Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bulantıdan dolayı deil cnm normaldede ben pek yapmıyorum kahvaltı peynir felan sevmiyorum bebişim benim yüzümden gelişemicek ondAN çok korkuyorum tatlım

bulantıdan dolayı deil cnm normaldede ben pek yapmıyorum kahvaltı peynir felan sevmiyorum bebişim benim yüzümden gelişemicek ondAN çok korkuyorum tatlım

günaydın kızlarrrr
bugun ve yarın regl günlerim ama gelen giden yok ben genelde gece olurum sabah kalkar kalmaz görürüm kırmızıları
dün gecede kasık ve bel agrısından uyuyamadım resmen dedim kesin regl oluyorum halbuki hiç bi zaman kırmızılar gelmeden agrı yapmaz bende ama olcagı tutar yaa dakka bası wcye gitti gece gece ama tık yok
buarada kendimi ümitlendirmekte istemyorum her belirti var hamlelik için ama gögüslerimde bugun bi hafif hafif agrı basladı şişlik yk hasssasiyet yok saece hafif hafif dokununca agrı var oda bugun düşünün regldeykende yada öncesinden gögslerimde bir degişiklik olmaz benim
bide adet gecikmeside hiç yasamadım ben ömrümde hep düzenlidir 20 günde bir olurum
ayy bugunuyarını atlatırsam cuma test yaparım kısmettt artık
bugunde misafirim var ugrayamayacagım kızlar belirtileride düşünmez olurum buarada iyi olur
hepinizi öpüyorum akşamüstü şöyle bir bakarım neler kaynatmıssınız
hadi görürşürzzz

benimki regli öncesi ağrısı devam ediyo canım.

canım arkadasım herseyin hayırlısı bende gecen ay yasadım senin yasadıgını cok zor biliyorum ama inan Rabbim bize hayırlısını nasip etmişse napalım
hem doktor hasta bebekler gelişimini durdurur kendini vicuttan atar demişti bana
Alahım sana sagıklı sıhhatli bir bebegi en kısa zmanda nasip etsin inşallah
hiç üzülme

Sağolasın Nurancım.Allahım ne hayırlısı ise onu nasip etsin bizlere inşallah.Sende inşallah hamilesindir canım.Allah ım herkese yardım etsin canım.

Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..
erginsenacım zuzu sana mesaj atmadımı tatlım

yok canım ses seda yok zuzudan...
ben bu arada gidip test aldım tek çizgi kızlarr...olsayduı heralde 5 gün kala çıkardı...hayırlısı olsun bakalım...

ozaman pisikolojik senin bu belirtiler tatlım

canım bu aqrıların mutlaka bir nedeni vardır....belkide kistlerle falan ilgilidir...1-2 belirtiden bahsetmiyorumki bir sürü belirti var...bunların hepsi psikolojik olamaz...şuan öyle bir başım dönüyor öyle bir midem bulanıyorki anlatamam...gögüs uçlarım günlerdir dimdik ve çok acıyor...kasıklarım ona keza...ve hala devam ediyor...bunlar psikolojik olamaz..madem hamile deqilim başka bişey var mutlaka...

tatlım bence bi doktora görün geciktirme

senacım en iyisi doktora görünmen.bence biran önce doktora git bi muayene ol.en azından ne olup bittiğini anlarsın.

bu arada Ankara'da bana doktor ve hastene önerebilecek biri var mı?

esra9923, merhaba cnm. ben Ankaradayım, Jineklinik ten Hakan Turan a gitmeye karar verdim, hastane anlamında da Güven, Tobb ve belki bir de Akay hastaneleri doktorumun öerdiği hastanelerdi.

ama istersen sana Ankaradaki en önemli kadın doğum doktorlarıın bir listesini göndereyim, ben niye Hakan Turan ı seçtim (tabi şimdilik), enn yakın arkadaşımm onun hastasıydı ve çok memnun doktorundan, hamile olduğumu ilk duyduğunda seni direkk kendi doktoruyma götürücem dedi..

Op. Dr. Cüneyt Genç

Op. Dr. Müge Aksoy

Doç. Dr. Cihangir Çakıcı

Prof. Dr. Fırat Ortaç

Op. Dr. Şelale Özmen

Op. Dr. Ebru Saraç

Prof. Dr. Bülent Tıraş

Op. Dr. Şenol Kalyoncu

Op. Dr. Sedat Cömert

Op. Dr. Hakan Turan

Op. Dr. Bülent Alp Aydın

Op. Dr. Cemil Kaya

Op. Dr. Onur Karabacak

Op. Dr. Esat Orhon

Prof. Dr. Tarık Aksu

Op. Dr. Ayhan Sucak

Doç. Dr. Serdar Oğuz

Op. Dr. Tolga Ecemiş

Op. Dr. Ahmet Bostancı

cnm, ne desek boş, çok üzldüm ben de inan.. ama hep şöyle düşün, şer görünende hayır, hayır görünende bir şer vardır. Bünyenin bebeği kabul etmemesinin bir nedeni vardır. Moralini de hiç bozma, inaşşalh en yakın zamanda yeniden hamile olursun ve sağlıkla kucağına alırsın, inşallah..

sağol canım.inşallah herşey güzel olacak.sende dikkat et kendine.doktora bazı şeyler sormuştum belki işinize yarar.Türk kahvesi-nescafe-cola içmeyin.kafein barındırdıkları için düşük tehlikesi var.günde 1 tane soda içebilirsiniz.kekik suyu-adaçayı sakın içmeyin.daha doğrusu mümkünse bitki çayları içmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…