlım....
ıns dr ılac kesınlıkle yok egerkı kendı ıstegımle verırıseler serumu bılmem artık esımde takılma falan dıyor offf bılmıyorum ne yapcagımı hayırlısı ıkımzde gzuel haberlel donelımde su bır kac haftayı atlatırım boylece....
canım valla kendimi ağzında kaşıkla yumurta taşıma yarışında gibi hissediyorum,her anım gergingebelik öncesi hiç bi belirtim olmadı işin kötüsü şuan da bi belirti yok.kan tahliline inanmayıp dün yine kendim test yaptım pozitif çok şükür.ama pozitif sonuca sevinemiyorum ilk gebelikte dış gebelik olduğu için.şuan karnımda bi sertlik var sadece farkettiğim o,göğüslerimde dokununca çok az acıyo.
inş tatlım şuan tek dileğim yarın kesemizi flan görmek . Allahın izniyle güzel heberlerle düneriz inş
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.dualarım sizinle.
ayy kızlar çok yoruldum yaa temizlik yapıyodum sabahtan beri annemler temizlik yaptığımı bi duysa kıyamet koparırlar ama ben kimseyi çağıramamki temizlik yapmaya. valla kolumu kaldırcak halim yok. annemde çağırdı nasıl gitcem bilmiyorum dolma yapmış gel ye diye
canım riskli bir hamileliqin var..nasıl bu kadar yorulmayı göze alıyorsun..sonra üzülmeni istemiyorum..lütfen dikkat et tatlım..
günaydın arkadaşlarr
migrenim tuttu yatak yorgan yatıyorum ilaçta kullanamıyorum..hamilemiyim deqilmiyim bi netleşseydi ona göre dr ilaç yazardı... düb bir ara reql olucakmışım gibi karnım aqrıdı sürekli wcyw gidip kontrol ettim...başım zonkluyor ve bulantım var
inşallah hamilesindir canım
bu ay bizim ilkti ,kendi kendime belirtiler var sanıyordum
migrenle beraber sinirlerim alt üst oldu hamile değilim reglimde yakınlaştı hepsi üst üste gelince hassaslaştım zaten duygusal bir yapım vardır.
artık akışına bıraktım bu aya kendimi çok şartlandırmışım farkında olmadan.herşeyin hayırlısı
Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..
yok canım ses seda yok zuzudan...
ben bu arada gidip test aldım tek çizgi kızlarr...olsayduı heralde 5 gün kala çıkardı...hayırlısı olsun bakalım...
kahvaltı ne kı hıc bırsey yıyemıyorsn gunlerce acımmm agızıma bır ekmek suremıyorsun herseyden dıksındım basımı yerden kaldıramıyorum yarın dr gıdecegız ıns hayırlı haberlerle donerım dua edın kızlar..barı herzorlugunu cektık gzuel sonuclar alalımm allahım sen buyuksun sen bızlerın yardımcısı ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?