- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.141
canım kahvaltı proteinlerle dolu olduqu için hem bizim hemde bebeklerimiz için son derece önemli...doktorum bana çıkarsanda az çok ye bebeqe yinede bişeyler kalır demişti..sende biraz olsun yemeqe çalış canım bebeqin güzel gelişsin...
canım kahvaltı proteinlerle dolu olduqu için hem bizim hemde bebeklerimiz için son derece önemli...doktorum bana çıkarsanda az çok ye bebeqe yinede bişeyler kalır demişti..sende biraz olsun yemeqe çalış canım bebeqin güzel gelişsin...
en zor olanda yaşadıqımız belirtiler cnm... bende şimdi acaba bütün belirtileri psikolojik olarakmı yaşıyorum diye düşünüyorum..başka topiklerde öyle şeyler okuyorumki herkes bu belirtileri fazlasıyla yaşıyor ama sonuç negatif.. birde şunu merak ediyorum eqer ben hamile deqilsem bunu öqrendikten sonra bu belirtiler hemen ortadan kalkacakmı....walla hamile deqilsem ve belirtiler bunu öqrenince geçecekse hemen öqreneyim çünkü dayanamıyorum....peki sendeki belirtiler geçtimi yoksa devammı ediyor cnm...
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
canım arkadasım herseyin hayırlısı bende gecen ay yasadım senin yasadıgını cok zor biliyorum ama inan Rabbim bize hayırlısını nasip etmişse napalım
hem doktor hasta bebekler gelişimini durdurur kendini vicuttan atar demişti bana
Alahım sana sagıklı sıhhatli bir bebegi en kısa zmanda nasip etsin inşallah
hiç üzülme
Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..bulantıdan dolayı deil cnm normaldede ben pek yapmıyorum kahvaltı peynir felan sevmiyorum bebişim benim yüzümden gelişemicek ondAN çok korkuyorum tatlım
erginsenacım zuzu sana mesaj atmadımı tatlım
Allah korusun canım sen yinede bişeyler yemeye çalış..
yok canım ses seda yok zuzudan...
ben bu arada gidip test aldım tek çizgi kızlarr...olsayduı heralde 5 gün kala çıkardı...hayırlısı olsun bakalım...
ozaman pisikolojik senin bu belirtiler tatlım
canım bu aqrıların mutlaka bir nedeni vardır....belkide kistlerle falan ilgilidir...1-2 belirtiden bahsetmiyorumki bir sürü belirti var...bunların hepsi psikolojik olamaz...şuan öyle bir başım dönüyor öyle bir midem bulanıyorki anlatamam...gögüs uçlarım günlerdir dimdik ve çok acıyor...kasıklarım ona keza...ve hala devam ediyor...bunlar psikolojik olamaz..madem hamile deqilim başka bişey var mutlaka...
canım bu aqrıların mutlaka bir nedeni vardır....belkide kistlerle falan ilgilidir...1-2 belirtiden bahsetmiyorumki bir sürü belirti var...bunların hepsi psikolojik olamaz...şuan öyle bir başım dönüyor öyle bir midem bulanıyorki anlatamam...gögüs uçlarım günlerdir dimdik ve çok acıyor...kasıklarım ona keza...ve hala devam ediyor...bunlar psikolojik olamaz..madem hamile deqilim başka bişey var mutlaka...
bu arada Ankara'da bana doktor ve hastene önerebilecek biri var mı?
tatlım bence bi doktora görün geciktirme
senacım en iyisi doktora görünmen.bence biran önce doktora git bi muayene ol.en azından ne olup bittiğini anlarsın.
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
kızlar teste güvenip aqrı kesici aldım yatıyorum..
kızlar teste güvenip aqrı kesici aldım yatıyorum..
cnm, ne desek boş, çok üzldüm ben de inan.. ama hep şöyle düşün, şer görünende hayır, hayır görünende bir şer vardır. Bünyenin bebeği kabul etmemesinin bir nedeni vardır. Moralini de hiç bozma, inaşşalh en yakın zamanda yeniden hamile olursun ve sağlıkla kucağına alırsın, inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?